• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    1KA
    1KA --- ---
    Dneska jsem se snazila sebrat ze země primrzklý klacek pro psa, když mi po chvíli došlo, ze se snažím vyrvat železnou orezlou trubku k odpadkovému koši.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TANKIE_: Tiez som dnes zvladla novinku. Mama naklada mycku, tak sa pytam, kde je to moje kafe, ci ho omylom nevyliala. No, skoro sa urazila, ze ho ani nevidela.

Tak tam obieham kuchynu a hrnek nikde. Nakoniec som ho nasla zalozeny v skrinke, uplne vzadu, v inom hrnku, zalozeny dalsimi cistymi. Ten moj bol este z polky plny. :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Je to tady zase. Moje kafe potřebuje kafe.
    Dnes mam novinku. V konvičce je voda i káva, jen selhalo umístění. Ne, v lednici se neudělá ani ledová káva. (Ano, moje konvička je prastará a ohavná, ale já z ní mam to kafe nejradši. Sorry not sorry.)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Nehodilo by se někomu 8ks bankovek?"

Zvláštně formulovaná, ale štědrá nabídka ze sousedské skupiny! V jaké hodnotě ty bankovky jsou? Nebo jde o nějaké náhradní do hry Monopoly? Nebo nějaké sběratelské?
    Každopádně, pokud se stěhujete, vím, kde sehnat krabice.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hořící trpaslík je nejvyšší sochou v Česku!

A jak se pozná, že hoří? Nevidím plameny... to asi bude tím, že je hořický.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dělám kvíz na Aktuálně.cz, protože ničeho jiného nejsou můj mozek a tělo momentálně schopni. Jako druhou možnost jsem četla "perverzní" a říkám si, super, hned první otázka a blbě položená, jsou tam dvě možné správné odpovědi.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz zerete v praci zivocisne uhli tak je dobry si vyplachnout drzku nez promluvite na sefa...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    -My si hrajeme na *mumly mumly*. Jako oves míru!
    ~???
    -No, oves míru!!! Jako že jsme v raketě a letíme na Jupiter!
    ~!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Vyndat krabičku s obědem z lednice a dát ji do mikrovlnky postavený na tý lednici zní jako jednoduchej úkol.
    Ne, pokud na vás někdo mluví a lednice má horní dvířka s mrazákem. Naštěstí mi to došlo poměrně rychle, že v mrazáku se ten oběd neohřeje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DANYSEK: z vlastní zkušenosti můžu říct, že sociálku nezajímají i horší věci, než že dítě dostane vibrátor.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ERRTU: My, co duchem stále prodléváme u příspěvku TRISSIE: a TRISSIE:, si tady lámeme hlavu, co do toho pleteš papírové kapesníky, když jsi do koše na prádlo vylil mléko.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NELLAS: zas tak daleko ten big brother porad neni :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DANYSEK: ... sociálka spočítá tvým rodičům?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NELLAS: co se v mladi naucis... 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Pokud děti nedostanou erotické pomůcky místo plyšáků...
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: Secret Santa! ❤️
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    No...dnešek je fakt úrodnej..všechno jsem zabalila a zapomněla na to psát, čí to je. Tak jsem to odhadla a těším se na zábavnej večer🤣
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILTU: tak ona to sranda je :-)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: Promiň, ale... 🤣🤣🤣
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska mozkový error jako hrom. Snad už je to vrchol. Zaspala jsem a letěla na vlak. Chtěla jsem se svléknout a zjistila jsem, že mám jenom podprsenku, to je jak zlý sen! V práci mám pončo, tak v něm sedím a na jednání mě zastoupí kolegyně:-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MAR_TINA: přesedlali jsme na drahe kameni... 😀
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MAR_TINA: nepřestali :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A vy jste všichni se sbíráním kamenů po školce přestali?
    Ptám se pro kamarádku.

(náhodná fotka z místa, kde zrovna sedím)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: geoložka! Neplést.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MAR_TINA: kamení byl ve školce denní standart, naše malá geodetka
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Pozor na to, finanční úřad teď bude víc zaklekávat na ty, co by chtěli prát špinavé peníze.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    MAR_TINA: ale peníze jsou po vyprání v pračce takové...no prostě hezky vyprané :)
    Někdo mi kdysi tvrdil, že pak na takové bankovky už nefunguje ta kontrolní fixa. Nevím, snažila jsem se ty vypraný bankovky vždycky rychle utratit :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: ne, ale kámen, kartáč na mytí kol, různé peníze, účtenky...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARKYSHA: Nice, musíme vlkodláčeti pořádně prohlížet kapsy, až přijde sběratelský období.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: barvit a rozesrat se na kousíčky a ty kousíčky se přilepí na oblečení:'-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam