Pardon, mám zatraceně citlivý touchpad na který jsem si odvykl.
To proto, že já jsem majitelem té Toshiby. Která byla tak ZAS* ...špinavoučká, že jsem se rok rozhodoval, komu se přiznám, že jsem ji rok (resp. 2) nechal v zaprášeném netěsnícím šuplíku v pracovním stole...
No, až to schytala Suzanka.
No a vyčištění mininotebooku v uvedeném stavu, včetně výměny pasty se dá zařídit ...tadá ...do druhého dne. Teda asi fakt jenom od ní. Jen proto, že jsem se zmínil, že si chci na tom hledat práci. No, a ze stejného důvodu mi začala rovnou nabízet výměnu OS, protože - je... to... fakt... po-ma-lý.
Sice jako že chápe, že XP už se nepodporujou ale ty sedmičky to fakt dřou a to bylo jasný i mě. A tak se se mnou bavila o tom, co potřebuju, až se nakonec rozhodla, že tam zkusí narvat ty původní tovární XP, že ten počítač pojede FAKT rychleji a budu tam moct rozchodit všechno. No snaha byla převeliká, nasazení nelidské, vytrvalost se změnila v tvrdohlavost, ale ten product key už fakt moc nejde přečíst. No, teď to jede na Linuxu, což je ,mimochodem, jak jsme zjistili, pro můj počítač tovární OS, je to teď zatraceně rychlý, vůbec to nehřeje a já musím uznat, že jsem to svěřil, odbornici kte,rá se vyzná.
A jsem moc spokojený.