úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Tichá kavárna, první Pražská kavárna, kde zákazníky obsluhují neslyšící zaměstnanci
na tomto místě se dozvíme, jaký program nás čeká stávající a následující měsíc, můžeme zde spolu vymyslet a naplánovat kulturní akce: koncert, předčítání, vernisáž, promítání Vašeho audio_vizuálního díla...
web tichá kavárna
rozbalit záhlaví
KOCOURKOVO
---
---
21:28:32 4.10.2013
+2
MAR_TINA
: Když tam půjdeš k večeru - třeba po páté, bývá tam hodně velký klid. Největší frmol bývá logicky odpoledne, kdy tam chodí víc maminek s dětma. Já tam chodila po práci a bývalo tam někdy i naprosté ticho. Obsluha zapomněla pustit hudbu... :-)
MACCINO
---
---
15:29:22 1.10.2013
MAR_TINA
: máme zde i tichá zákoutí;)
MAR_TINA
---
---
15:28:29 1.10.2013
2 odpovědi
MACCINO
: aha tak nic :((( Pro mě je ticho nesmírně důležité. Člověk, který slyší, ale špatně, je rád za místa, kde rozumí svému společníkovi.
MACCINO
---
---
15:27:00 1.10.2013
1 odpověď
MAR_TINA
: metro C - Ládví, Burešova 1151/12
hraje nám zde hudba a jsme oblíbená destinace rodičů s dětmi...;) ticho si musí asi každý najít sám v sobě.
MACCINO
---
---
14:26:51 1.10.2013
Za okny je sice sluníčko, ale u nás je přeci jen tepleji...
nebojte se knám přijít si objednat, je to lehké: zelená nahoru značí objednávku, červená platím prosím...
MAR_TINA
---
---
14:26:32 1.10.2013
1 odpověď
MACCINO
: Kde to je? A je tam i ticho ve smyslu žádná hudba apod.?
Potřebuji ticho. A nadchlo by mě si objednávat bez mluvení a potřeby rozumět obsluze. Schopnost slyšet v hluku kaváren mě opouští.
MACCINO
---
---
11:42:17 1.10.2013
+1
Vítám Vás v naší nové diskusi zaměřené na prostor Tiché kavárny, jak ostatně vyplývá ze záhlaví...
Pokud byste věděli o někom, kdo by měl zájem se u nás jakýmkoliv způsobem prezentovat, či svoje dílo, zde se společně můžeme dohodnout.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam