• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Sem u příbuznejch, hlídám jim zvířata, když jsou na dovolený. Přijel sem v pátek, okamžitě jem ztratil ovladač od TV, coč byla asi jediná volně přístupná věc, co tu dělat, abych jim nešmejdil po bytě, čtyři dny ho marně hledám a místo výměny manželek sleduju veverku na protějším stromě, prohledal sem celej byt kompletně asi pětkrát, za půl hodiny přijedou, tak si sednu na křeslo před TV, a ovladač mě píchne do zadku!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dotaz: plnej trakař národností a žádnej nefachá?
    plnej trakař náhodností a žádnej nefachá?
    https://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/516415
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIZHANNAH: mi pripomelo :D
    NEI
    NEI --- ---
    Asi tak před hodinou jsem nalezla a významně si odložila na stoleček takovou tu fíčuru na vyndávání simky a pomyslela jsem si
    "Ha, už tě neztratím! Dám si tě na klíče a bude."
    ___
    Mezitím dělám něco něco, jdu do sprchy, vracím se. Koukám se do mobilu, no znáte to.
    Tu dum tu dum. Uplynulo teda těch cca 60 minut a ta věcička už zase zmizela! :-D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mexičani zkracujou Ciudad de México jako CDMX. Než mi to došlo, tak mi fakt vrtalo hlavou, jakejch 610 a proč to je napsaný tak divně, když to má bejt DCX.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak soutěžící nakonec s pomocí motorových pil nevytvářeli ledové stoky...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    SHARKIE: Pri ceste z Gdansku jsem tak juniorovi spojila dve protejsi sedacky v lehatko u okna a kus cesty prospal. K nezaplaceni. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NEI: Casto idu vysunut aj sedadla dopredu ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MONIOUS: fakt je, že „zhebni“ v notifikacích z internetového fóra by zase tak moc nepřekvapilo :-]
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONIOUS: :))
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ELIZHANNAH: jezis no jo!
    btw se mi tu zobrazilo upozorneni, ze mi nekdo rika ZHUBNI! a ja rikam tvl, to je celkem drsny, dyt se ani nezname :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONIOUS: "Zhubni"
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ELIZHANNAH: a jak je to spravne?
    NEI
    NEI --- ---
    Mně asi jebne.
    Právě jsem po xy letech zjistila, že tyhle opěrky na hlavu ve vlaku jsou posuvný.

ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu: „Manuál Zhebni v kuchyni“ a říkám si, no to se mi až tak nerealistické nezdá...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Mám asi nedostatok vitamínu O (oceán). Teraz som ešte prečítala "morské zóny". Jo, v nich by sa parkovalo skvelo. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ledovka na chobotnicich mi trochu zasekla hlavu, ale zas ta predstava zmrzlej chobotnice pobavila :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Přišla sem na přednášku s dostatečným předstihem dvaceti pěti hodin. To si i sednu.
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem zjistila, že ty Aperoly, které jsem pila na Silvestra, byly nealko.
    To by asi vysvětlovalo tu střízlivost! :-D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MAR_TINA: "...po hodine jizdy po dalnici jsem si uvedomila ze jsem doma zapomela auto."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam