• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFTahové RPG na PC (okrajově i na konzole)
    GAF
    GAF --- ---
    D1RABBIT: a který že máš nejradši. Čtyřku, žejo :D ?
    GAF
    GAF --- ---

Turn based je lepší:

21 hlasy od 19 respondentů

CHORCHE
      CHORCHE --- ---
      potiz her ala Krondor je, ze sem se k nim dostal az z nudy po BG2 atp., takze pak me to odradilo, graficky, celkove, asi sem nebyl moc HC, ci sem radsi chlastal, hral na basu a sukal zpevacku, to je k te grafice - byl lepci vyhled jinde :)
      hrat tyhle hry dneska povazuju za velikej Masochismus, jo opet vizualni a x jinejma vecma, ale mechanismy, ci HC pravidly... se to s novyjme hrama nedava srovnavat uz davno, a kolikrat i Delkou

posledni tahovka na PC, z lonska a po x letech, za me Shadowrun returns (cheesy) a pak JA:O (to uz je docela masakr, ale zas nic moc RPG)
      kdyz sem to chvilku valil zaraz, tak sem mel docela trable... Jagged all. Online nema samozrejme nic jako Save a postavicky si muzou lehat, sedat, otacet hlavu... more neceho jako Action points... zatim co v SRR sou AP tak 2-4 a kam si dobeh, tam si vesmes skoncil... a slus, taky trosku prohozena tlacitka, tak to bylo obcas hodne nadavek

a pokud mas chut Gafe, hod anketu: ctverce nebo hex pro combat?
      GAF
      GAF --- ---
      ...a mimochodem i v tý knižní předloze. Svět Krondoru je prostě dobrej. To už je trochu jako Hvězdný války, když se zrovna někomu líběj. Tim se dá žít.
      GAF
      GAF --- ---
      JVMLOK: jj. Mně se to hrozně líbilo. Protože to bylo jednoduchý. Jak v příběhu tak v RPG prvcích.
      JVMLOK
      JVMLOK --- ---
      jakoze ja jsem na Feistovi vyrostl, scena jak Thomas dostane na zacatku Trhlinove valky v podzemi od draka Ashenovu zbroj mi uvizla v hlave jako jedna z nejvizualnejsich scen co jsem kdy cetl. Dohral jsem jen Betrayal. jsem zvedavy na ty dalsi, protoze pribehove je to dokonaly rozvinuti...a koneckoncu s plnou spolupraci R.E.Feista pri tvorbe, ze.
      JVMLOK
      JVMLOK --- ---
      GAF: jojo kvuli realisticnosti si to urcite zahraju este tak trikrat.
      Hral nekdo z vas i ten Return to Krondor?
      GAF
      GAF --- ---
      realističnost totiž je to nejlepší co ve hrách je dnes

nebo ne? :D
      GAF
      GAF --- ---
      To byl vtip.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Krondor:

Postavy maj relativne realistickej postoj

Antara:

Postavy stojej jak trubky :)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Ani omylem. BaK nabizel krasny, castecne digitalizovany postavy (napr. v boji). Antara divny panaky...
      GAF
      GAF --- ---
      DOCKINEZ: vždyť je ta grafika realističtější?!
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Ja jsem v Antare vytekl na jedny obzvlast zapeklity logicky hadance, ktera nejspis zrovinka obsahovala klicovou vec/informaci pro dalsi postup.

Ale grafiku ma teda osklivou, BaK se mi libi o dost vic :)
      GAF
      GAF --- ---
      JVMLOK: sakryš, Antaru mám stále nainstalovanou na Dčku a uplně jsem na ní zapomněl. Dobrá věc.

Psali o ní, že už neni tak výživná jako Krondor, ale teda po asi 20 hodinách hraní můžu říct, že jsem teprve na začátku... a druhak že je to právě uplně jako Krondor. A v lepší grafice. A to možná tomu někomu nesedlo, že čekal víc.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      D1RABBIT: jednicka Ishar byla v cajku. Obtiznost spis nizsi, holt to chce strafovat :)

No a pokud si pamatujes par figlu z ranych Score (jak na neviditelnou priseru, hm?), jses v pohode.

Dvojka byla o dost tezsi, ale zase se mi libilo, ze jsem nekolik situaci vyresil uplne jinak nez tak, jak to autori zamysleli.

A trojka mne uz nebavila. Start na vysokych levelech uz neprinasel tu radost, jako piplani party od zacatku.

Podobne jsem zlomil hul i nad EOB III, to jsem taky nedojel.
      GAF
      GAF --- ---
      D1RABBIT: Ishar... 5 jídel na osobu... A ve dvojce deset. A únava způsobující menší a menší schopnost zasáhnout šla dolů docela rychle. To jsem nikdy nepochopil, jak to jde hrát. Teda kamarád říkal, že se pak mixujou lahvičky pozdějš už. Takže asi v poho. Tuhle hru jsem nikdy nedotáhl daleko, ale musim uznat, že je jedna z nejkrásnějších z Té doby.
      JVMLOK
      JVMLOK --- ---
      DOCKINEZ: ja to koupil v Baliku i s Retun to Krondor a Betrayal at antara, uz se na to chystam taky :)
      NEKROMANT
      NEKROMANT --- ---
      Když by někdo věděl o tom kde stáhnout mapy pro D2 gold datáč kde jsou elfové.. nejlépe velké s hodně zdroji kde se dá hodně expit :D
      GAF
      GAF --- ---
      DOCKINEZ: nápodobně. Dodneska mam nedořešený / nevyhádaný truhly nebo někdy nesplnim některý vedlejší úkoly. Taky jsem to jel nejmíň ...xkrát.
      NEKROMANT
      NEKROMANT --- ---
      chcete někdo pařit disiples 2 v 1.3 bez datáče cz a 1.31 s datáčem en ? přes hamachi 2.1.0.362 ?
      Pokud víte, kde sehnat patche a cracky na novější verze dejte vědět :)

V aktuálním levelu (časopis) za 99kč je plná hra King's Bounty: Warriors of the North
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam