• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    tak mě se v noci nainstaloval na ps5 nový update a hlavní poznatek je, v první verzi po update se mi "naloadovala" asi za 10 sekund a teď už to jede asi minutu
    to bych se po.... jako za časů KCD I na PS4
    DIOM
    DIOM --- ---
    DIOM: a už to zase nefunguje..hotfix to vypnul :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    navíc po patchi jsem schopný za 5 minut nasbírat a usušit bylinky a 250 Gr
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: 355 je strop, leda bys nejdřív něco koupil, aby měl víc, jinak má jen jednu za čas 355, takže se žádný pravidelný kradení koní nevyplatí...

obecně není moc co lootovat, obchodníci nemají dost peněz.

Takže to asi nemá cenu řešit
    DIOM
    DIOM --- ---
    funguje to
    DIOM
    DIOM --- ---
    vypadá to, že plnohodnotný HC mod už je ve hře ready a jen čeká na oficiální odemknutí v dubnu ..tady ho ale nějaký šikula odemkl už v březnu :)

Official Hardcore(Plus) at Kingdom Come: Deliverance II Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/1438?tab=description
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MATHEZ: ja jsem prave taky nepouzival skill trenery, ale pak jsem si rikal ze stejne nemam za co utracet...jak jsem psal, kvuli vydelku nekradu a i tak mam ted nejakych cca 2,5 tisice grosu (v pribehu jdu teprve na svatbu)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    AAZAZEL: ~355 grošů za kradenýho koně to bylo před patchem, po patchi mi Miky dal jenom 30 grošů, ale je možný že sem mu předtím prodával nějaký postroje.
    Nakupuju repair kity, knizky a recepty/schemata a na zacatku sem si od kováře koupil zbroj abych nemusel moc řešit vlky.
    Skill trainery nepouzivam, radsi si skill vygrinduju.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Kolik mate za takoveho kone? Ja kdyz jsem potreboval prachy, tak jsem udelal par lektvaru a prodal. Kradl jsem zatim jen klice straznemu kvuli dokumentu co chtel mlynar a pravidelne v noci okradal spici Kostkarku o cinknute kostky.
    A za co to utracite? Veci na sebe mam od lapku, mec jsem si vykoval, lektvary si taky delam sam. Kupuju jen opravarenske sady, knizky a jeste utracim za trenery
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TAPINA: jj, do toho campu kde te na zacatku prepadnou se da chodit jak do konskyho supermarketu, totez s konma v troskovicich;
    pokud si kone v noci zaparkoval na parkingu u cigosu tak tam zustal dokud rano Miky neotevrel horse blackmarket, to uz taky nefunguje, kun se vrati do kempu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    No a to s tím fast travelem bez koně mi přijde jako záměr, že jim došlo, že to prodávání kradených koní je moc OP, když stačí na něj skočit, vyjet z vesnice a zrychleně se přesunout k cikánům.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    To je trochu flashback z doby prvního dílu.... Prostě se musíte naučit střílet. V reálném životě taky nevidíš tečku, kam míříš.

Já z píšťaly zatím netrefím ani stodolu, ale holt se to prostě musím naučit. Střelba z luku je naprosto bez problémů. V nejtěžší soutěži nevyhrávám. V prostřední obžížnosti většinou ano. V soubojích mířim na tělo a obvykle se trefuju.

Hraju na PS5.
    WERT
    WERT --- ---
    TAPINA: a jak to udelat na PS5? :))

Ta strelba me fakt obtezuje, je to prakticky nepouzitelny... navic... u luku kdyz clovek strili tak ma sip v urovni oka a vidi kam to poleti... tohle je desna hovadina bez mireni...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Na tu střelbu si fakt nahoďte nějaký crosshair, protože on tam z mně nepochopitelného důvodu není, když ho zrovna potřebujete. Celou bandu lapků jsem čistě vystřílela, je to naprosto přesné :o)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Na Alze teď skladem jedna collectorka na xbox. Asi se moc dlouho neohřeje....třeba by ji někdo tady rád měl :-)
    PESO
    PESO --- ---
    Neseká se vám hra při začátku souboje s Garbowem o Ježkovu zbroj v Zikmudově táboře?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    krom úvodního načtení hry, se mě po patchy savy načítají dvakrát tak dlouho a dělá mě to daleko více grafických chyb
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JAMILLOS: patch je venku asi týden, ja zaregisteoval především významné zlevnění u učitelů
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    BUCKOWSKI: Já to ještě nehrál, ale až půjdu z práce, můžu se tam zajít podívat. :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JAMILLOS: Takovejch oprav a u silnice na Kutnou Horu pořád leží mrtvej kůň a vedle původní majitel 2m ve vzduchu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam