SEAMON:
Omg.. hotovy JUNIPETRUS II.. Je mi uplne jasne, ze ty v danom videu vidis hlboky suvis s NZP, ale uprimne uz nechcem fakt vediet aky.
Víra v nekonečný růst, na které tu visí celá ta diskuze. Z mého pohledu spíš chorá představa. S tématem NZP to je dost bokem.
nezamestnany ma narok na 6 mesiacov podpory - co znacnej casti ludi staci
JJ a zbytek lidí, ať si nasere. To jak můžu popřít tuhle mantru o motivaci? Ty to ale nijak nedokládáš. Takže to nakonec je možná jen tvůj názor.
Pricom pripadne zneuzivanie budes kontrolovat namatkovo. Takze realne naklady tohto "riesenia" su x krat vacsie ako pri terajsom byrokratickom pristupe - co presne je natom lepsie?
Opět série tvých názorů prohlášených za fakt, který se proměnil na vykřičník s otazníkem.
Porovnej: já připustil, že náklady můžou vzrůst, ale že můžou i klesnout , s tím že i možná za podobné peníze by měli ŽM všichni.
Že lidi budou chodit houfně na pracák podvádět zapíráním svých příjmů, aby si přilepšili touhle almužnou, který se pro nízkost částky tady málem DANYSEK zadusil chlámajíc se rohlíkem.Z mého pohledu je tahle představa absurdní, dětinská ale hlavně jako nijak nepodložená jako mnoha dalších, co tu píšete.
Btw je take carovne, ze zrusenie jednej dane vynahradis zvysenim inej, tj. ak v konecnom dosledku chces vybrat cca rovnaku sumu, ma sa z coho "bezny" clovek vlastne tesit?
Výsledek měl být stejný. Běžný člověk může doufat, že stát utratí méně na kontroly, když mu to trochu zjednodušíme. Nic čarovného. Ale bylo by skutečně překvapením, kdyby si stát pod reformami představoval něco, co skutečně nějakým zásadním způsobem mění stav věcí. Ať už v jakýmkoliv směru.Tady vlády se dušovali, jak chtějí snižovat státní náklady, splácet dluh, a kde to je? Čím? Co teda udělali a proč se nic zásadniho nezměnilo? Co já vím, tak dokonce použili nějaké státní rezervy. Všichni tady obhajujete naše politiky, tak včil mudrujte ,)