• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HONZAK89: Myslel jsem, že je to obvyklý způsob, jak seberegulovat "nejezdi, když jsi ožralej" ;)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    KAERI: Já jsem takhle našel klíče od auta v mrazáku. Dodnes mi to hlava nebere.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ETERNITY: až začne trénovat působivé proslovy, tak je třeba spáchat atentát. Dřív než vyhraje volby!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska rano jsem si chtela umyt hlavu klasickym samponem, ale slo to podezrele blbe. Muz se me skodolibe pta, jestli mi v detstvi nerikali, ze se ma pred tim namocit hlava.

To ovsem nebylo nic proti sefovi, ktereho jsem v praci zastihla zdesene koukat na sve vcera napsane poznamky (rukou)
    - maily, diety, klavesnice, holokaust.... ?!
    Po chvilce badani jsme prisli na to, ze to mela byt asi hotovost. Ma nejake postranni myslenky z te prepracovanosti....
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Moje kamaradka lekarka si pripravila na stul sve leky, aby si je pak mohla uz jen dat do pusy. Sroti si tak u PC, kdyz tu si vzpomene, ze je cas si je vzit. I hrabne rukou po lecich s ocima uprenyma na monitor, nasype si je do pusy a polkne. Po chvilce mrkne na stul a s hruzou zjisti, ze nesnedla sve leky, alebrz prasky pro psa na chemickou kastraci. Vola na veterinu a vet ji povida, vas pez vazi 15 kg, to na vas zadnej ucinek mit nebude. Od te doby kdyz prijde na veterinu, pan veterianr hlasi sestre: "A pani doktorka, leky nevydavat, budeme aplikovat v ordinaci!"
    KAERI
    KAERI --- ---
    Uklízím vidličku do šuplíku a tam, mezi příbory číhá... cihla eidamu. Netuším, co tím chtěl básník říci.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud necháte na lince hrnek s namletým kafem, které zapomenete zalít, tak se nic nestane.

Pokud na lince sáček s ledem na frapé, tak pak budete vytírat...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Obvykle refrešuju F klávesou. Prst se mi přesunul nad F řadu a chystám se zmáčknout F3 ... ne ne, to není ona ... tak F4? ne to je taky divný ... jóóóó F5 vlastně!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Lidumilná ulice? To je hezký...
    Aha, Ludmilina
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    půjčím si knihu v knihovně, za hodinu otvírám batoh a zděsím se co to je za knížku to mi tam někdo naschvál hodil aby mě chytli, ze kradu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ETERNITY: a to máš za to, že péruješ svýho milovanýho kvuli takovýdle nelogický kravině!

NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ETERNITY: Já jsem tohle nikdy neměla potřebu řešit nebo nutit muže, aby to měnil, ale..
    On prkénko sklápí. Celé včetně poklopu. Což v noci třeba v lehké ovíněnosti a potmě taky není moc fajn :D
    (Teď máme každý "svůj" záchod a je to mnohem lepší :D)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dva roky peruju muze, aby daval prkno dolu. Jednak to nevypada esteticky, druhak musim udelat jeden pohyb na vic, nez si sednu ja.

Dneska bylo prkno dole. Mezi meetingama letim na zachod, rychle provedu jeden pohyb.... a spadnu do hajzlu, protoze jsem si naopak to prkno zvedla.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BALAENA: A bečící. Mňam jako.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PISKVOR: jerky i s rounem a kostma?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BALAENA: Vnímám jistý rozdíl mezi ovcí a skopovým. Já si představoval něco jako je v automyčce ten obří portálový fén.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PISKVOR: skopový jerky? no já nevím teda...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Kupte si sušičku na ovce!" Dyť žádný nemám - to jsem zas něco olajkoval a teď se mi cpe remarketing, achjo. Aha, na ovoce.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Tenhle víkend jsme měli poprvé půjčený "bydlík" od našeho táty. Všechno jsem do něj vzorně zabalila a pak jsem si vzpomněla, že přece budeme spát na parkovišti a musím do kanystru načepovat vodu. Byla jsem na sebe hrozně hrdá, že jsem si v tom fofru na poslední chvíli vzpomněla. Manžel na mě chvíli koukal, jak poctivě točím vodu do kanystru a pak mi prozradil sladké tajemství: "víš, že v tom bydlíku, kde je koupelna, kuchyňka a hajzl, je i zásobník se 100 litry vody?"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    [ VIDLICKA @ CITATY ... aneb veci, ktere vam pomohly otevrit oci ... ]

Hm, hm, Ecclesiastes, to bude asi ňákej antickej filosof, ale je to divný, jako bych to už někde slyšel. Aha - kniha Kazatel, řecky Ecclesiastes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam