HANT: ak jo, přečet jsem si zadání vinět z článku a závěry o smrti hladem asi nejsou úplně odůvodněné, ale nemyslim si že by se jednalo o horší zjednodušení než v některých příspěvcích tady.. ;)
co jsem původně linkoval má šokujicí titulek, 6. odstavec je citace autora, kde to vysvětlují.. kdyby to byl první odstavec tak není o čem psát :D
v diskuzi původního článku zmiňují že možná měli použít kontrolu která by neobsahovala žádnou zmínku o GMO a předpokládají že by její přijetí bylo lepší než u obou měření.
proč? protože takhle máš právě toho GM strašáka kterej ti nic neřekne když to třeba může být ta zlatá rejže a tak to ti reaktivace vitamínu A způsobý šok..
jsem pro značení, v případě že to bude něco znamenat - GM fakt nic o tom co se změnilo neřekne.. a přitom tu pořád máme masivní schvalovací protokol (který je prakticky nepřekonatelný) a veřejně dostupnou dokumentaci.
EU mění předpisy. „Omylem“ schválila modifikovanou kukuřici - iDNES.cz
http://technet.idnes.cz/pestovani-gmo-v-eu-03u-/veda.aspx?c=A140622_130559_veda_mla
ohledně diverzifikace.. to by bylo skvělé, ovšem z nějakého důvodu to nefunguje.. zřejmě proto že se jedná o chudé. fortifikace potravin? řikal jsem už že se jedná o chudé lidi?
myslim že pokud na sebe nebudem sprostý a dokud se o tom budem chtít bavit tak se můžem občas dostat i k nějakým vysvělením a pochopením :~)