• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SHASHA_KRASTY: už něco vomrdávali při vydání Gage #2, ale ještě to tak nějak šlo... já taky teď moc nehrál, ale právě naposledy Framing Frames a v první misi sme normálně vyčistili vnitřek a pak lifrujeme ven obrazy a najednou na ulici policajt... tak sme mysleli, že je to byl bug... každopádně sme to dojeli na stealth ale při druhym dnu najednou ambush? ani né ta přepadovka z vlaku ale prostě u auta fbi, jen tak bez důvodu... tak sme restartnuli a najednou nikde nic... třetí den byl normální... sice shit, ale ještě by se s tim nějak dalo žít... nicméně teď to dovedli do extrému tim, že v prvnim a třetim dnu se spawnujou guardi do nekonečna, dokud je zabíjíš... takže stealth skoro nelze, nebo teoreticky jo, ale bude ultra těžkej a předevšim ultra dlouhej, takže se těžce nevyplatí...

a jak řikáš, Rats sou taky "nerfnutý", což bych ještě tak nějak pochopil, ale je to docela shit vzhledem k tomu že Bain často kecá píčoviny... prostě už to neni zábava... těšil sem se na to včera celej den a nakonec sem to znechuceně vypnul... už ten update s Cloakerama mě nasral, ale tak nějak v mezích únostnosti, takže sem se s tim smířil.. ale co udělali teď budou muset brzo fixnout, protože komunita prská jako svině a já se vůbec nedivim... popravdě nemám ani trochu chuť to hrát, alespoň v tom stavu ve kterym je to teď...

a slibovaný sedmi-denní heisty a customizace safe-housu v nedohlednu, už s tim ani nepočítám...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SHARINGAN: tyhle zmeny jsou teda az od tohodle update? (ja ted nejakou dobu poradne nehral, tak nevim) ... ja cekam na "We'll provide a full changelog tomorrow" :o)

.. jinak mas samozrejme ale pravdu
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SHASHA_KRASTY: to je právě ten poslední update... o Death Wish mi nejde, ačkoli je přehnaně těžká, lidi to chtěli tak to maj a já bez toho žil do teď, tak to prostě nebudu hrát když je to moc (titanový kamery bych ještě přežil...), ale pěkně mě nasrali s "nerfem" většiny misí... zničili stealth, zničili farmení, zničili všechno co bylo fun... proč ? dyť to kurva neni kompetitivní hra... místo aby idioti dělali něco co přiláká nový hráče, tak ničej hru pro lidi co jí hrajou už delší dobu a k tomu vydávaj stupidní a předražený weapon packy... měl sem chuť to včera poslat z disku
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: to si sice nemusel zminovat, ale visjak .. par korun sem, par korun tam :o)))

SHARINGAN: jj taky sem z toho uplne odvazanej - misto aby pridali novy mapy, tak vymejslej picoviny s naprosto "insane" obtiznosti... :o(
    Nejhezci na tom update je ten boxer - ten je hezky zpracovanej .. navic umlatit fizla boxerem je znacne uklidnujici! :o)

btw vite o tom ze v prvnim dnu "Rats" uz neni dodavka od zacatku, ale prijede az po chvily, pokud uvarite dostatek baglu nebo vyhodite laborator do luftu? tim se znamy xp boost znacne stizil.. :o/
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: nojo, ale kdybychom pockali jeste den, tak to mohlo bejt jeste o pulku levnejsi :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    bože to je update že bych blil...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SHARINGAN: mno jeste ze sem si vcera pockal, az bude mit Lpk cas a nekoupil to posledni DLC co me chybelo za plnou.. :o) (kdyz uz sem u toho tak ty noze sou fakt docela zabavny a pekny)

jinak achievy co pridali se tykaji jen ty novy obtiznosti "death wish" .. proste splneni mise / misi na tuhle obtiznost
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PSA: do pondělí, všechny aktuální DLC na Steamu v -50% slevě...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    btw nekdy bych s nekym rad udelal achiev Full Measure - On day 1 of the Rats job, cook and secure 7 bags worth of meth without blowing up the lab on the OVERKILL difficulty

sem k tomu nasel zde prima vysvetlivku (pred tim jsem si na ni ani nevzpomnel): "Full Measure" is also a reference to Breaking Bad, when Mike tells Walt a story about confronting a chronic wife abuser back when he was a beat cop. Mike intervened, and almost killed the wife-beater, but gave in when the abuser promised to change his ways. Shortly thereafter the man beat his wife to death. Mike's mistake was to take a half measure when he should have killed the abuser. "No more half measures, Walter," he says referring to Jesse. This could also be a shoutout to Aaron Paul, who played Jesse, and who has a tattoo that reads "No Half Measures"
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    btw vcera sem zjistil, ze zrejme je rozbitej tenhle achievment.. :o((
    Ale lidi ho maji, to nechapu.. :o(

It’s Alive! IT’S ALIVE!
    While wearing the “Frank” mask from the Halloween event, get electrocuted or tased by a Taser 25 times.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    DUBAS_: vtipny video to je, vo tom zadna... ale aby misto dalsich uprav "buldaku" vydali nejaky novy heisty, to ne.. :o/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: hodne vtipne :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ale tak jako jo, proc ne .. :o)

PAYDAY 2: The Death Wish update
    http://www.youtube.com/watch?v=e8CMPB03-pw
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Pridano dalsich mraky achievmentu.. ufff :o)

Jinak bych si zase nekdy rad zahral! Nedal byste nekdo?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    co se z tohodle zase vyklube?

PAYDAY 2: The Death Wish Update
    http://www.overkillsoftware.com/deathwish/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    tak jsem to po dlouhy dobe skusil a jako jo, novy veci opravdu fajn ... obvzlast cloaker je dobra svine .. :o)

SHARINGAN: nahodou tenhle pridal noze, to vypada docela dobre.. :o) (nehlede na to, ze diky tomu do cely hry konecne pridali cloakera)
    MAGE
    MAGE --- ---
    GAGE 2 LMG takže GAGE 3 RPG? =D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    vypadá to že první smradlavej weapon pack vydělal dost hrachů, takže teďka budou weapon packy každej měsíc...

PAYDAY: GAGE WEAPON PACK #02
    http://www.overkillsoftware.com/gageweaponpack02/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ja jsem pro
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    nedame nejaky banky tento vikend pratele :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam