úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
CHIRURGUS
reference:
+35
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Notebook : 8 inzerát
nabízím
Notebook ASUS Lamborghini VX7sx
16bg RAM | i7 3.1ghz | 1tb HDD | 3gb nVidia | včetně originál kufru, myši a brašny
Prodám notebook ASUS Lamborghini VX7sx v oranžové metalíze.
> PARAMETRY
CPU:
i7 (Sandy Bridge) 2670QM(2.2/3.1GHz)
Windows 7 Ultimate
Displej/Grafika
matný display 1920 x 1080 (Full HD) 15,6
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB
Mechanika bluray
2x 500gb hdd 5400
Ot./min pevného disku: 5 400
RAM:
DDR3 1333 mhz 16 gb
Frekvence paměti [MHz]: 1 333
Výška [mm]: 57,9
Šířka [mm]: 402
Hloubka [mm]: 309
Hmotnost [kg]: 3,82
Notebook sem koupil na přelomu roku 2012/2013. Aktivně jsem jej používal rok a kus a od té doby ho používám jako občasné stolní PC na filmy. S NOTB nebyli nikdy žádné problémy, až na to, že je opravdu těžký. Má opravdu nádherné podání barev, z her toho díky parametrům utáhne stále dost a vypadá sylově.
V průběhu používání se na NTB projevilo pár drobných závad:
1) Klávesnice bude potřeba vyčistit - na písmeno S se musí více tlačit, jinak občas vynechává - tohle musí nový majitel udělat asap, je to otravný
2) Občas při manipulaci, po restartu, nebo vypnutí, nenajede monitor (pc vždy bez problému). Zřejmě vadný kabel od něj. Restart nebo dva, či zavření a otevření to vždy spraví. Tato závada bude řešitelná podle mě i po domácku, nicméně originál servis by vyšel na 2500,-, co jsem se doptal :)
Kvůli těmto dvoum vadám prodávám pouze za 6000!
Notebook je po servisní výměně napájecího konektoru a po vyčištění (přelom 2015/2016). Od února 2016 používán sporadicky, výhradně jako mediacentrum, bez jakýchkoliv závad. Jedná se o SX verzi, která měla více ram pro grafiku 3gb místo 2gb) a silnější cpu tuším, nepamatuju si přesně. Chce to nějakou malou údržbu a ještě odvede hodně práce.
V ceně origo myš, trafo, kufr a značková brašna (vše s logy Lamborgini etc. viz foto
Jakékoliv dotazy zodpovím, notebook můžu předvést v praze při předání. Bez jakékoliv záruky. Při poslání kurýrem neručím za funkčnost ani u prvního zarnutí.
Možnosti a ceny dopravy
Pouze osobní předání praha, nebo platba předem a pošta
K4LIC
---
---
14:42:57 17.1.2016
Ahoj, je inzerat stale aktualni??? dekuji za odpoved.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam