• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Na pražském ČVUT mají hemeroida s empatií a hmatem, který by o nás mohl pečovat
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    id LUCKYBSD tam chodí a syčí? Jo Lucky, jako že od Lucie...!
    https://www.nyx.cz/discussion/9647/id/57401886
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Vlezu do sprchy, zavřu oči, pustím na sebe horkou vodu, odlíčím se gelem na obličej, který používám zejména proto, že po těch vícefázovejch odličovačích mám pocit, jak kdybych všechno měla v mlze.

Otevřu oči.

Mám všechno v mlze.

Znova si opláchnu obličej, věnuju speciální pozornost tomu, abych odstranila veškerý produkty z řas a očí.

Otevřu oči.

Pořád mám všechno v mlze.

Ten gel to ale nedělal, co to jako je? běží mi hlavou v mírný panice.

Pak mi to konečně dojde.

Pára, Sabriel. Říká se tomu pára a vzniká to, když se horká voda potká se studenejma dlaždicema.
    KAERI
    KAERI --- ---
    SEDELAVLOKALE: Nevím, jestli je divnější, že jsem to pochopila tak, že jsi syna svlékla z bundy a strčila rovnou do pračky (syna, ne bundu), anebo to, že (a jak dlouho) mi na tom nepřišlo vůbec nic divného...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    CROSS: tata dovezl z Cercan do Prahy kladivo.
    ALEA
    ALEA --- ---
    ELIZHANNAH: když to řekneš takhle, tak bych si představila, že následující věta v příběhu by byla:
    Poté se u rodinné večeře rozhostilo nepříjemně dlouhé ticho...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ALEA: to je fantastická hláška "Tetin otec není děda, ale Krok"! :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Ad hrnky: takhle jsem si chtela v Lisabonu neco vyfotit a chybela mi ruka. Postavim hrnek na nejblizsi rovnou zed, steluju fotak, rozsvitila se zelena a zed ujela.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ALEA: To dost záleží, jestli je to legenda o Přemyslu Oráči: "...i poklekla jest Libuše a políbila lemroucha jeho." Útvaři!
    ALEA
    ALEA --- ---
    ALEA: na druhou stranu mám v pocit, že mozkový error měli i tvůrci křížovky, protože to je poprvé, co jsem našla "rty" popsané jako KONTAKTNÍ ÚTVARY PŘI LÍBÁNÍ... Útvary...
    ALEA
    ALEA --- ---
    Když mi dochází baterka v mobilu a čekám na další spoj, vytáhnu občas křížovky.
    Kdyby se to někomu někdy hodilo, TETIN OTEC není děda, přestože by se to tam vešlo, ale Krok, protože není teta jako Teta...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Syna jsem po skolce svlekla rovnou do pracky a byla jsem si jista, ze rukavice jsem tam davala dvoje. Po vyprani jsem vytahla ale od kazdeho paru jednu a zbytek nebyl k nalezeni, po zevrubnem patrani jsem se smirila s tim, ze je proste sezrala pracka. Cca po hodine, jsem si vsimla, ze ne pracka, ale suchac na bunde je sezral.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Výhodně: Kingston Furry Renegade NVMe"...?! Býval dobrým chlupáčem, ale spáchal ten nejhorší zločin...tak ne: jen Fury Renegade.
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: Jestli večer najdu chybějící součástku z víčka (že chybí jsem si všimnul pozdě) vrátí se mu i jeho bývalá krása. Tedy funkce.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    CROSS: gravitacne akusticky efekt, to je genialni :D skoda ze si to nebudu pamatovat, jinak bych to pouzivala :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: ale tak aspoň hrnek žije!
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: pak mi to připomněl gravitačně akustický efekt, neboli rána jako kráva.

UNUX
    UNUX --- ---
    Jak může někdo z příjmu 90 000,- Kč hrubého měsíčně vypočítat 7 003,- Kč měsíčně podpory?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam