• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    China: Unrelenting Crimes Against Humanity Targeting Uyghurs | Human Rights Watch
    https://www.hrw.org/news/2023/08/31/china-unrelenting-crimes-against-humanity-targeting-uyghurs
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: sehnal bych si raději jinou nabíječku.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ha, tak nabíječka, prestoze ma stopy natavení, nakonec pri spravne poloze a tlaku nabiji, tak to v hodinkách neni. uff
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Bohužel nebydlím v Práglu. Ale jinak máme podobné zkušenosti. Kvalitní hodinky s dobrou výdrží.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: nešťastná náhoda. visela mi ze zdi nabijecka a jak jsem kolem ni machl rukou, jeden pol se chytil na hodinky, druhej na kovovej pasek, slusne mi to popalilo ruku, hodinky horky jako svine. vypnul jsem je, zapnul, vsechno se zdalo v poradku, dokud jsem je nechtel znovu nabit. porad je ve hre i jen rozbita nabijecka...nebydlis nekde blizko zizkova náhodou, ze bych se stavil to otestovat? jinak ty hodinky mi prisly hodne kvalitní, co do odolnosti. me kazda elektronika odchazi dost rychle, ale tyhle hodinky...spousta plavání, spousta pádu, úderů přímo na cifernik (a to jsem mel jen folii) a porad jako novy. vydrz baterie za ten rok dva nebo jak dlouho jsem je mel mi prisla porad stejna. sere me to hlavne pro to, ze jsem je koupil od kamose asi za litr, nejsem uplne typ co vyplazne 5k za hodinky, ale bohužel jsem si zvykl.
    takze byt tebou se nebojím, jenom bacha s cim se pohybujes kolem nabijecky v siti :D
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Mám je na ruce už něco málo přes rok. Jak dlouho jsi je měl než odešly? Abych věděl na co se připravit. A bylo to postupné nebo kolaps?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ahoj. moje amazfit gtr 3 pro odesli do kremikovyho nebe, doporucil by mi nekdo co z aktualnich modelu amazfitu by je mohlo dustojne nahradit? cenil jsem na nich nekolikadenni vydrz, vodotesnost atd. každopádně za moznost nima platit pres nfc bych se vůbec nezlobil. byl bych rad za tipy v ruznych cenovych hladinách (jestli se to nevylucuje s vyse napsanym)
    predem dik vsem, co se rozhodnou sdilet zkusenost :)
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    TOOMIX: uz tam "ingbrzy" uploadoval opravene ROMky, snad pro vsech 51 modelu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SMOOKE: už dávno. Na Redmi Note 8T fungovaly asi dva týdny, pak konec. Neprojde to nějakou systémovou kontrolou co je v Google Pay, snad to jde obejít přes Magisk, ale zas tak moc mě to netankuje
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    taky Vam z niceho nic prestali fungovat NFC platby (google pay) s ROM od miuios.cz? me rovnou na dvou telefonech. a vsude ticho
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    PAJA07: tak uz asi vyreseno :)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    Dotaz.. treba budete umet poradit :)

    Dite ma Xiaomi tusim redMi11. Ucet u googlu ma nastavenej do Family Linku.
    A dneska se mu povedlo si zamknout telefon pres nastaveni gesta a zapomenout ho..
    Tusi asi, jak to bylo.. ale zatim se mu to nepovedlo..

    Predpokladam, ze asi neni jina moznost nez na to prijit.. a nebo to zarizeni pak komplet zresetovat a preinstalovat?
    XARGH
    XARGH --- ---
    ahoj,
    doufam ze neurazim inzeratem, jestli jo, prosim smazte
    [Prodam vychytanej kryt na telefon Xiaomi poco x3]
    ZOOSEX
    ZOOSEX --- ---
    Tak jsem si pořídil Xiaomi 13 a zajímalo by mě, jestli byste doporučili tam šoupnout nějaký užitečný appky, který vám Google Play vyloženě nedoporučí. Byl jsem dlouho na jabkách, takže jsem ztratil přehled. Bez popisu, stačí jenom názvy, projedu si to.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Kdyby nekdo resil stejny problem - QUIP - musi se povolit asi 5 ruznych opravneni v Notifications, pak uz zvuk a vibrace funguje. Simple SMS teda jen prehraje zvuk, ale nezavibruje, takze jsem se vratil ke QKSMS, kde funguje jak zvuk, tak vibrace a umi to i jiny zvuk pro jednotlive kontakty.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Zkousel jsem to hledat na internetu a zaver je, ze to tak proste v nekterych verzich MIUI je a lidi se s tim bud smiri, nebo si nainstaluji jinou aplikaci na SMS. Zkusil jsem uz dve (QKSMS a jeste nejakou Simple SMS) a obe maji problem, ktery je patrne zpusobeny chovanim MIUI - kdyz prijde zprava, neozve se zadne zvukove upozorneni = nevim, ze mi neco prislo. Ve QKSMS je sice i moznost nastaveni vlastniho zvuku mimo nastavovani MIUI, ale ani to nezafunguje.

    Takze netusite nekdo, jestli je moznost v MIUI mit nainstalovanou jinou aplikaci pro SMS a aby se ozvalo zvukove upozorneni na prichozi SMS? (se Simple SMS telefon ani nezavibruje)
    QUIP
    QUIP --- ---
    Na telefonu z MIUI 11 (novejsi uz na nej nevychazi) jsem si vsimnul, ze mi Messaging (aplikace pro SMS) u kazdeho kontaktu zobrazuje jenom asi poslednich 20 - 30 zprav. Starsi zpravy nevidim. Celkem je v telefonu 4500 zprav, aspon to tvrdi Messaging nahore v poli pro vyhledavani, ale ja se k tolika zpravam nedokazu dostat. Na jinem telefonu mam pres 20000 zprav a nevsimnul jsem si, ze by tam bylo omezeni na zobrazene starsi zpravy, staci potahnout a a starsi zpravy se nactou a zobrazi, ale MIUI 11 ne.
    Setkal jste se s tim nekdo? Da se to upravit nekde v nastaveni, nebo musim nainstalovat jinou aplikaci pro SMS?
    Dost me to zaskocilo, protoze jsem ted potreboval precist zpravy stare sotva 2 tydny a uz je tam nevidim.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    E42: nebo Motorola Edge 30 .. ale to uz je do jine diskuze
    E42
    E42 --- ---
    PSYSBEE: Pixel 6a se dá pořídit už tak od osmi a půl, to by šlo ne?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ZOOSEX: dám ti opačný pohled :

    - já mám čistý Android One v Xiaomi Mi A3, což je ted tuším 3 rok co ho mám a jsem s ním maxímálně spokojen. I po těch letech pořád stejně rychlý jako na začátku a když občas mám něco dělat v pracovním Xiaomi Redmi 10 nebo v pritelcině Redmi Note 12s s MIUI nadstavbami, tak z toho rostu.. Zlatej čistej Android One - nikdo mi do ničeho nekecá, neplácá přes google setting svoje vlastní atd, nemá tisíce zbytečných bloatware píčovin, ..

    A tak aktuálně řeším, co za náhradu v nižší střední třídě - tj. 6-8 tisíc - s čistým Androidem si časem pořídím - zatím jsem to blíže nezkoumal, ale mám pocit, že počet výrobců vyrábějící smartphony s čistým Androidem se začíná limitně blížit když ne nule, tak velmi blízko k ní..
    Ale má to ještě čas, Mi A3 zatím funguje, takže ještě chvíli vydrží..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam