• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A tuším že jsem možná kapku rozbil herní mechaniku. Zvoral jsem ten quest Nájezdníci, kde jsem při tom opilém pochodu lesem prostě zabloudil a pak ten quest skončil a Kumáni se se mnou už nebavili. A protože to nešlo jinak, tak jsem se rozhodl vyřešit to ručně. Akorát že kočovníci nahoře to viděli a teď když tam přijdu tak utíkají a křičí že jsem vrah. Což je na jednu stranu dobrý, mohl jsem jim nerušeně vybrat truhly. Akorát Aranka po mně chtěla pro vajdu vyrobit šavli, tak teď se k ní budu muset nějak připlížit a kliknout na "mluvit" dřív, než mě zpozoruje a začne utíkat. Sice tam všichni křičí že přivedou stráže, ale žádné zatím nepřivedli. Tak leda že to spraví odpustek v Troskovicích...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Michal s Davidem ať si táhnou ke všem čertům! :-))
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    Dneska jsme z chaty šli na Sázavu, tak jsme mrkli do kláštera. Po stopadch kcd je tam snad kazdek třetí zápis v návštěvní knize
    BAT
    BAT --- ---
    NEVILL: DEKUJU! Netusis jak jsi mi ted ulevil.
    Chtel jsem napsat jeho ceske jmeno, ale hraju v EN a nemohl jsem to ani vygooglit, tak jsem z toho mel do ted brouka v hlave.

Jinak jo, ta jeho sukovice stoji za backoru.
    A jaky je Semin pan, o tom se mozna trochu dozvis pozdeji, ale vic rict nemuzu abych nespoiloval.

MATHEZ: s tim asi souhlasim :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BAT: On se v angličtině jmenuje Gnarly? V češtině je to hejtman Suk a dostal jsem od něj jeho sukovici. Ale nic moc stats, teda... :⁠-⁠)

No nevím, starej Semín je asi podobný pán jako Racek Kobyla. Akorát že Jindra je oblečený jak žoldák, tak to asi moc neznamená...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BAT: Olda mi, vzhledem ke kontextu, přijde nedodělanej. Víc říct už by byl spoiler :).
    BAT
    BAT --- ---
    NEVILL: No toto! Ta drzost! Ti dnesni poddani jsou neuveritelni!
    Dostal jsi od Gnarlyho jeho pitomej klacek?! DOSTAL! Co jeste chces?
    Navic, plnit prikazy panu je tvoje bohem dana povinnost!
    Holomku jeden... zavrit do satlavy bys zaslouzil za ten nevdek!

...puvodne jsem chtel napsat neco uplne jinyho, ale pak jsem si rekl, ze nebudu spoilovat, tak radsi takhle :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Mě docela mrzí, že v Semíně ke mně byli jak k cizímu. Takové dobrodružství jsme se starým pánem a hejtmanem zažili a nic. Že by řekli takové to "Look everyone, Henry's come to see us!" nebo něco na ten způsob. Pár dní potom jsem se teda starýho pána mohl zeptat jestli bych teda mohl přijít na svatbu a on že ne, že bych měl znát svý místo... A to jsem jim tam v baráku zatím nic moc nešlohnul... :⁠-⁠)
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    mě třeba v Želejově kde jse si pronajmul pokoj vyhazujou večer z hospody, když si tam chci usušit houby co jsem nasbíral , vůbec se tam tváří jako co tu sakra dělám :-D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MEDWYN: neni to jenom o louči, některý venkovský hospody maj zahrádky uvnitř dvorů, který jsou přes noc zavřený a byť nejsou viditělně private labeled, obyvatelé těch domů a potažmo i stráže maj tendenci Jindru vyhazovat.
    Když si čtu knížku a hospoda během čtení zavře, triggnu si ten bug s mojí postelí v private label podkroví.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Do mně jednou přišel vandrovat strážnej, že jsem někde, kde nemám co dělat, když jsem tam něco evidentně řešila s majitelem domu. Asi během hovoru padla zavíračka v obchodě nebo tak něco.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MEDWYN: Nebo spíš ať tě nechaj bejt. Kterej vůl by seděl s loučí v osvětlený hospodě?
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    SALVATOR: Asi by to meli patchnout, at si Jindra tu louc vynda sam. Podobne jako pri fast travelu. Tohle neni mechanika, ale kravina.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR: mně pokaždý
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MINERWA: V jedničce se mi to v životě nestalo. Možná náhoda ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR: mít zapálenou louč, když odpolko sedáš ke hracímu stolu, je takovej základ,..... navíc už to bylo i v jedničce
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mně se zase včera stalo, že sem včera sednul eště za světla ke kostkám, ale během hry se najednou setmělo a najednou, pořád během kostek, mě začala vopruzovat stráž, jak to, že si nesvítím. I rubat do mě začal. Po dohrání sem zjistil, že ho zardousil Vořech a že po mě jde celej Tachov.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JULIAN: no já vím, ale že by tam na ně někdo zakřičel jako "tady se střílí, co sem kurva lezeš??" :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NEVILL: tak strilis tam do lidi, a oni to maj co - ignorovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam