• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    BOD: jj tak ja v CS:Go hraju prakticky jen mod demolition a tam se to hraje velmi casto .. takze ano, kdyz sem to v Payday poprve pustil tak to byl zvlastni pocit .. :o)
    BOD
    BOD --- ---
    SHASHA_KRASTY: jo l4d jsem nehrál, zato v csgo jsem na té mapě strávil pár hodin a hrát to jako heist bylo zvláštní
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    PEPSSI: hele visco, zeptej se Sharighana nebo Hanoucha ... me se to zdalo taky nejaky divny ..... obvzlast kdyz je to naprosto presna kopie mapy de_bank z CS:GO ... no i kdyz presna - v Payday nejdou otvirat (a nasledne se tam schovat) ty dve toytoyky stejne jako v CSku .. to me vcera trochu nasralo! :o)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    IMOLOL: to je Hard Rain, ty moulo :))) prej Heravy rain :D

a jestli myslíš tohle , tak to je uplně něco jinýho...

SHASHA_KRASTY: a co že má bejt vlastně stejný jako v Leftku, ten barák??
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PEPSSI: imho je to podobný mapě Heavy rain, hned u lodi, jak je tam ten mekdonald či co
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    PEPSSI: no hele ja to znam taky jenom z CS:GO .. ze je to z nejakyho leftka me vcera presvedcovali Hanouch s Sharighanem .. tak ti nevim :o)

no a prkna sem na ty mape taky nenasel.. :o)
    na Overkill si to nedokazu predstavit, kdyz sem videl, co se deje na Normal.. :o)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ano, pardon...jsou to lisované OSB desky, co vypadají jako mramor, až to budete hledat :)))
    NELLI
    NELLI --- ---
    PEPSSI: to nejsou pláňky, ale prkna! Z překližky, co vypadá jako mramor!
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ještě bych podotkla, že naprosto největší problém z celýho heistu nám dělalo najít pláňky :))
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    jinak já po včerejšku musím konstatovat....novej vánoční heist je docela mazec...několik ponaučení do začátku:
    1) nejste tak dobrý, abyste to dali na overkill :)))
    2) neházejte garnáty k žebříkům
    3) hlídejte si bágly...není nic smutnějšího než vidět odcházející svítící bludištáky :)

takže naše parta, co spolu hrajeme Payday a jsme v tom fakt dobrý, se včera dostala z Overkillu na Normal a dohrála to se zpoceným čelem :))
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    z jakýho leftka?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: ten heist se taky jmenuje GO bank
    kazdopadne tahle lokace je puvodni z "Leftka"
    BOD: vcera jsem to psal jeste kdyz jsem nevedel jak vypada ten heist v Payday .. proto jsem to nechapal

kazdopadne tedca kdo jste to hral ... ja s Hanouchem a Sharinghanem jsme to na normal dali jen s velmi odrenejma usima ... nechapu :o)
    MAGE
    MAGE --- ---
    BOD: Kdyz se podivas na achivementy tak se tam pise GO Bank Job ;)
    BOD
    BOD --- ---
    SHASHA_KRASTY: no nevidim tam nikde napsaný, že je to kopírka z csgo..
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: granaty me docela bavi =) nehazi se s nima (nebo nevim jak) ale spis je jen tak letmo vrhne (nebo ta hra vi jak jsem hazel na zakladce do dalky a prizpusobila se me). Krasne to rozhodi chumel, ale ne vzdy zabije. BTW da se s nima zabit kdyz treba poseres misi a jsou friendly fire.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    btw uz jste nekdo vyzkousel ty garnaty?

BOD: nejak nechapu tvuj LOL
    BOD
    BOD --- ---
    MAGE: lol
    CS:GO - Bank (de_bank) Gameplay - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1nsFeEa_AnI
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ode dneska, zupa! :o)