• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DO_ITEuropa Universalis IV a jine "paradoxni" hry
    FORREST
    FORREST --- ---
    Je to teda poctivě drahý, ale stejně to nejspíš budu potřebovat. :-)
    Deskovková verze EU4 - https://www.kickstarter.com/...girgames/europa-universalis-the-price-of-power?ref=discovery_category
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CK2 se všemi datadisky za $15
    Humble Crusader Kings II Bundle (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/...layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1_c_crusaderkings2_bundle
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    Ty updaty se daji ve steamu vratit zpatky, abyste ty savy mohli dohrat :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    AAZAZEL: zkoušel jsem 3x za Stalina a kolem roku 1950 jsem to vzdal, protože se fronta s Hitlerem prakticky nehnula a nešlo s tím nic dělat.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ANTICLOVEK: je, ale je dělanej stylem, ze tam máš úkoly, u toho popis toho, co máš dělat, aby si ten úkol splnil a tam je problém toho jednookeního systému, protože si celej ten postup musíš zapamatovat, protože, aby si to mohl dělat, tak musíš tutoriálový okno zavřít (resp se ti místo něj otevře to ookno, kde děláš tu akci) a udělat ten postup, pokud mezi tím zaškobrtneš, tak musíš zase otevřít tutoriálový okno a jet tu část znovu. Vzhledem k tomu, že moje krátkodobá paměť už není co bejvala, mě to strašně sralo, tak jsem poprvý uplatnil vrácení peněz na steamu.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    HONCKA: no řeknu ti to takhle.... tam je tutorial? :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ANTICLOVEK: podle mě tak za 2-3 roky to půjde hrát :)
    hlavně nechápu, že nehejbli tím debilním ui a přijde mi ještě horší, než u ck2, tam aspoň člověk mohl mít tutoriál v separátním okně a nemusel ho pořád otvírat a zavírat jak kretén.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    AAZAZEL: jako já jsem zvyklej ze Stellarisu ale to že ten update dají asi tři dny po launchi a už není kompatibilní tak to jsem nečekal (a taky mě to nasralo) :D
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ANTICLOVEK: to me sere u HOI4...nekolik rozehranych kampani

na jednu stranu je dobre ze vychazeji furt nejake updaty (i ty menici herni mechanismy), na druhou stranu to neni hra kde bych to dohral za odpoledne...konce valky jsem se zatim nedockal
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    FREELA: no... bez komentáře :)

jo a zapomněl jsem dodat že z těch 40 hodin padlo cca 2x10 hodin na kampaň za Řím. hraju vždycky ironmana a první save mi zničil update co dali hned po vydání kterej nebyl kompatibilní s verzí 1.0 (wtf) a druhej se prostě dostal do momentu kdy mi vždycky po uplynutí tří herních dnů crashnul ať jsem dělal co dělal :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    ANTICLOVEK: recenze na steamu kruty :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    JANDOS:
    AXTHEB:
    aha aha :) no já právě nemám žádný zkušenosti s EU ani CK ale Imperator mě dost nahajpoval díky starověku a právě mě to po 40 hodinách úplně opustilo. dohráno za Makedonii a už nějak nevím co by

takže zpátky ke Stellaris asi :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANTICLOVEK: Já jsem úplně zlenivěl a hraju Surviving Mars :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ANTICLOVEK: Podle me to je nejhorsi hra od paradoxu vubec :D (Nehral jsem teda ty hodne stary) Je to takovej mix EU a CK ale obe casti jsou na hovno.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    dáváte někdo Imperator? co na to říkáte?
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    na LANky jsem už starej a je to dost NERD, ale asi to musela byt celkem sranda. 3-členný týmy, diplomacie naživo. fajn víkend na hradě:)
    EU4: The Grandest LAN - Part 15 | Europa Universalis
    https://www.youtube.com/watch?v=yRohJabezYA
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TURBOMATIK: Já jsem stellaris přestal hrát s Cherryh updatem, nějak see nedokážu přenést přes ty superzbraně
    TURBOMATIK
    TURBOMATIK --- ---
    Já si k tomu musím sednout a proklikat se tím...
    Měl se totiž rozjedou hru na ironmana na tu největší možnou mapu a ten update mi udělal čáru přes rozpočet... takže zprvu sem byl nasranej že jí nedohraju ''ano vím že to de downgrade'ovat' ale já dostal (chlapi asi znaj) rýmičku a na to sem byl moc linej... tak sem začal nanovo a nic moc. já doufám že to bylo tou zákeřnou nemocí...:))
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    TURBOMATIK: to jsme na tom stejně. je to divné, pomalé a vůbec...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Já to ještě nehrál, ale údajně ten rework planet se většině lidí líbí. Má to určitě spoustu nedostatku ale to se snad časem vylepší. Co jsem ale na redditu viděl tak lidi dost píčují na AI která je teď totálně vylízaná a to až tak že hrát sólo nemá moc cenu prý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam