• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFTahové RPG na PC (okrajově i na konzole)
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: vždyť je ta grafika realističtější?!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja jsem v Antare vytekl na jedny obzvlast zapeklity logicky hadance, ktera nejspis zrovinka obsahovala klicovou vec/informaci pro dalsi postup.

Ale grafiku ma teda osklivou, BaK se mi libi o dost vic :)
    GAF
    GAF --- ---
    JVMLOK: sakryš, Antaru mám stále nainstalovanou na Dčku a uplně jsem na ní zapomněl. Dobrá věc.

Psali o ní, že už neni tak výživná jako Krondor, ale teda po asi 20 hodinách hraní můžu říct, že jsem teprve na začátku... a druhak že je to právě uplně jako Krondor. A v lepší grafice. A to možná tomu někomu nesedlo, že čekal víc.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    D1RABBIT: jednicka Ishar byla v cajku. Obtiznost spis nizsi, holt to chce strafovat :)

No a pokud si pamatujes par figlu z ranych Score (jak na neviditelnou priseru, hm?), jses v pohode.

Dvojka byla o dost tezsi, ale zase se mi libilo, ze jsem nekolik situaci vyresil uplne jinak nez tak, jak to autori zamysleli.

A trojka mne uz nebavila. Start na vysokych levelech uz neprinasel tu radost, jako piplani party od zacatku.

Podobne jsem zlomil hul i nad EOB III, to jsem taky nedojel.
    GAF
    GAF --- ---
    D1RABBIT: Ishar... 5 jídel na osobu... A ve dvojce deset. A únava způsobující menší a menší schopnost zasáhnout šla dolů docela rychle. To jsem nikdy nepochopil, jak to jde hrát. Teda kamarád říkal, že se pak mixujou lahvičky pozdějš už. Takže asi v poho. Tuhle hru jsem nikdy nedotáhl daleko, ale musim uznat, že je jedna z nejkrásnějších z Té doby.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DOCKINEZ: ja to koupil v Baliku i s Retun to Krondor a Betrayal at antara, uz se na to chystam taky :)
    NEKROMANT
    NEKROMANT --- ---
    Když by někdo věděl o tom kde stáhnout mapy pro D2 gold datáč kde jsou elfové.. nejlépe velké s hodně zdroji kde se dá hodně expit :D
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: nápodobně. Dodneska mam nedořešený / nevyhádaný truhly nebo někdy nesplnim některý vedlejší úkoly. Taky jsem to jel nejmíň ...xkrát.
    NEKROMANT
    NEKROMANT --- ---
    chcete někdo pařit disiples 2 v 1.3 bez datáče cz a 1.31 s datáčem en ? přes hamachi 2.1.0.362 ?
    Pokud víte, kde sehnat patche a cracky na novější verze dejte vědět :)

V aktuálním levelu (časopis) za 99kč je plná hra King's Bounty: Warriors of the North
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (jo, a jeste by mohl nekdo brecet, jak je hra ukecana. ale na takovy toye my nedame)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, W7 by po letech ve zkousce casem u mne osobne neobstala. Zato Betrayal at Krondor od Dynamixu je narez i po dvaceti letech. A ja o tom neco vim. Hru jsem dojel dobre osmkrat, a nqa kazde prochazeni jsem objevil neco noveho.

Pred tydnem jsem ji koupil z gog a po deseti letech znovu rozjel. Jojo, v puvodnim VGA rozliseni to jedu fullscreen na 26" monitoru. Neznalym silne nedoporucuju, budete se ztracet (a mozna i zvracet), radsi to hrajte ve vokne.

Kazdopadne tahle hra i po letech nabizi vsechno, co od RPG vyzaduju - skvelej pribeh, dotazenej skill-based system, vynikajici tahovy souboje, mrte vedlejsich questu a do jisty miry skalovatelnou obtiznost (jaky si to udelate...). K tomu krasna grafika (pokud teda za krasnou povazujete napr. grafiku Frontiera), co chtit vic?

Nechybi nic. V dnesni dobe by mozna leckdo vytknul absenci prehledu vedlejsich questu formou deniku apod., ale to je imho malichernost.

BOTA01
    BOTA01 --- ---
    CHORCHE: Ty jses dobrej zelinar..banany pro vsechny:))
    GAF
    GAF --- ---
    Tak já tam udělam další období. Stejně jsem měl v úmyslu s tim takhle pokračovat. Postupně. Občas. Dát tam všechny, to bych se nedopsal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ... Jedine ako screenshot
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    GAF: nevim a mimo to, nedal si tam unikovou odpoved, ja zadnou z techhle her treba nedohral, pokud sem nejakou vubec hral...
    betrayal mi neco rika, ale nevim co... w7 me vzdy otravily na startu, ROA sem hral az jinej dil, MaM sem se uplne vyhnul, uz ani nevim proc... nemam tam co hlasovat a neuvidim vysledky
    i kdyz v 93 sem chodil spis k nekomu jinemu na kompa, ci i pozdeji a to na tahovky moc nebylo, nekde sem hraval Fantasy generala :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nijak.
    GAF
    GAF --- ---
    BTW tušíte někdo, jak anketu z klubu přesunout do záhlaví bez ztráty hlasů? Měl jsem to tam dát rovnou...
    GAF
    GAF --- ---
    PEPAK: I see.

Mimochodem to s tim grindingem jsem Ti to chtěl vrátit a teď koukam na definici a ono to prý je fakt, to co říkáš Ty a to s farmením v MMORPG and like je jenom jedna z kategorií grindingu. Zvláštní.
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    GAF: Ano, tehdy se mi W7 líbily. Stejně jako třeba Dungeon Master. Ale dnes, když si chci zavzpomínat, si DALEKO radši pustím Might & Magic III nebo Eye of the Beholder I a II, kde se můžu soustředit na zábavné zkoumání dungeonů a sem tam jednoduchý boj, místo abych tisíckrát za minutu klikal myšítkem ve snaze postoupit o tři úrovně a dostat se tak přes tu zatracenou potvoru/dveře/whatever. A připadá mi, že když hodnotím teď, měl bych asi radši hodnotit podle toho, jak dobrá mi hra připadá teď, než se pokusit myšlenkami vrátit do té doby a vzpomenout si, jestli se mi tehdy víc líbila hra A nebo hra B.

Grinding je nesmyslné opakování jednoduchého úkolu za účelem získání výhody ve hře. Jestli to znamená vyrábět lektvary, střílet a sbírat šípy nebo běhat sem a tam po dvou čtverečcích vody je nepodstatné rozlišení. IMHO.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    imho grind sou hl. mmorpg... vsechny ty Lineage a Ragnaroky, asi i wowka atd, najit si plac a rubat x hodin do zblbnuti - jako je to trosku smutne na tom viset, ale za vyvojare onlinovek to chapu - jak jinak udrzet hrace tak snadno a na dlouho :D
    nicmenne u offline her je to vomrd - ne ze bych napr. u toho DM taky nekde nesaskoval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam