• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Dej si pozor, co jíš. Nepřítel naslouchá!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pokud se podíváme na mikrofon v našich střevech... ehm, co? Mikrobiom, samozřejmě.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: tyjo, toho bych si týdny nevšimla
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ILTU: Pisu si!! A dekuji!
    ILTU
    ILTU --- ---
    BERUSKA_CA: Moc pěkný vtip je také udělat printscreen plochy, ten dát jako pozadí na plochu a skrýt ikony. Tisíce děkovných dopisů zaručeny 😜
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    AUDIAC: My to kdysi udelali schvalne, jenom dvema, zato priserne nepopularnim lidem v kancelari (operacka). I normalne byli protivni a vztekli a tohle jim fakt naladu nezlepsilo. Zato my behali kolem a porad neco potrebovali….vyborna komedie a vubec se za to nestydim!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ELIZHANNAH: to se mi nechtěně povedlo ještě upgradovat a vytvořil jsem takovej malej office mayhem. Celej tým si objednal nový myši a protože jsem fungoval jako týmovej řešič IT trablů, rovnou jsem jim řekl, jak si ji spárovat s počítačem. Akorát mě nenapadlo, že to všichni začnou párovat v jednu chvíli. Takže v prostoru lítalo deset párujících se myší a každej samozřejmě kliknul na tu první, co se mu zrovna zobrazila v nabídce. Výsledkem bylo, že nikdo neměl spárovanou svoji myš se svým počítačem a já strávil odpoledne rozmotáváním týhle bluetooth motanice.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIZHANNAH: za krále Klacka, kdy "jít na internet" znamenalo ve škole / na koleji zajít do počítačovýho labu a doufat, že tam bude nějaká stanice volná, se muž občas bavil tím, že píchnul druhou myš do vedlejšího počítače a pak s ní občas pohnul a pozoroval nebožáka, kterej netušil, proč mu najednou kurzor uskočil někam do háje :-)
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Včera se mi stal error, že nechápu ještě dneska.
    Parkuju auto u obchodu, couvam otočená dozadu. Pak se dívám na vpravo stojící auto vedle mě, zda nejsem moc blizko. Najednou se mi auto rozjíždí dozadu, dupu na brzdu a ona nefunguje. Začínáme panikovat, že mi nefunguje brzda. Pochopila jsem, až když auto vedle mě zcela vyjelo ze sveho parkovacího místa.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    AUDIAC: hodně dobrý. Vlastně si stačí prohodit myši s kolegou a o zábavu postaráno u obou dvou :)) Kdybych byla nějaký záškodník, hned bych někomu prohodila myši a pak se velmi bavila :))
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    OVERWATCH: Já řešil podobnej problém a nebylo to mobilem, měl jsem v ruce myš…
    Bohužel ale kolegovu, kterej si ji u mě cestou z meetingu zapomněl na stole. Zjistil jsem to tak, že se kolega rozčiloval, že se mu zbláznil počítač a lítá mu kurzor po celým monitoru.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tak si tak jezdim s mysi po stole a kurzor se nehybe, odpojim a zapojim mys, restartuji dokinu a stale nic. A pak koukam, ze jezdim po stole s mobilem ;o)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ILTU: Tímhle způsobem hledala kdysi moje máti po bytě brýle na čtení 🤣
    ILTU
    ILTU --- ---
    Asi tak.
    Jsem na to přišla, když jsem si chtěla posunout na hlavu i ty druhé brýle 😜

TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Pádlem by ty ponožky ze stromu šly pohodlně sundavat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: já četla vystrč pádlo a od toho okamžiku jsem to musela hledat smysl sdělení třikrát. Ale našla, i s pádlem.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SEDELAVLOKALE: Pardon! Dneska mam evidentne mozek na divny frekvenci.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nefoukejte do toho!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    BERUSKA_CA: tohle mi dalo hrozne zabrat, musela jsem si delat bokem poznamky 😂
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Vracim se do baraku, zapomnela jsem na stole mobil. Dojdu ke stolu, sahnu do kapsy… musela jsem ten pristroj necim vytocit, ze na me lici tyhle pasti.
    Chvili pretim telefonuju a nejakej zadni mozek mi naseptava, “je venku hezky, vystrc pradlo…” akorat by bylo lepsi si uvedomit, ze doma nefouka a na zahrade ano. Vysledek: lezu sousedovi na hrusku, cesu ponozky a zatimco on se mi smeje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam