• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DO_ITEuropa Universalis IV a jine "paradoxni" hry
    Strategie od Paradox Interactive. Pojďme společně ovládnout svět jako Dubrovník v EU IV, přemoci Hitlera/Stalina v Hearts of Iron a porodit ditě od manželky svého syna v Crusader Kings II.
    rozbalit záhlaví
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    ROTTWEILER: ne nadarmo se irsku rika newbie island, hrac je izolovany a nemusi se v podstate starat co se deje v evrope :). Zkousel jsem i za jednoho z Rurikovichu, ale moc mi to zatim neslo, zatim jsem toho nechal a presunul se k EU IV. Hodne dlouho jsem se pokousel si vzit jako kral irska a walesu kralovnu skotska abych usetril britanii zbytecnych valek, az po trech zavrazdenych manzelich jsem pochopil ze me asi nechce a vzit si vse nasilnou cestu
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DO_IT: Já mám všechny datadisky, jediné DLC, které nemám jsou ty, co vyšly po EU IV. Začal jsem za Ormond, postupně dobil Irsko potom Anglii a kus Skotska, teď mi zbývá dobít zbytek Skotska, už mám spoustu zemí ve Francii a rozšiřuje tedy říší i tam a dělám si zálusk na Araby na Pyrenejském poloostrově. Mám tedy už taky Britanii. :-) Začínal jsem v roce 8xx a teď jsem asi v 1150.

Jinak EU IV zatím nemám a čekám až to dají do 75% slevy jako to bylo u CK II. :)
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    ROTTWEILER: jo zkousel jsem nez vysla europa, ale bez old gods datadisku. Podarilo se mi vytvorit Britanii za Leinster :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Hraje tu někdo Crusader Kings II?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    kdo nehral predchozi dily doporucuji tento playlist tutorialu
    Europa Universalis IV Hotkeys Guide - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-U4c5aIP5kU&feature=share&list=PLH-huzMEgGWBz8XAD77YTwMe6wx-Ql_Ao
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Sam mam z nove EU dobry pocit, nevidim tam zadne nedostatky, ktere by se nedaly odstranit patchem. Trochu mi vadi absence Very Hard obtiznosti a s tim spojena hloupost AI, kde ti radi pomuzou s povstalci a pujdou za nimi az na konec sveta ale ve valce se chovaji naprosto chladne.
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Europa Universalis IV - Empire of Sweden Release Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KWAP0RNFOmc&feature=youtu.be
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam