• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: kde byl?

Za chvíli jdu na matriku žádat novou občanku, tak jsem zvědavá, kde ta ztracená hned večer vyplave.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    takže DRAGON disk našel. A to sem nepíšu coby vítězství, byl bych raději, kdybych ho už nikdy nenašel, než spatřit to, kde ležel. Alzheimer centrum mě pomálu začíná řadit do kartotéky..
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    NELLAS: Jeli jsme primestskym vlakem asi pul hodiny. Rozhodli jsme se jet az do Gdyne, podivat se k mori a do akvaria, dat si snidani a pak jet zpet do Gdansku na ubytovani. Akorat maj na nadrazi maly zluty “pichacky”, kde si ma clovek cvaknout listky pred nastupem do vlaku. Takze kdo se pul hodiny modlil pri jizde na cerno a ma na pamatku dva necvakly listky?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Jednu nebo dvě zastávky vlakem.
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: No, úplně vedle to není 🤪
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: Vždyť je to to slavné trojměstí, to je hned vedle. Já si před pár roky koupila letenky do Helsinek. Akorát když jsem to pak šla zkontrolovat, abych si koupila ubytování, bylo to do Osla. Tam jsem taky nějak výhledově chtěla, takže nebyl problém. Akorát ještě čtrnáct dní před odletem jsem byla přesvědčená, že letím do Helsinek.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Já letos koupila jízdenky na vlak. Do Ggyně. Ubytovaní jsme byli v Gdaňsku. Naštěstí je Gdyně až za tím Gdaňskem. Oh well.
    ILTU
    ILTU --- ---
    Já už takhle předem (z firemních benefitů) koupila i skipasy do úplně jiného střediska, než kam jsme jeli na Vánoce. Naštěstí na Vánoce nebyl sníh, tak jsme si pak jeli ještě zalyžovat jindy 🤪
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORGYSZ: my jsme si včera dali sprint z náměstí Republiky na Staroměstskou, protože překvapivě Brasileiro drží rezervace jen v té restauraci, kam si člověk tu rezervaci udělá, a nikoli v druhé pobočce.
    Hlavně že to bylo v hlavičce všech tří mailů, co mi k tomu poslali!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ERRTU: Vzpomnela jsem si na lonsky cerven, kdy jsem se chtela vyptat na podrobnosti sve dovolene zakoupene online - na pobočce.
    Zašla jsem sobě do obchodního centra, nalezla příslušnou pobočku. Vyčekala si frontu, odrecitovala paní u kompa číslo svojí objednávky. - "Takové číslo tady nemáme. Máte potvrzení v mailu?". No, ještě jsem neměla, a proto jsem tam šla. Asi pět minut jsme zkoušely všemožně najít objednávku v rezervacích podle čísla, jména, příjmení, typu zájezdu.
    Nakonec se paní zamyslela a říká - a máte ten zájezd koupený u nás? - Samozřejmě.

No, neměla jsem. Samozřejmě. Zájezd byl koupený u Čedoku.
    Já seděla celou dobu u Fischera, že....
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: nemuzu, Tva Cesta vede jinudymaš, jiz budha rekl - teach Nellas to steal a blue feather in the slaughterhouse and she'll get acquainted for a lifetime.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Tak aspoň to modré peříčko, prosím.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Prave jsem podepsala protokol, inu, mirne nestandardnim zpusobem. Kolonka “dnesni datum”. Podivala jsem se na hodinky a vyplnila cas. Soutez, jestli si nekdo vsimne, prave zapocala.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: hele tak to s tim kyjem klidne vynech, vono to nakonec vyjde dost nastejno:-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Příště zkusím, ale můžu tě poprosit o sehnání toho Kyje?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: nahodou, kdyby to bylo jakoze parodie na naopak, tak dobrej icebreaker:)

ale jinak jsou ofc globalne sezn. rity hrozne komplikovany, nic jako univerzalni recept na uspech neexistuje, nejbliz je asi udelat kombo pukrle+zamavat kyjem ze sopecneho skla+upustit z tlamicky obzvlast nadherne modre pirko a uskocit 2x dozadu
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    Včera z podobného ranku jako DOCKINEZ. Usínám neplánovaně na gauči při rozsvícených světlech. Jedním okem se proberu a zděšení! Někdo tu vedle mě sedí a v klidu si kouří! Panika a paralýza, naštěstí se za chvíli objevil Gene Hackman a mě dochází, že to byla správně načasovaná scéna ve správný perspektivě na mý nový supr skvělý televizi s věrným obrazem. Vot těchnika!
    ILTU
    ILTU --- ---
    ERRTU: Jo, to taky umím :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MARKYSHA: Ja obracene.
    Najednou koukam a muj plysovy medvidek BEZI Z LOZNICE DO OBYVAKU.
    Prevlikala jsem postel a posadila ho na polstarek na zem. Jenze kolem slo kolecko (vysavac co i vytira) a ja se netrefila.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Hladím v polospánku kočku, najednou se strašně leknu, vždyť ona nedýchá! Hladila jsem velkýho plyšáka Karakala (narvala mi ho tam dcerka).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam