• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _LEPIK_: :)) Hlavne bych si mel poridit novej mobil a lepsi fotak.

Jinak nejlepsi moment byl, kdyz Lepik dostal do ruky Desert Eagle, poprve vystrelil, nacez se ozvala tlumena duniva rana, tlakova vlna se odrazila od sten a lidi v okolnich trech boxech zustali na moment nehnute stat, aby se vydesene podivali k nasemu boxu, co to probuh bylo za straslivou ranu :D
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    tyjo kuci, zacinam mit pocit, ze ty pocitacove hry nejsou uplne realne..

s desertem se z 10m ani netrefim do terce.. ;)

m4ka je tezka! ;)
    diky nagovi za fotky a doufam, ze mu hrani zvraceneho gta5 umozni odlozit predsudky vuci organizovanemu zlocinu a dorazi casem na nejaky heist ;))
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: me prave prislo, ze nejde ... skusil sem to vypnout a rychle bezet k sejfu (perk shinobi mam a byl jsem bez brneni) a po dvou pokusech co sem k nemu dobehnul, tak pipal, tzn. urco bych to nestihnul.. :o(

IMOLOL: kamarady mam, ale vetsinou jsou presne 4. Nebo pracujou. Nebo nedejboze hrajou neco jinyho! :o(
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    NELLI: já to nezkoušel, jen mě to tak napadlo. Mám kamarády, takže nemusím hrát sám, nebo dokonce offline jak socka bez internetů ^^
    NELLI
    NELLI --- ---
    IMOLOL: no hodně záleží, jaký máš perky a jak daleko je sejf od klobásnice konzole, ale mám vyzkoušeno, že i když je sejv od klávesnice úplně nejdál, tak když máš vyboostovanej sprint a nemáš armor, tak se dá doběhnout, sebrat jeden pytel a odejít ze sejfu dřív, než se lasery znova zapnou.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SHASHA_KRASTY: dá ne? Vynesu dva, vyběhnu ven, počkám vypnu laser, vynesu dva, atd.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: da se vynyst, ale je to trochu na krev :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAGE: Celkem dobrej update teď jsem dal solo Rats ProOver a 163 K xp odnesl jsem 2 bágly peněz a 540 K peněz, přičemž ten Job stojí 900 K :)) celkem fajn to je. Jinak největší problém z #11 kdy hadráci byli až moc, tak teď jsou v "pohodě" sice pořád nakládaj, ale snesitelně :)) Joo a mazec byl když na mně naběhl Buldozer s dvouma tejzrama a dvouma štítama najednou + par FBI těžko oděnců.... C4 FTW
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: jojo, chybi akorat cervena lopatka, zapichnuta do snehu.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    kazdopadne to prepinani mezi postavama by zase mohli zkopirovat do Payday, samozrejme jen do offline Crime.netu ... vcera sem dal sam Framing Frame a tam se proste nakonci neda vynyst to zlato, coz je pekne napicu.. :o(
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NAGASAWA: nechutna kopirka! Ani jim neumeli udelat poradny masky, pouzili nejaky prostrihli fusekle nebo co to je! Navic si teda mohli zjistit, ze na takovejhle sejf nemuzes jit s C4kou, ale potrebujes thermal drill! :o)))
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: pěkný fargo:-)
    NELLI
    NELLI --- ---
    NAGASAWA: ale tak že GTA V je trapná kopírka Payday přeci všichni víme ;)
    MAGE
    MAGE --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    snad to tu nikoho moc nevytoci, ale kdyz jsem dal dneska do mechaniky GTA V BR, na chvili jsem znejistel, jestli mi prisla spravna placka, protoze jsem si rikal, jestli mi tam omylem nedali Payday 2

!!! GTA V Spoiler Alert !!!

Grand Theft Auto V - PROLOGUE - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RWOzAUxwtTg

SVORO
    SVORO --- ---
    TRUMPETKA: tak power farma jsou Rats Overkill ;)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    mohli by pridat skill na pouzivani main i offhand zbrane zaroven ;)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    IMOLOL: uz se stalo :D jednou dokonce oba dva byli titanovy, tak jen ten sem zrusil, nicmene kdyz tam byl jen jeden z titanu, tak ta celenka byla vzdycky v tom obyc :-D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    TRUMPETKA: si vypneš možnost připojení chuligánů. Jo a když narazíš v UK jobu na titan, jsi celkem v pjerdeli
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    SVORO: tj jenze na klenotnictvi potrebujes dva lidi, ukrajina se da vesele solovat ... je to teda za +-45s oproti klenotum, nicmene v ramci farmeni je to vcelku jedno ... a jeste se ti tam muzou pripojit nejaci chuligani, keri nevedi jak to funguje a mas po power farme ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam