• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    Trochu udiveně jsem se podívala na slečnu ve vlaku po tom, co jsem jí rozuměla: "Dobrý den, co jste zač?"
    Už jsem si připravovala odpověď, co taky říct někomu úplně novému a navíc sympatickému, nebylo by asi vhodné vyprávět o tom, že jsem totální magor/velmi neurodivergentní osoba, že?
    No asi ne, no. :-)))

Po tom, co jsem si sundala sluchátka s ANC, mi položila otázku znovu: "Co jste za-číslo"?

Aha, jako moje rezervace ...
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    NELLAS: "dneska si ho rozhodně chci mačkat" nebo něco takového, ani moc nezaváhal. Byl to celkem častý host, pak už jsme si často navzájem házeli podobné trapné a dvojsmyslné vtípky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: "Ukusovat."
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: A co on na to?
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    MAR_TINA: kdysi jsem dělala v čajovně. Zákazník si přál dostat k čaji citron. Já v duchu zapřemýšlela, jestli mu přinesu spíš plátky nebo čtvrtky, tak jsem se ho zeptala: "A budete si ho tam máčet nebo mačkat?"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: bez se podivat, co je na miste, kde ma stat med.
    Just saying ;-)
    NEI
    NEI --- ---
    ILTU: Postrádá to veškerou logiku.
    Nevím proč sem ho tam dala, nevím proč tam je a nevím proč to píšu sem a ještě jsem ho nevyndala. :)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    NEI: máš ho ráda studený, třeba?
    NEI
    NEI --- ---
    Nechápu proč mám v lednici už týden med, když med se nikdy nekazí.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Snazil jsem se v jidelne zaplatit vstupni kartou do kancelare povesenou na krku, nez mi doslo, ze platim mobilem ;o)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ALDARION: prý do ledničky chodíme koukat opakovaně ne proto, že tam očekáváme něco nového, ale abychom zjistili, zda nám klesla důstojnost natolik, že jsme schopní sežrat i to, co by nás při předchozím koukání nenapadlo.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Pokusila jsem se otevřít dveře bytu klíčem od auta...na dálku. Zmáčkla jsem to několikrát než mi to došlo 😢
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak jsem právě zákazníkovi řekla, že bude lepší udělat řádný geologický průzkum, ať jim to (hala) pěkně stojí.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ERRTU: Občas mám tendence dělat do s ledničkou a se špajzem.
    Kouknu se do ledničky. Zamyšleně hledím z okna. Kouknu se do ledničky. Pořád stejné nic. Hm.
    Pak to párkrát udělám se špajzem a nakonec si zase dám suchary, protože ty moc neubejvaj. Raději bych si dal sušenky, ale ty jsem si nekoupil, abych je nežral, což ve tři znělo jako skvělé rozhodnutí, ale teď je půlnoc a mám žravou:D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ERRTU: Tu a tam, když mám pročtený nyx na počítači, podívám se, co je nového v tom malém na telefonu…
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    pokaždý když si projdu co je na nyxu nového, zavřu okno s nyxem, otevřu si nové okno a jdu se podívat co je nového na nyxu, tak úplně slyším ty rolničky na čepicy...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Čtu inzerát v grafické skupině na FB a říkám si, jestli už je situace tak špatná, že hledají popeláře mezi grafiky... tak né popelář, ale polepář, to začíná dávat smysl :D

Hezký den,
    není tu prosím nějaký polepář/wrapper z Ostravy a okolí (nebo někdo, kdo k tomu má blízko a rád by se to naučil), který hledá stabilní práci na full time?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Všechny kočky jsou neko-shinobi :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    aktuální přeřek školitele:
    "tohle je klasická Šurikenova kočka..."

what? jestli existuje kočka-shinobi, tak jsme všichni ztraceni!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HRAFNAIN: vykrádaj mi příspěvky! :-)
    [TRISSIE @ Mozkové errory renewed]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam