• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    SCHWARZEKATZ
    SCHWARZEKATZ --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jak mačkám alt printscreen, tak při alt se změní obrazovka :-D
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SCHWARZEKATZ: To je mlha, nebo je tam tak malá dohlednost a kostrbaté textury?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SCHWARZEKATZ: ok, asi máme jiné požadavky po jezeru, mně to připadá jako řeka s ostrůvkem :) .........až pochopim, co musí mít v truhlách, aby vykonávali určitou činnost, to bude taky fajn :)
    ale s tím množstvím dřeva, který jsem nasekala, si připadám jako level 50 a vskutečnosti 2
    SCHWARZEKATZ
    SCHWARZEKATZ --- ---
    MINERWA: Jezero nestavíš, to už je na mapě. Já ho jen obestavěla kolem dokola, aby to bylo blíž k dolům v horách. A nahoře na kopci mám větrný mlýn.
    Questy musíš dělat, abys namluvila ženu a pak ti naskočí další questy, když se musíš starat o dítě, shánět mu hračky a tak.
    Sekeru si vyrobíš novou v kovárně, když tam předtím v peci vyrobíš měděný ingot. Zvířátka nezabíjím tak nevím. DLC neznám, já to mám už přes rok, ale podle toho co píšou na Steamu tam do hry přímo nic není.

MINERWA
    MINERWA --- ---
    SCHWARZEKATZ: celý jezero? no tak to je pecka, jestli tam budu moci stavět i jezero...... a dá se hrát jenom na guesty? a kdy budu mít manželku? musím mít vesnici? dá se třeba ta měděná sekera někde opravit? čím se zabíjí zubr? a poslední otázka, stojí to dlc za to?
    SCHWARZEKATZ
    SCHWARZEKATZ --- ---
    MINERWA: s kcd to nemá nic společného, je to budovatelská strategie a questy jsou tam jen jako doplněk. Já jsem obestavěla celý jezero prakticky bez questů.

AIAX: Manor Lords je podobné, akorát místo questů válčíš jednotkama při dobývání nového území. Ale ještě to není hotové.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    KC:D (opet) zadarmo na Epicu

Instant claim link
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jestli založíš, pošli kód ;)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MINERWA: Koukám, že to mám na Game Passu. Večer to stáhnu a poreferuju, vypadá to libově.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    aha
    Tahle hra je vlastně Kingdom Come v češtině a s mulťákem! Review Medieval Dynasty #medievaldynasty
    https://youtu.be/MhJjZAw109w?si=NXUUgslrwu3xThlb
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    AIAX: Úplně normální MoCap.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: sleva 50% ti nestačí? :D je to úplně kcd, akorát tam jde přepnout kamera (to je vlhký sen kcd)
    akorát jsem zabila nějakýho lapku a nešlo mi sebrat jeho loot, jenom to co nechal na zemi, nebo se mi to asi ještě neotevřelo, nevim!
    a i ty kytky vypadají o dost líp
    AIAX
    AIAX --- ---
    Asi to chce velkou představivost, hrát v takových "kulisách" :D

KCD2 Behind the Scenes
    https://youtube.com/shorts/2EjLWnEEFfA?si=veq5vDUitIOAhzbr
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Já po tom pokukuju už delší dobu, akorát čekám na nějakou větší slevu. To samé Manor Lords, ale to je asi mnohem míň KCD a mnohem víc strategie.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tak jsem si koupila medieval dynasty a je to dost vykradený kcd, ale navíc to má v sobě budovatelskou strategii
    málo tam mluví, zadávání úkolů je textově-to je jediná imho chyba zatim
    těch zvířat je tam moc a když vstoupím na území vlka/zubra/medvěda, můžu se strachy posrat
    lapkové taky drsní a to to hraju na normal......mě tam jeden sudal dvěma šípama
    zatim nevim kde sehnat lepší hadry, který si sama ušiju..... a třeba plus jsou roční období-ty v základním nastavení trvají 3 dny, já jsem si to nastavila na 14 (do zimy se musim naučit šít, ve slamáku a košili můžu umrznout)
    jsem už zblblá z toho kácení stromů
    sběr kytek je stokrát lepší než v kcd
    a je tam i vaření!
    bych nazvala mediaval dynasty KCD pro drsný holky :D D:
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    hadříky!

BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: Jo, dá to docela rozum. Hlavně jakékoli zasazení do zimy ve středověku by z toho udělalo extra ponurou záležitost. Ale minimálně dle fotky to vypadá fakt hezky.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BUCKOWSKI: je to jenom textura, nic víc.
    přidání zímní sezony by znamenalo mnohem víc zásadních změn, jak už tu bylo řečeno...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TOFI: vypadá to skvěle - teď questy s těma "migrantama" dostanou kapku jiný rozměr - ještě by Ti to mohlo automatiky snižovat HP, pokud nebudeš vhodně oblečen a nebudeš dlouho u ohně
    Kolik hodin denně je světlo? Předpokládám, že tak daleko Ti modeři nešli, že by světlo bylo od 9 do 16.
    BAT
    BAT --- ---
    JUNGLER: Vintage Story
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam