MARTYZAN:
CHRPA: máte pánové pravdu. Finální časový line-up na Bufo jsem připravoval poměrně dost douho. Obecně se snažím na akci o koncept "all colours of trance", takže kromě pro mě mých oblíbených nočních rubaček, ruských věcí či hypnotickýho morningu jedou i další věci. Goa (které mám taky rád, ale takřka ho nehraju) nevyjímaje. Neberu ho něco jako co tam musím prdnout, aby to v line-upu bylo a nikdo neremcal, ale protože ho tam chci a až s ním je line-up celistvější. Line-up funguje až jako celek a proto jsem pro goa okénko viděl to místo po poledni, kdy jsem doufal, že zafunguje efekt "sluníčkový pláže". Aby ten efekt fungoval a opravdu to lidi chytlo, tak jsem před Martyho nechtěl dát nějaký současný melodický full on trance s hutnou basou a ostrým beatem. To by pak to goa znělo utopeně. Ale dal jsem před něj live progressive Maďary, kteří jsou dost taneční a lidi na danceflooru zůstanou a úplně před Martyho Styrka, který je jednak naprosto technicky skvělý dj = minimum rušivých elementů, které vyhánějí z danceflooru a především zahraje lehčí hypnotický progy Iboga rec. Právě třeba progy od Atmose už nemá tak ostrý kopák a goa setem se na něj lépe navazuje. Po něm to goa opravdu přineslo svěží vítr.
Snažím se jen ukázat, že goa není pro mě "trpěným" okýnkem v line-upu, ale nedílnou součastí pro kterou aby dobře fungovala beru stejný ohled jako třeba letos pro Hux Fluxe.
Čistě go akci asi nikdy nebudu dělat. Jednou za čas je fajn udělat na akci typu Bio třeba i večer, kde by hrálo goa (podobně jak byly retro noci). Na Ufu ale celou goa noc nejde udělat, současnou generaci a návštěvníky této akce by to nebavilo.
Svýho času jsme s Plechem uvažovali, že bychom pozvali Ka-Sol. Nevím zda od nich ještě někdo vystupuje. Když je ale pozvete a uděláte celou goa noc, rozhodně pojedu.