• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: No jistě, jen jim vypadlo ł.
    W Razorsławi każdy chciał by żyć!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hm, Razorsaw, asi nějaké malé polské město, které se proslavilo výrobou nářadí, nebo co to v tom obalu je.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    čtu si že martina dává prát červené, si říkám, že to musí úplně zničit chuť. Pak mi to došlo: měl bych přestat pít.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    dávám prát červené a tak ještě koukám po bytě, co ještě špinavého a červeného kde leží / visí. Červená mísa od brambor... no tak ne, před pračkou jsem se zarazila :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUARATH: a ořezaný štětce máte? my jo :-)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRISSIE: to je jeste v pohode, ja nadavno v podobne situaci orezal propisku...nepomohlo to...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Dávat dětem tablety v hospodě" - chvíli jsem si lámala hlavu, proč někomu vadí, když lidé podávají dětem léky na veřejnosti.
    [ENDER @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

Jinak tedy s pisatelem souhlasím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Okamžitý blicí efekt.
    Co to proboha je za reklamu? Nějaká hrozná horská dráha?
    Bělicí!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Internetová reklama: "...zakladatelka studia Jógovna Šárka Vojáčková..."
    Já: Jméno po otci se přece píše mezi křestním a příjmením, takže nemělo by to být správně Šárka Jógovna Vojáčková?
    ALEA
    ALEA --- ---
    SHARKIE: moje také. Ale prostě neposunuly se samy :-D musela jsem si vzpomenout a sama to iniciovat.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: ano. To jsem chtěl napsat. Lepší by byl kurz sebeobrany
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    HEJSEK23: Protože jezdí taková partička, která se nebojí zmlátit ženskou, potkávám je čím dál víc. Každopádně opravdu je většina dostupných prostředků k sebeobraně spíš na škodu, pokud s tím neumím zacházet. Buď ublížím sama sobě, nebo mi to vytrhnou a ublíží mi víc, než zamýšleli.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: to je tak hrozná představa 🥺
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: na co potřebuješ tyhle vymoženosti, když máš tak dokonale odzbrojující úsměv?
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    LIMETA: Lol, to videt irl, tak se smichy zabiju, nez ti prijdu na pomoc.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Chvilku před usnutím si vzpomenu, že jsem si do pracovní tašky chtěla přibalit pepřák. Zkoumavě se na něj dívám, že nemá žádnou pojistku. Dávám ho opatrně do malé přihrádky mé tašky přes rameno, a nejde tam až tak dobře, tak zeshora zatlačím a jednu dávku si stříknu z tak deseti centimetrů na zavřenou pusu a pod nos. Na ucpaný nos to pomohlo, ale rty mám v jednom ohni.
    Vzpomínám, jak jsem jednou dostala obušek. Zavírá se o zem. Tak jsem s ním bouchla o zem, a teleskopická rukojeť zajela dovnitř tak, že mi přiskřípla část dlaně. Ne... asi bych měla trénovat nějakou slovní obranu:D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALEA: Mne sa na hodinkach posunie, ale musim otvorit apku. Vzdy na to za toho pol roka zase zabudnem. Takze som rano po posune casu, ktory mi samozrejme uplne vypadol, vyletela za mamou, ze sme zaspali. :)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Dobrej fail se mi stal dneska. Pred mesicem jsem si koupil novy cerny dziny, protoze na starejch uz byly takovy ty nevypratelny smouhy od prelozeni a rikam si do pici, jak je mozny, ze se ty novy tak rychle zkurvily, ze je to na reklamacku, tak jsem si dnes koupil novy a jak je davam do skrine, narazim, na ty co jsem si koupil predtim jeste s cedulkou a celou dobu jsem nosil ty stary lol.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    třídím krabici "nalezenců" z dětských pokojů - tužky, propisky, zvýrazňovače, pastelky, fixy... zkontrolovat, jestli píše, ořezat atd.

už potřetí jsem ostrost tužky zkontrolovala tím, že jsem s ní zkusila něco napsat.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Poslední dobou se mi stává, že si v mobilu najdu spoj, naplánuju si čas odchodu, čas na přípravu a rezervu, ale když pak sedím třeba u snídaně a hlídám si hodinky, tak navzdory všemu jezdím pozdě. Mívám tedy většinou třeba třičtvrtě hodiny a víc rezervu, ale i tak... Je tam nějaký problém, který nedává smysl. Občas mi prostě zmizí klidně celá hodina.
    Že by se moje časová slepota až tak zhoršila?

Dneska jsem na to přišla.
    Mám sice chytré hodinky, ale čas se sám neposunul, minimálně ne mechanické části.
    Jsem lama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam