• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PLNTJolla, Sailfish
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    ALATIR: Tak Intex AquaFish je telefon primarne urcenej pro indickej trh, cili plno kravinek, co pouzivajou Indove. Nejaka Gaana, coz u nas nema vyznam, pak je tam napr.defaultni webpage, ktera vede na Intex stranku atd., atd., ale nejhorsi bylo asi to, ze Intex tam dal nejakej balik, s aktivacni SMSkou, ktera se odeslala, pokazde, kdyz si zapl founa a prihlasil se do site. Pak se to asi v 2.0.2.51 zlepsilo (Jolla tym to asi opravil), ale to uz nevim presne, pac jsem to mel uz davno odebrany.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    Co přesně tam Intex přidává, že se toho všichni zbavujete?
    Pročítal jsem odkazovaná diskuzní vlákna a přijde mi to podobně dobrodružné jako instalovat patche z openrepos.net :) Vždycky se to dá nějak opravit, ale občas je to až zbytečně komplikovaný.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Tak jsem zjistil, ze odstranovani Intex blobu z AF byl vice brutalni nez normalne, a ztratily se mi appky z Jolla Store(u) a tak prislo napravovani zpet. Pokud by to nekoho zajimalo, pribeh zde :)
    Missing apps in Jolla Store (repository of Intex Aqua Fish removed) [closed] - together.jolla.com
    https://together.jolla.com/...438/missing-apps-in-jolla-store-repository-of-intex-aqua-fish-removed/
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    TOMINO_I: Nerad se opakuji, ale uz je tedy tu..
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    SFOS je super, proto se mi nechce posílat telefon do servisu, i když není hardwarově úplně fit :)

Aqua fish zvážím, dík za doporučení. Jolla 1 taky není extra dělo, ale šlape dobře a s každou novou verzí SFOS je ještě rychlejší, tak bych se výkonu Aquy vůbec nebál.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    ALATIR: Vubec se Aqua(y) neboj ;) Je to super telefon. Ano ma to svoje mouchy, neni to super delo, ale za 2800Kc met Linuxovej telefon na hrani to za to stoji. Je to muj prvni telefon ze SFOS a jsem z toho systemu nadsenej ;)
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    Nejspíš budu muset poslat svojí jollu do servisu (zaseknutý vibrační motorek), fakt se mi do toho nechce, a v mezičase by to chtělo náhradu. Když vidím, že zhruba stejně výkonná jolla C/Aqua Fish je za polovinu ceny původní jolly, možná ho koupím jako záložní telefon :-)

Díky za příběh a dojmy z telefonu tady na nyxu.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Je to tu:
    Early access 2.0.4.12:
    [release notes] 2.0.4/Fiskarsinjoki - together.jolla.com
    https://together.jolla.com/question/146300/release-notes-204fiskarsinjoki/
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Vypada to, ze 2.0.4.X prinese konecne opravu bugu zdimani baterek na Jolla 1, C a Aque pri FLIGHT modu.
    Pro nedockavce je moznost si zbuildovat balicky sam viz.:
    Flight mode problem with both Jolla 1 and Jolla C - together.jolla.com
    https://together.jolla.com/...de-problem-with-both-jolla-1-and-jolla-c/?answer=144227#post-id-144227
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    2016-08-31: 2.0.2.51 Early access release updated
    [release notes] 2.0.2/Aurajoki [early access] - together.jolla.com
    https://together.jolla.com/...release-notes-202aurajoki-early-access/?sort=votes&page=2#sort-top
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    SONIC: Jako slozeny je to pevny, zadny prohybani nebo ani vrzani jsem zatim nezaznamenal. Horsi je na tom zadni kryt, ten plast je takovej mekci a prohyba se, tak jsem mel trosku obavy, kdyz jsem to rozdelaval, ale spolu je to fakt pevny a nejde ani poznat, ze ten zadni kryt je nejakej mekci. To jenom samotnej pusobi lacine, ale jakmile ho clovek zacvakne tak to spolem drzi a vypada to suprove.

Jinak uz jsem vcera zazil po odinstalovani Intex blobu z telefonu, ze mi cvaka asi kamerka nebo neco, jsem trosku projizdel TJC a asi znamejsi bug, Vypada to, ze jakmile se asi nahreje nejaka cast (WiFi, nebo neco u fotaku), tak to pak cvaka v random intervalech. Leze to obcas na nervy, kdyz je vsude ticho, ale dneska ho mam v praci a nic, ale tu nam hraje hudba do repraku :D
    SONIC
    SONIC --- ---
    TOMINO_I: jaky to je konstrukcne? straslivej plastak nebo trosku pevny?
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Taaaak, je tu :)
    Intex Aqua Fish ... cista cena 2758 Kc :)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Kdyby nekoho zajimal muj pribeh :)
    Any success stories of buying Aqua Fish from ebay? - together.jolla.com
    https://together.jolla.com/...ss-stories-of-buying-aqua-fish-from-ebay/?answer=140347#post-id-140347
    PLNT
    PLNT --- ---
    TOMAS3333: už sosám ;)
    PLNT
    PLNT --- ---
    TOMINO_I: ee, já už přešel na android. jollu mám sice v šuplíku, ale jako primární telefon jí nepoužívám.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    PLNT: Pujdes do toho?
    PLNT
    PLNT --- ---
    ERVIN: (5499 + 1600) * 0.36 * 1.21 + 99 = 3192kc

5499 ... cena telefonu
    1600 ... cena postovneho
    0.36 ... kurz rs czk (tohle bude asi trochu odlisny - bral jsem to podle googlu)
    1.21 ... dph 21%
    99 ... poplatek cesky poste za celni rizeni
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Takže kolik odhadujete celkem?
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    PLNT: Ajo .. celnica jeste, hernajs, na to jsem uplne zapomnel :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam