• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DRAGON: to jak jsi tu z legrace onehda psal, ze sis je nekam zalozil, tak zdejsi kouzlo zafungovalo vskutku dabelsky 🤔 twist jak hovado
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mně vám takhle jednou přišlo třicet litrů, ani nevim, odkud..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: there there... já si nechala poslat daňovou vratku (30k) na cizí účet. protože jsem vynechala jednu číslici zrovna na takový pozici, že to vygenerovalo validní číslo existujícího účtu.
    když to člověk pošle blbě sám, má nějaký možnosti vůči bance a tak, ale když ani není odesílatel peněz, je to o hodně složitější.
    ILTU
    ILTU --- ---
    A Iltu jede!
    Když si posíláte peníze z účtu na účet, zkontrolujte si VŠECHNY číslice účtu příjemce. Nestačí jen začátek, konec a číslo banky.
    Jsem zrovna poslala 30 papírů na účet školy, kam choděj dcery, páč se jejich číslo účtu liší jenom třema číslicema uprostřed!
    Naštěstí je paní hospodářka velmi milá a vstřícná osoba a mě to stálo jen vygenerování výpisu. Teda doufám, slíbila, že to hned pošle účetní a ta mi hned pošle peníze zpátky ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    A teda když se vám z auta začnou ozývat opravdu divné drnčivé zvuky, které se začaly ozývat, když jste naložili krabici s vertikutátorem, dost pomůže, když tu krabici vyndáte.
    Tři dny jsem se stresovala a sledovala, odkud se to ozývá, protože ta mrcha je těžká, já ji neunesu a manžel má naražená žebra, takže jsme ji hned nevyložili. 🤪
    ILTU
    ILTU --- ---
    DEADSLUT: Tak nechtěli napsat "čů*áky", to je logické.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Cedule na hajzlu v hospodě - Hledáme nové penisy do týmu.
    Jo, to bych si celkem nechala poradit, jak se tohle dělá.
    Aha, posily, milej pane Freude, posily.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Dneska jsem jela kolem cedule " Kvetiny Bunny" a muj muzek z toho udelal "Kytky a buchny"
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    [PUSHERMAN @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)] četla jsem bankovky a říkalasi, že asi potřebuje hotovost:-)
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: jenže pak si přečtou na nyxu že to považovala za error ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: až se AI vzbouří, tebe nechaj na živu, za to, že jsi byla milá k jejich nejhloupějším bratřím! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem zaplatila v automatické pokladně a řekla jí děkuji a na shledanou
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ...v říjnu 935 totiž východoafrického krále Jindřicha I. Ptáčníka ranila mrtvice...
    tak ne, Sasko v desátém století Burundi, Tanzanii ani Rwandu fakt neokupovalo... východofrancký král to byl.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Nedivím se, že lidem fungují homeopatika. Uvařila jsem si nějaký odvodňovací čaj a krásně to funguje, lítám na záchod jak debil celé dopoledne. Az na to, ze by musel účinkovat uz jen svou vůní, protože jsem si ho ještě ani nenalila z konve do hrnku…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    cestou do práce jezdím kolem opravované opěrné zdi.
    dneska jsem na to zálibně koukala, že už je to skoro hotový, a už by na to mohli dávat polystyrenovou izolaci!

tak určitě, aby té hlíně za tou zdí nebyla zima, že.
    ILTU
    ILTU --- ---
    STRAZCEMAJAKU: Hrnečku dost? 😊
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Syn půjde do tanečních a je z toho celé prázdniny nervózní. Dneska večer jsme si ještě ujasňovali, kdy to bude a on zjistil, že to je kurz jen na 3 měsíce, ne na celý 4 roky gymplu. Tak šťastný jsem to svoje dítě už dlouho neviděla!
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Měl to být “Kvašáček”. Ach jo.

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Právě jsem si nalil do dřezu místo jaru olej, který stál vedle...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dělám si instantní nekafe, zbyla mi horká voda v konvici, tak si zaleju ještě do velkýho hrnku ovocnej čaj, že to akorát vystydne do rozumný teploty, než se nasnídám.

Vezmu z lednice mlíko, naleju ho do hrnku a říkám si 'tam se toho vejde nějak moc, a že je to tak světlý'.
    Napiju se kafe, opařím si pusu horkou černou vodou, a následně v hlubokém pochopení svého omylu plynule vylívám ovocnej čaj se zdrclým mlíkem do výlevky.

To mám z toho, že jsem alergická na kofein.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam