• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PAKOBYLKA_: jezis to znam. Dam si sluchatka, v hlave mi neco hraje, ale kdyz uz to jede treba popate dokola, zjistim, ze jsem si nic nepustila a fakt mi to hraje jen v hlave...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Bezne v tramvaji posloucham hudbu. Nasadim tedy cestou z prace sluchatka, odpovim na email, prijedu domu a po cca 20 (wtf?!) minutach mi dojde, ze mam stale sluchatka, do nichz jsem si nepustila nic. Nic.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    já v té reklamě prostě slyším Radegast Retard.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ATUARFIK: eh v tom pripade prilozim jak jsem se jednou vecer doma svlekl tvz na hada, druhy den to na sebe nahazel... dojdu na zastavku a slysim "pane, vypadla vam z nohavice ponozka" :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Je tam vývar a obranné kuře.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Asi týden jsem žil v tom, že teď v sobotu bude 22. Dělal jsem si podle toho plány, jednu akci jsem musel zrušit a ještě jsem měl tendenci se omlouvat, že to dělám jen dva dny předem.
    A teď jsem zjistil, že to je až ten další týden a tu akci jsem teda vůbec rušit nemusel. Neorientovaný časem ani osobou.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Narazil sem na článek

Ohnivá bouře srovnala Drážďany se zemí. O spojeneckých náletech dodnes koluje řada mýtů - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/historie-druha-svetova-valka-ohniva-boure-srovnala-drazdany-se-zemi-o-spojeneckych-naletech-dodnes-koluje-rada-mytu-40508321

A moje první myšlenka byla "cože, už zase?".
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    To si takhle v pátek na pondělí nachystám jídlo do lednice, abych to v pondělí jen hodil do mikrovlnky a měl rychlý oběd. V lednici není, tak kam jsem ho mohl dát?
    No jo... brambory a kuře jsem nechal v té mikrovlnce. Děsně nerad plýtvám jídlem, ale co s ním jiného, když už se dá i učesat :-X
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ne, není to "Čokoláda Malina odčervena" ale "dočervena".. uff, ble
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TANKIE_: bez chuti, ale na to moje domaci usrkavani...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: a bylo dobrý? 8)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Pondělí. Uvařila se voda, hodila jsem do hrnku sáček čaje, zapla minutku a odešla. Po zazvonění se vrátím a blbě čumím na prázdný hrnek se sáčkem čaje. Tak opáčko.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dite mi prineslo do pracovny kaficko, uvarene v detske kuchynce. Dite uz tu davno neni, presto jsem si nekolikrat "srkla" kaficka a az ted mi to doslo 🤦
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Klub "sedm" se díky současnému tématu stává dočasným protipólem tohoto klubu. :)
    [SEDM - 7 věcí, bez kterých byste ráno nevyšli z domova]

Já třeba jednou bez sukně - punčocháče jo, kabát jo, ale mezitím nic.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Včera jsem se tady srdečně smála historkám s kafem.
    Dnes jsem si nestihla do práce navařit, při obědě došlo na záložní čínskou polívku. Připravila jsem si talíř, uvařila v konvici vodu, balení jsem opatrně rozbalila a ty sušené nudle pečlivě do posledního drobečku vysypala do koše.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    TANKIE_: Sestro. Stalo se mi to nedávno. A ještě fail číslo dva: mame dvě moka konvičky a ta větší je nějaká starodávná a má těsnění. Při mytí jsem to těsnění vyndala a pak se divila, proč že se po 10 min. kafe nevaří. ;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: taky jsem to tak četla🤣
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TANKIE_: Gratulujeme!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRISSIE: v teplé boudičce... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam