• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Vyděsila mě upřímnost marketingového emailu: Léto patří striím!

Jako jo, no, už mi není dvacet, nějaký ty děti, holt ty strie jsou v plavkách vidět, ale proč mi o tom píše zrovna knihkupectví?
    Sériím. Léto patří sériím!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    musím říct, že jestli bych si měla vybrat mezi krémem na hemeroidy na zubech a mentolovou zubní pastou na hemeroidech... no :-)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MISISSKA: dorovnávám mentolově svěžím kolenem.
    V77
    V77 --- ---
    Převoz mrkve
    Proč má auto se zeleninou majáček...??
    Převoz krve.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dost narychlo jsem vystrelila z bytu za kamoskou do Prahy na alespon jeden drink, ani jsem se neprevlikla z mama active wear, tedy leginu a pokydaneho tricka, jen jsem si vzala nausnice (nevim, asi pro ten pocit, rozhodne nic nevylepsily) a uz uz jsem stala na nastupisti. Vzpomnela jsem si ale, ze jsem zapomnela sluchatka. Mela jsem jeste tri minuty do odjezdu vlaku, bydlime prakticky na nadrazi, tak jsem jeste zavolala muzi, at mi je hodi z okna. Tak vse klaplo, vlak jsem stihla, nastrcila sluchatka do usi a spokojene se kocham ubihajici krajinou....noa myslite, ze jsem si do tech sluchatek neco pustila? Ne! A doslo mi to po slusnych 20 minutach.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NOFNAK: Jsem objevitelem vyvolavani duchu ztracenych predmetu :))
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ulici Sjízdnou jsem zaměnila za Spojovací, ale ten správnej výdejní box u správnýho obchodního centra jsem nakonec našla. Že balík nešel vyndat, jak tam byl narvanej, považuju za error kurýrstva.
    A tu tyčku k větráku nemám. Magie nikde. :(
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja jsem dlouho neco hledala a rada bych vyuzila mistni magie, ale kdykoli jsem tu byla, nemohla jsem si vzpomenout, co hledam. Az jsem ted delala velky poradek v satne a z jednech kalhot na me vypadla nova baterka do kuchynske vahy....a to bylo ono, nasla jsem to. Pocita se to taky?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NOFNAK: Ste mali dat vediet skorej, ked som pol roka hladala stratrenu ctecku, prehrabala x krat cely byt a nakoniec ju nasla lezat pekne navrchu na pracovnom stole. :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Tune our new radiation!

radio station.... radio station... dozimetr vracim do suplete.
    KAERI
    KAERI --- ---
    NOFNAK: Hodinky byly v hrnku s přívěskama na krk. V tom hrnku, kam jsem celý týden chodila a brala si z něj věci. Hned navrchu. Od té doby jsem je ztratila ještě třikrát, ale tam se vynořily vždycky tak do hodiny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já nevím, jestli už se našel ten výherní ticket Eurojackpotu, ale taky jsem jeden někam založila.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NOFNAK: BERUSKA_CA: KAERI:
    Funguje. Sluchátka byla v batohu (v kapse, kam vůbec nepatří, při mé obcesi v kombu s ADD jiná kapsa = neexistuje to.
    Od nynějška je tato stránka kouzelná studna, do které stačí vyslovit přání něco nalézt a předmět se objeví.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Svěží dech z toho nemám, ale třeba mě nebudou bolet zuby.

Musím si v práci rozdělit věci v tubě do dvou různých zásuvek. Už se mi to stalo podruhé. Jsem docela ráda, že tu nemám třeba mastičku na hemeroidy :D

ELLIE
    ELLIE --- ---
    Ty věci se totiž někam teleportují a až když je takhle zakouzlíte nyxem, teleportují se zpět! Jak jinak si vysvětlit...
    Já: "Synu, tys na školním výletě někomu omylem sbalil kabel, ten není tvůj, ten je snad od IPhonu, ne?"
    Syn: "Jo, tohle. Ten jsme našli v lese."

WTF
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Dívám se na fotbal na mobilu. Vzpomenu si že jsem měl někomu napsat. Hledám mobil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Zase ti budou všichni oprávněně říkat, že vypadáš mladší :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PISKVOR: To ale jenza předpokladu, že se časem fázovej posun vynuluje. Pokud by rozdíl mezi skutečným věkem a tím domnělým zůstal konstantní, případně dokonce zvětšil, srovná se leda hovno.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALVATOR: Stačí chvíli vydržet, ono se to srovná...
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    SALVATOR: Jen aby. Taky by ti treba kluci z kapely mohli rict, ze uz jednu holku mas)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam