• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BASIC20Cybercore: Jihočeský fandom fantastiky a undergroundové kultury
    Toto auditko bude sloužit jako diskuzní fórum pro příznivce pivně-společenského uskupení nesoucí název Cybercore. Jsme skupina lidí z jižních Čech, kteří sdílejí zálibu v metalové, elektronické a avantgardní hudbě, jakožto i ve science fiction, fantasy & horror literatuře, filozofii a v různých aspektech kritického a imaginativního myšlení. Základem naší činnosti budou hlavně srazy v hospodě, protože jde o nejplodnější způsob jak v Čechách šířit zajímavé myšlenky :). Časem možná nastane i elektronická hudební akce. Zatím budeme fungovat jako neoficiální fandom. Veškeré informace k našim akcím naleznete v blízké době na webové stránce cybercore.webnode.cz. Všechny dotazy a připomínky na tento mail: cybercore@email.cz
    rozbalit záhlaví
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    Cybercore obnovil činnost a už máme za sebou povedenou akci s Hungry Beats v Písku v Divadelce. Další párty je [ Digital Sphere w/Ondřej Psyla 28.4.2018 / partyparty / 28.4.2018 / CR - Jihocesky kraj - Divadelka Písek ], tedy psytrance, který děláme v rámci Digital Forest Festivalu a aktivit uskupení Kamasutra Psytrance.
    MARGUERITTE
    MARGUERITTE --- ---
    HLEDÁME:
    Milé dámy, drazí pánové,
    hledáme blogery, kteří by navštívili, napsali report z Viktoriánský&Steampunkový PIKNIK 2015​ a uveřejnili na svém blogu. Na oplátku všechny články s reportem a Váš blog rádi zpropagujeme na STEAMZINE.CZ - Ezin českého steampunku​, nejlepší přímo na stránky e-zinu STEAMZINE.CZ. Vlastní fotky z pikniku výhodou. :)

    Pro další spolupráci hledáme nejen blogery, kteří se zajímají o steampunk (technika, věda, hry, literatura (recenze nejen na fantasy, steampunk, ale i klasické literární autory 19. stol.), móda i cosplay, ...), historii s propagaci do fantasy, 19. století, viktoriánské období a další zajímavá témata. Články mohou být nové i již vydané. Další spolupráce na dalších zajímavých událostech a projektech je možná!

    Kontaktujte mne na mé xichtoknize pro rychlejší domluvu, anebo na redakce@steamzine.cz; chod e-zinu je finančně nevýdělečný. :)


    https://www.facebook.com/events/653431444758678/663645477070608/
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    Už se nám to začně rozjíždět, oddalování prvního srazu bylo způsobeno mou zaměstnaností. Příští týden už by to mělo klapnout. Zatím si pošušnějte na mém novém setu:

    Warfield Phase One - The Rise of Chaos
    https://soundcloud.com/dj-basic22/warfield-phase-one-the-rise-of
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    První sraz se uskuteční na začátku října, bližší info poskytnu brzy, jakožto i sjednocení našich kontaktů skrze emailovou skupinu, protože ne každý má nyx. Informace budou samozřejmě i zde.
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    Web je rozjetý, omluvte prosím dočasné grafické nedostatky a přijměte pozvání na jedinečnou konferenci:
    Fenomén Zappa v září na Jihočeské univerzitě :: Cybercore
    http://cybercore.webnode.cz/news/fenomen-zappa-v-zari-na-jihoceske-univerzite/
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    GULDUR: To by šlo :) Každopádně musíme ještě čas počkat, než se všechno rozjede. Uděláme pár pivních srazíků a uvidíme, jak se to vyvrbí. Sám mám velmi rád Merzbowa a hrát jeho věci v DJ setu je docela sranda. Můžeme se domluvit s Naab a udělat nějakej vyloženě hlukovej mejdan.
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    GULDUR: To by šlo :) Každopádně musíme ještě čas počkat, než se všechno rozjede. Uděláme pár pivních srazíků a uvidíme, jak se to vyvrbí. Sám mám velmi rád Merzbowa a hrát jeho věci v DJ setu je docela sranda. Můžeme se domluvit s Naab a udělat nějakej vyloženě hlukovej mejdan.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    no každopádně, kdybyste měli zájem o elektronickej terror tak se můžeme klidně domluvit na nějakém hraní ať už Djing, tak i naše live projekty:

    Stor - death ambient jdoucí ve stopách Mz.412 a podobnejch hord - www.bandzone.cz/stor

    Magadan - poctivá old school power electronics a lá Whitehouse, Anenzephalia nebo Grey Wolves - http://www.youtube.com/watch?v=IMDfDU2NR5c
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    Rokan Joura to je uplne jiny clovek nez roura je to starsi chlapik co tu v cb a jihocesku porada undrg koncerty
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    GULDUR: Myslíš Rouru? :) Zatím ne, teprve vznikáme jako nápad sdružující lidi. Až začneme narůstat, třeba se přidá, určitě jej ještě oslovím, nebo se sám ozve.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    ze spojení jižní Čechy a elektronika mi vždycky vycházel Roman Joura, jakožto nadšený pořadatel všeho elektronicky podzemního. Taky se u Vás angažuje?
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    A ještě jednu stylově hudební recenzičku na mé oblíbence: http://www.studentpoint.cz/288-recenze/6872-grendel-nabizi-temnou-cyber-budoucnost/
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    GOBERS: Samozřejmě, jihočeská je pouze fyzická lokace akcí, které se budou odehrávat. Všichni jsou vítáni! Během víkendu se první podrobnější informace objeví na blogu.
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    Během víkendu by se tu měly objevit první kusé informace, prozatím první příspěvek. Jde o recenzi na horkou knižní novinku z oblasti drsné science fiction. Jmenuje se Stín škorpiona a jejím autorem není nikdo menší než slovutný brit Neal Asher. Výborné čtení a dobrý vstup do Asherova složitého universa: http://www.sarden.cz/recenze-neal-asher-stin-skorpiona
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    A smí sem chodit i nejihočeši? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam