• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Unikly specifikace MiPadu, datum uvedení stále neznámé

Xiaomi's 7.85-inch tablet to sport a 2048x1536 pixel 'retina' display and cost $160: Report - Gizchina.com | Gizchina.com
    http://www.gizchina.com/...is-7-85-inch-tablet-sport-2048x1536-pixel-retina-display-cost-160-report/
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Tak předevčírem jsem vyměnil dvojku esko za trojku 64gb a musim říct, že je to úplně jiná liga. Už jenom ten pocit v ruce.. Displej na slunci oproti dvojce doslova září, do Pistonů leze nesrovnatelně lepší zvuk a dokonce zmizel jeden Bug se SwiftKey, který mě dost otravoval. Takže prozatím se ke dvojce fakt vrátit nechci.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MIKROM: ufff
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Nasel jsem tady tip na app mi tools. Mam nasistlaovano WDS tools i mi tools modul. Nainstaloval jsem vsehcny moduly co by se mi libily. Nastavil jsem vsechno jak bych potreboval a udelal restart. Aplikaci jsem pridelli prave root, ale ani z nastaveni nefunguje. Nevite kde by mohla byt chyba? Nastavil jsem treba rozsirenou nabidku pro vypnuti a mam stale jen zaklad. Díky
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Xiaomi na dnešní konferenci uvedlo několik nových zařízení, především MiRouter s 1TB harddiskem. Oproti očekávání nepadla ani zmínka o nástupci Mi3 ani MiPadu. Také byla odhalena cena nové Xiaomi domény - mi.com - 3.6$

Xiaomi New Products Launch Event: MiRouter, MiRouter Mini, Mi Box (enhanced) - News - MIUI Official Community
    http://en.miui.com/thread-19695-1-1.html
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SUMI: jj, taky jsem to hodnekrat prehlednul :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    WOJTISHEK: Díky moc, funguje to! :) Nevím proč, ale vůbec jsem si toho v té nabídce nevšiml.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SUMI: nastaveni - jazyk a zadavani - kontrola pravopisu (myslim)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahojda, tak jsem nakonec pořídil Mi2S, ale mám takový malý problém. Když píšu, tak mi to všechny cz slova podtrhává červeně (používám Swiftkey). Prosím, nevíte jak to "zrušit"? :D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    tak kdyby náhodou někdo, o ceně se dá ještě jakž takž smlouvat :)

[ OFFERINGNABÍZÍM: Xiaomi MI2S 32GB / Frýdek-Místek, Ostrava / 6000 CZK ]
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    OPRAH: se podivej na vyuziti baterie. me se to stalo jednou a byo to tim, ze se drbla synchronizace fotek na g+
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Tak super,
    po poslední aktualizaci mám konečně maily spojené ihned po otevřeí zástupce na ploše. To jsem chtěl už douho a nechápal proč to tak není.
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    17% baterie a musím telefon vyndat z kapsy, jak je horkej(wtf??). Neběží žádný apps, procesy, zdánlivě nic. A až do pěti procent topí dál (cca 1,5 hod). Pak se restartnul a vychladnul. Ukazuje 3%, píšu tohle a ukamenujte mě ale napsat to sem musim :))))
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Prestaly mi fungovat upozorneni na udalosti v kalnedari. Nestalo se vam to nekomu? Pouzivam standardni google kalendar. nastavim si udalost s upominku 10minut pred zacatkem a telefon neudela nic. Mam rom miui 4.4.11. Díky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BUCCI: no ale když si ji najdeš na ulozto je výsledek téměř jisty
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    UF0UN: záleží na zdroji
    jinak bych to neřešil... např androidportal.sk poslevní v3 google ime dával na net ke stažení jako apk
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KRISTYNAKITZ: jo, to je geniální nápad instalovat odněkud stažené apk. Zejména u klávesnice, kde bude na 100 % keylogger.
    KRISTYNAKITZ
    KRISTYNAKITZ --- ---
    BUCCI: ja jsem prave v Cine a google play rika, ze tato aplikace neni dostupna v me zemi, ale vyresila jsem to tak, ze jsem si stahla primo apk balicek, ktery jsem nainstalovala rucne ...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    KRISTYNAKITZ: v play dej hledat google klávesnice nebo google ime
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam