• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MINERWA: Jo to asi platí, nepíšu nic o dvojce, ale že jsem to hrál v early accesu 2roky zpátky, možná asi už 3 ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ELECTRICKOTA: co? mám to na ps5, add-ony jaou asi included...... vůbec nic o dvojce nevím, serou mě bizoni a divočáci, a furt jim ve městě dochází nějakej materiál, ale už mám důl i ovce, ale mrňavý.....kupuju si mláďata kvůli ceně, z daní se asi další rok poseru, tenhle jsem platila asi 5 000! a dopíči co ti farmáři, tam furt jenom zewlujou!!! hajzli, a to jako musím ten hnůj a vejce nosit do skladiště nebo jsem to špatně postavila nebo co? mám úplně vymleto z toho bušení kladivem a zateplování, a v kolika letech budu moci i ty děti konečně zaměstnat?!
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MINERWA: Medieval dynasty jsem hrál 2roky zpátky, už to vydali z EA? Docela mě to bavilo, na to že to nemělo dabing a spoustu mechanik přidávali postupně, postavil jsem si vesnicku o asi 8mi chatrčích a měl důl a tím to tak nějak končilo v té době.
    KCD1 byl zdarma na Epicu, a Steam ho měl nedávno v akci se vsemi DLC za 7€. Nicméně pro hraní dvojky jedničku vůbec nemusíš hrát ani znát.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Já si ji ještě nestihla koupit, mám na to 14 dní, pak mi někdo určitě koupi základní verzi a tu nechci,... V medieval dynasty už mám přes 100 lidí a pětiletého syna Drogomila. Dát si jedno roční období na 14 dnů asi nebyl nejlepší nápad.
    Co znamená tohle? Jak jako současně?
    KCD2 zaznamenala na platformě Steam vrchol s více než 256 000 současně hrajícími hráči, což svědčí o silné podpoře komunity.
    TOFI
    TOFI --- ---
    MATHEZ: KCD1 prodala 2 miliony po roce ;-) a ja ji hraji do dnes :-)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    2 mio prodáno; to byl docela fofr
    DIOM
    DIOM --- ---
    FRIZER: musis si ten quest aktivovat (X), aby byl barevny a na mape ..aktivni muzes mit jen tri
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHRMLE: Masterstrike je protiutok na utok. Jinsk je trochu chujovina ze nektere vedlejsi questy (sede) jsou videt na mape, ale jinak ne...takze si k nim musis hodit vlajecku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHRMLE: Master strike je imho neco jinyho a cervenej stit je imho zes komplet posral blok
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Guci otazka...
    Kdyz jsem byl vypusten z klady, tak jsem si sice s Barcou poklabosil, ale nezeptal se na Tomcata. A tedka uz s Barou nemuzu mluvit, furt jenom zebra a vecer jde spat a nemam s ni moznost poklabosit. A ted nemam Tomcata a nikde ho nemuzu najit.
    Proc se ptam - pry uci master strikes. A ve fightu se mi obcas stane, ze dostanu cervenej stit a nemuzu se branit. Jak presne tahle mechanika funguje? To je ten master strike? Musim se to naucit od nej, nebo to umi jeste nekdo?
    PETINY
    PETINY --- ---
    Kingdom Come: Deliverance II Official Live Action – The Last Day at Warhorse
    https://youtu.be/AwReYGwQOyc?si=RsX6nh6EXQsI5GgU
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ten kluk je prostě poklad

TOFI
    TOFI --- ---
    Vytvořili jsme i ty nejmenší detaily oken a portálů, popisuje art director Kingdom Come: Deliverance II Viktor Höschl - CZECHDESIGN
    https://www.czechdesign.cz/temata-a-rubriky/vytvorili-jsme-i-ty-nejmensi-detaily-oken-a-portalu-popisuje-art-director-kingdom-come-deliverance-ii-viktor-hoeschl
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AIAX: narozny si v nejakym divadle zrakvil nohu pred tim nez to cely nadaboval, tak se musel predabovat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AIAX: Ne. Podle tohohle ho mluví Karel Mišurec
    Postavy a jejich hlasy | Kingdom Come: Deliverance II (2025) [ZÁKLADNÍ VERZE] (CZ / český dabing)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ys6gnObRErY
    ZOIDBERG: Nalevo na mapě je symbol karavanu, převeze tě zpět. Jestli tam není, posuň se v příběhu
    AIAX
    AIAX --- ---
    Hele, Petra z Písku nemluví Nárožný, ne? Jen mu půjčil obličej? Protože pokud ho i mluví, tak ho vůbec, ale vůbec nepoznávám.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Zkoušel někdo přepínat mezi angličtinou a češtinou ve Steamu? Fakt musím pokaždé stahovat ten 8 GB voice pak, nebo dělám něco blbě? U ostatních her se voice pak stáhne jednou, a pak už je k dispozici, tady to vypadá, že ten nový přepíše ten starý.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CHRMLE: Nemám Vořecha. Nějak si s tím večer už snad poradím.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    KARLOSK:

ja sem to nedal, na sobe tri sety armoru, tezky ze sem se nemohl hejbat. Proplizil jsem se skoro az k vozu a tam me dycky vycmucha pes.
    vratil jsem se asi 12 hodin zpatky, jeste pred svatbu a delam vsechny side questy pro pana ze Samova.
    Tentokrat ho nenecham padnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam