_LEPIK_: mno tak me velkou cast
Lukyno vzal trochu "z huby", ale couz.. :o)
Hlavne me na tom bavi pristup vyvojaru - neustale se tu hru snazi posouvat dal a vys a to je proste minimalne hezky. Neustale neco novyho, ne furt jen dokola to same, tech zmen za posledni pul rok fakt mraky, samozrejme nekdy za cenu (smesne drahyho) DLC, ale ve svy podstate to clovek nepotrebuje, kdyz uz je to nova mapa (dohromady jsou takovy dlc 2), za kterou muzes zaplatit, tak se muzes proste jen pripojit na nekoho kdo to ma a hrat scela plnohodnone stejne jako kdyz dlc mas (srovnam ted zde treba s BF4, kde si ted proste nezahraju, protoze znami s kteryma by clovek treba i rad dal, hrajou mapy z dlc a ja mam proste smulu). Pristup Overkill software me prijde proste feer k lidem...
no a pises o repetetivnosti ... hele treba vcera s jednim znamim notoricky znamej heist (Framing frame), jeste donedavna nejvetsi ragequiter a mi ho dali asi za 15 minut - to proste udela radost, kdyz si vzpomenu na nemouhcnost ze zacatku.. :o) (btw ted se snazim o dalsi ragequiter v podobe achievu Entrapment a uz me privadi fakt k zoufalstvi) ...navic je tam jeste hodne achievu ktery nemam, 3 (respektive 4) heisty nemam hotovy na deatwish, atd.
navic tam neni vlastne zadnej pribeh, takze na moje obcasny hrani (a slabou vuli neco datahnout) ideal ... asi tak :o)