• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    SHASHA_KRASTY: bude to dneska boxerska rukavice jako melee zbran? :D
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Happy New Year! | Overkill Software
    http://www.overkillsoftware.com/happynewyear/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    jeste k tomu zatrolenymu Tabula Rasa achievmentu...

z diskuze:
    EkEL
    I just completed this on my own with 2 bots ( with rouge deck)
    day one, just get way ahead of the truck, and do objectives, hope for a lucky bollards room, when the bulldozer comes out of the room run in past him and trigger timer, when its done run to truck and finish
    Day 2 unlock ammo, med, save a card for exit, if you find other cards use on on an objective that is difficult(like archive) sit near power box and shoot anyone who comes near. when dozers come run out, wait for them to leave then return.
    I think i didnt fire any weapons at all on day one, and killed maybey 30 cops on day 2 that went near the power box. Didnt kill a single bulldozer on either day and neither did the bots. Got downed on day 2 as i was running to exit by a sniper but a bot got me up.
    And i did get the achievment soloing. People who have said you cant above are incorrect

to holt skusim asi sam.. pripadne ve dvou.. :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    tak druhej pokus o Tabula Rasa zase nesupesnej, ackoliv sme heist dali... :o(((
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mimochodem jeden bug :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Jinak novej HoxHud 8.6.2 je venku.. :o)
    Changelog for P8.6.2:
    Fixed some bugs with P8.6 + P8.6.1
    Fixed crash with grenades due to OVK deleting GrenadeBase.types
    Hit direction indicators are now coloured according to armor level.
    Auto-continue now waits 1.5s after all cards are chosen.
    Pager timers stop as client if the host doesn't trigger flashing.
    Moved HoxHud credits to separate location.

SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      Jinak jsem vcera vyzkousel ofiko build profiler a je to super vec! :o)
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      SHASHA_KRASTY: tak jsem dneska trochu vychladnul a je to zrejme zase kvuli tomu, ze me to v prubehu heistu spadlo, skoda ... takhle to mam i s Big Oil na dw - achiev za splneni mam, ale ten heist nemam zapocitanej, protoze relog .. :o(((
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      ty woe sem prave slusne vypenil .... potkal jsem skupinku, ktera se snazila o achiev Tabula Rasa ... asi na patej pokus sme to dali a achiev ma jen ten co to hostoval .... fokin helll :o((
      PEPSSI
      PEPSSI --- ---
      IMOLOL: přesně, beztak se je to jen prachsprostej cheat a kdo ho musí používat, aby tu hru vůbec odehrál je všech noobů futrál
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      lol .. :o)

[Payday 2] Stealth C4
      https://www.youtube.com/watch?v=ogAqAyr-dzs
      IMOLOL
      IMOLOL --- ---
      PEPSSI: přesně, tyhle obezličky každého jen obtěžují, já bych všechny ty mody zakázala
      PEPSSI
      PEPSSI --- ---
      HoxHud noob
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      SVORO: ja jsem vcera taky vypnul HoxHud a jen to, ze musis drzet zmacknuty tlacitko pri odpovidani na pager zpusobilo asi tri alarmy... :o) .. s tou rukou za zady to popisujes velmi dobre .. :o)

JANEDUTOHLAV: diky za info, me Commander(CH) prijde ve stealth heistech snad jeste lepsi nez KinsO .. :o)
      neni to tak dlouho, kdy streamoval nejaky svoje hrani s nahodnejma lidma, kterejm se furt nejak neadril treti den ve Framing frame, on jen poznamenal, ze to se da udelat za 7 minut ... no a jak rekl, tak udelal, zeano :o)
      SVORO
      SVORO --- ---
      In regard to the latest Payday 2 update.
      17 DECEMBER - [TEC] CORPSY
      Relax folks!

HoxHud is going nowhere, they simply killed the latest build due to some anti-cheat related crashes. We can assure you Olipro is working on a new release and once it's ready you guys will be informed as usual.

-The HoxHud Team
      SVORO
      SVORO --- ---
      JANEDUTOHLAV: To jsem v práci asi na to mrknu :D
      SVORO
      SVORO --- ---
      Tak včera mi to spadlo, tak jsem smazal Hoxhud a PD vůbec nešel spustit tak jsem přes noc stahoval a reinstaloval. Před chvilkou jsem zkusil hajstit nějaký sóla a hrát bez hoxhud je jako hrát s jednou rukou za zády...
      JANEDUTOHLAV
      JANEDUTOHLAV --- ---
      Tak dneska v 17:00 bude nejspis CommanderCH streamovat ten novy heist: http://steamcommunity.com/groups/CommanderCH#announcements/detail/210872755035194576 tak uvidime :X
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      btw ten posledni vic nez 3 gigovej update opravil i nejaky chyby ... tahle me velmi pobavila.. :o))
      Fixed an issue on White Xmas where packages stopped spawning after three hours. They will never stop spawning now
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      Hey Folks,
      If you're going to be hosting the new Diamond host, please ensure you do one of the following:
      1) In HoxHud options, enable "HUD Only" mode.
      2) Ensure that you the host are the one who bags up the diamond. After bagging, clients can freely pick up the bag.
      We'll be releasing an update in due course, but for now, please use either of the workarounds above.
      Additionally, if you are getting a crash when throwing grenades, you will need to enable option 1.
      Be sure to restore the anticheat option to your original choice after we've released the update.
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      lol, tak novej heist ma bug a asi nejde dohrat celej na stealth nebo co... :o/

Payday 2: Diamond Job DW bug...
      https://www.youtube.com/watch?v=pHbmqfa1cMo
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam