• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AAZAZEL: moje UI na to napsal:
    Haha, Verčo, ty legenda! To byla přece ovce Kamil!

Památná věta: „A proč jsi, Jindro, nepřivázal toho Kamila ke stromu?“

Ignác by se možná víc hodil na kozu, Roman je spíš jméno pro traktoristu a Milan… ten by utekl i s ovcí.

Takže jasně — Ovce Kamil forever!

Chceš ji namalovat? Uděláme mu korunu z pampelišek a cedulku „Jindrova zhouba“?

Jak říkám, já ho ke stromu nepřívázala...zachránila jsem ho, nebo spíš on sám sebe, že za mnou už nešel....
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MINERWA: nemyslite nahodou Ignace?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVCE: ona se ta ovce jmenuje asi jinak, nevím, proč mám v hlavě Romana, to bude něco jako Milan nebo Kamil
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHRMLE: ke KCD1 takový mod byl, taky už jsem po něm koukal ..tak třeba ho někdo ještě vymyslí

a Permadeath k HC je jasná volba ..ale obávám se, že zdechnu hned ve skalách, ještě v trenýrkách ..tam už jsem takhle umřel asi 5x :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Prosim pekne, kdyz tu mame i ty vyvojare a tak vubec... Nedal by se pridat camping kit jako byl mod v jednicce?
    ... rad bych stravil peknych par chvil nekde na skalach a oddaval se... asi chlastu...

zkousel jsem se koukat na stranky s modama, bohuzel jsem nasel jenom permadeath (ten by tomu HC modu fakt slusel :))
    ktery si dam do hry pro HC mode, kterey konecne vychazi.
    Uz za pet dni.
    Pochvalen bud pan Jezis...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zaznamenal jsem zajimavej bug... u streleckych soutezi se mi obcas stane ze mam zatmivacku, obevim se na strelecke pozici, mam x souteznich sipu... ale zadne skore se nepocita, ostatni tam stoji jak trubky, event nejde ukoncit, leda kdyz odjedu dost daleko ale co je hlavni prusvih, zmizi mi z inventare vsechny sipy krom tech souteznich... meh.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Roman (ovce) za mnou furt chodil, a já se potřebovala vyspat.Po probuzení furt čekal na místě. Jdu ke stromu a chciho přivázat a on nikde, tak jsem tam hodila nějaký vlčí maso a vlci přišli stejně....pak jsem tam viděla psa a nechtěla jsem ho zabít, ale byl fakt ošklivej, tak šel no
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: já věžně většinou pouštím, když mě nenaserou, naposledy jsem jednoho pustila, a rukojmí ho pak zezadu propíchalo,cool jak prase
    BAT
    BAT --- ---
    ERRTU: jedna se o tu situaci kdyz se pak vratis na Trosky a po podani hlaseni Bergovovi jdete s Caponem vyslychat/mucit toho vezne.
    Ja se obaval, ze po tom vyslechu me hra zase vnuti nejakou pribehovou cast, tak jsem sel napred dodelat nejake zbyvajici questy.
    Takze jsem sel mucit az vecer - Capona jsem na to odchytil zrovna kdyz si ukladal obleceni do truhly, ze pujde spat.
    Asi ten bug nejak souvisi s casem, potazmo harmonogramem zucastnenych osob.

Ale uz neni treba to resit...
    kdyz jsem zkusmo loadnul save hned po rozhovoru s Bergovem, tak jsem tam sel hned, a scena se odehravala stejne jako kdyz jsem ji delal glitchnutou (jen ted nebyla glitchnuta).
    Mel jsem puvodne obavy z toho, ze buh vi co se jeste jinyho rozbilo, nebo ze jsem v te bugle scene neco preskocil/minul, a pozdeji me to nejak kousne do zadku.
    Ale kdyz nebugla scena probehla stejne, tak je to asi cajk a muzu pokracovat (jen zatim ted zas uz nemam na hrani cas).
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ERRTU: já psa právě ještě nemám, poslala jsem Ptáčka do prdele
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MINERWA: neni tam nejake vybaveni ktere muze pes ocichat a dovest te k nemu?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BAT: hergot prisahal bych ze sem ti odpovede ale zjevne jen ve svoji hlave... no kdyz jedez na zadost oty z bergova vyzvat poddaneho na pomoc a pri pruzkumu zjistis ze ten je v zalari a za vudce tvrze se vydava zizka? nebo sem uplne mimo? kdyz se pak vratite na trosky, jdete mucit toho vezne ktery vam to potvrdi
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TAPINA: tak to jsem ráda, že je nás víc, co jsme poslali Ptáčka do prdele :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MINERWA: Toho musíš asi prostě najít, já na něj narazila náhodou při hledání Vořecha.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Včera jsem zachránila ovci Roman, pak tu těhotnou holku, zaplatila jsem kořenářce dluh a teď mám zachránit nějakýho lesníka, ale ani ho nevidím na mapě, wtf?
    BAT
    BAT --- ---
    ERRTU: "nechal ptacka ujet" ? Ty asi mluvis o necem jinem.
    Ja jsem psal o scene kdy jste uz davno s Ptakem v Troskach a jdete vyslechnout vezne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: každopádně souhlas s helmou, ale že v cut scenach má hledí furt dole :(
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BUCKOWSKI: Jindra s ní vypadá dobře v menu, dřevcové zbraně zatím používám výjimečně, ani sem to nesrovnával s tím co se dá koupit v KH
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: mně teda ta sekera nepřišla nic moc, ani v lvl4 není tak dobrá jako jiné lvl 3
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    to brneni je stejne meh, nice to have, ale ja ho behem druheho pruchodu ignoroval, je moc dobry. polearm sem si udelal v T4 kvalite, to jo.

ale ta helma me neskutecne irituje
    cejtim se v ní jako cikánskej mercedes s pozlacenejma poklicema, starý piáno Jindřich
    moc si přeju aby se ta helma zasekávala o stromy, když Jindra spadne, zůstala by zaseklá na větvi za lvíčka a když Jindra bude vstávat, spadla by mu na hlavu aby si lehnul podruhý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam