• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ERRTU: hmm, tak postup sundávání zakouslýho hada se aplikuje i na žáb... Aha.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MONIOUS: to ale není tvůj error, tyhle kurvíčka

já to teda vždycky ukroutim
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    zjistila sem, ze muj mozek odmita pracovat s tim novym systemem neoddelitelnejch vicek na pet lahvich. dokud nemam vicko v jedny ruce a lahev v druhy, nedokazu z toho nalejt do sklenice ani se napit. ten ukon otevirani pro me proste neni ukoncenej :D
    ALEA
    ALEA --- ---
    Když se koupu, kočka mě chodí kontrolovat.
    Občas během toho má zoomies a je vtipné ji u toho pozorovat.
    Pozorovala jsem kočku, jak hopsala na pračku, běhala kolem koše na prádlo a pak se na mě hrozně divně dívala.

Asi by to byl méně zábavný pohled, ale tu pračku jsem chtěla zapnout už před půl hodinou... Myslím, že kočka už se na to nemohla dívat a snažila se mi napovědět.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Vyměním hluboký houpací kočárek v moc pěkném stavu za prášky na spaní"

Dává smysl, dítě odrostlé hlubokému kočárku začalo chodit a mluvit, to si pamatuju, že je to na prášky.

Na praní.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Chtěla jsem se zeptat, kde se u vás berou? To bydlíte u rybníka? Jo, jsem tady správně🤣
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ERRTU: Mě naposled taky! Ty zubatý žáby jsou hrozně nebezpečný.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ještě cítím za vhodné doplnit, že když se vám žabka zahryzne do prstu, tak je fakt blbost se ji zkoušet vytrhnout, je nutno chytnout žabičku za hlavičku a ty čelisti ji stiskem rozevřít. jau...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    při věšení záclon mě do krve pokousala žabka
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Plakátek na zastávce: Vynášení jara a vítání Smrti.
    Velmi uvědomělé!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Z FB skupiny:
    "Milí varhaníci, nemáte prosím někdo noty na impéria na Velký pátek"

Bylo tam samozřejmě improperia, neboli "česky Výčitky- je soubor antifon a responsorií, které jsou v liturgii známé od 9.století. Ve 14. století byly tyto zpěvy začleněny do římského formuláře obřadů Velkého pátku."

Ale říkám si, že soundtrack Star Wars řádně vohulený na varhanách by Ježíš taky ocenil.
    TABO
    TABO --- ---
    Na ten vyraz dcery, kdyz si dala vypadly zub do prazdne krabicky od zvykacich bonbonu a pak prisel muz, dostal chut na bonbon a zub ji malem snedl asi nezapomenu. A vlastne ani zmateny vyraz muze, kdyz bonbon nesel rozkousnout. :)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TRISSIE: Hezký kiks, ale na Kuksu ať raději nepeče :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: A píšu jako prase :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dodělávám teďka polívku. Sedím u stolu a pracuju a napadlo, že už asi bude a že bych ji měl ochutnat a dochutit. Zvednu se a hlavou mi probleskne, že bych si měl asi sundat sluchátka, jinak ji vlastně vlastně nebudu pořádně vědět, jak chutná..
    CROSS
    CROSS --- ---
    ILTU: To jsem měl, no nebudu zabíhat do detailů, jak jsem ji típnul s tim, že jenom dopíšu větu a jdu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MCD: no, já přišla asi za třičtvrtě hodiny, koláč ještě nebyl ve stádiu koksu, ale rozhodně byl ve stádiu keksu :-)
    ha, zjistila jsem, že mám i fotodokumentaci!

MCD
    MCD --- ---
    TRISSIE: Koksovatelný koláč ;⁠)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: ani minutka někdy nestačí... manžel onehdá hlídal koláč. zazvonila minutka, otevřel troubu, zkontroloval, že koláč je upečený, vypnul minutku, troubu nechal otevřenou na větračku, a odešel.

Zlatého bludišťáka dostane ten, kdo zjistí, co z procesu vypadlo :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    CROSS: Já už si prostě nastavuju budík/minutku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam