• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKurzy šití u Anique
    Klub pro zájemce o kurzy šití.
    Co všechno je možné ušít? Co všechno je možné se naučit ušít?
    Informace k probíhajícím i nadcházejícím lekcím a workshopům najdete na nástěnce vždy čerstvé.

Kurz ZÁKLADY ŠITÍ A SUKNĚ čeká na své otevření! Hledáme zájemce o večerní i o dopolední lekce. Šije se sukně dle vlastní fantazie! Kurz pro samouky, pro začátečníky i mírně pokročilé.

Kurz KALHOTY hledá zájemce o dopolední lekce - otevírá se na jaře. Možno šít všechny typy pánských a dámských kalhot. Pro všechny, co umí na stroji:)

Info: http://aniquemiree.blogspot.cz/
    rozbalit záhlaví
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MADIETTA: přišíváš to proti protiknoflíku najednou, to je proto, aby když chytneš knoflíkem o něco, abys nevyrvala látku, když je jen přišitý k látce, ten proknoflík tomu má a může do jisté míry zabránit
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Můžu mít hodně blbý dotaz? (jsem šicí lama)

Když mám kabát, který má zespoda protiknoflíky, tak pokud se mi utrhne knoflík, přišívám svrchní knoflík a protiknoflík zároveň, nebo nejprve jeden a pak druhý?
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    PETT_A:
    PETT_A:

Oukej, oukej:)
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    ANIQUE: A ještě konstrukce střihů... :-)
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    ANIQUE: Ja bych zas touzila po kurzu na vsemozny druhy kapes... ?
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    SARAJ: :)

CERTICA: Chystám, fakt chystám. Měla jsem teď hodně práce kolem letáčků a tak. V pondělí se na to vrhnu, slibuju:)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ANIQUE: ahoj :-) kurz specializovany na vystrihy nechystas? Bola by som zan velmi rada :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ANIQUE: cha!!!vis komu mas nenapadne rict, jo:)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Je libo kolovku?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam