• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Hraje někdo KCD2 přes GforceNOW, taky vám tam přestal fungovat CZ dabing? :-/
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI: Jak říkal můj pradědeček, hry jsou od toho, aby se hrály!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    LEDOFREDO: no uvidíme... asi bych si klidně zahrál i jedničku, doukoupil jsem všechny DLC a ani je nehrál...

Nedohrál jsem ani ty ze dvojky....
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCKOWSKI: Prave ze ten remaster nebo jak to nazvat je dobra sance, aby to dali i pro PS verzi....kdyz to udělali tehda pro ten switch.. myslim ze nadeje je
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SAMIEL: tak to my, playstejšňáci, máme smůlu
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SAMIEL: k jedničce?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BUCKOWSKI: Na switch dabing je.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    WERT: Na PC je neoficiální dabbing k dispozici, u jiných platforem bych s tím nepočítal
    AIAX
    AIAX --- ---
    POHODAVOLE: Zasekávání je spíš chyba designu, ne bug, a špatně reagující NPC nebo občasné clipování textur je taky spíš to, čemu se říká "jank".

Padání je samozřejmě vážný bug, tam ale kolikrát záleží spíš na konkrétní konfiguraci tvého HW a SW. Třeba já mám v jedničce cca 300 hodin, tři různé průchody, a spadlo mi to dvakrát během prvního průchodu hned po vydání, kdy to ještě bylo hodně syrové. Pak už nikdy. Noale hlavně že tě to baví :D
    WERT
    WERT --- ---
    TOFI: a bude i ceskej dabing?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    AIAX: je tam plno veci, ktery ti to kazi. Krome dead endu v DLC jsou nejhorsi padani hry, coz nekdy zamrzi v kombinaci se save systemem. Clovek se i casto potyka s nemoznosti promluvit s npc, pokavad nezvoli dobre misto pro start komunikace. Stalo se mi i, ze save ukazoval spatny cas, zasekavam se v prekazkach, do kterych me hra necha zalezt a ruzny chyby v grafice, kdy ma pes hlavu ve vetvi nebo se objevi duhovy textury. Za me je to vysmech, kdyz si vezmu, jak je ta hra stara a kolik prodali kusu. Kazdopadne pro me ty pozitiva i tak masivne prevysuji neduhy. Bavi me to pekelne, ale i tak uz vim, ze az to dohraju, tak uz to znovu hrat nebudu.
    AIAX
    AIAX --- ---
    POHODAVOLE: A jaké máš bugy?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOFI: uz bylo na case. Hraju na Switchi a takhle zabugovana hra se jen tak nevidi. Prijde mi to uplne sileny v tom kontrastu, jak moc me to bavi. Nechapu, jak je to po tech letech vubec mozny.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Warhorse údajně chystá velký upgrade pro Kingdom Come: Deliverance | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/warhorse-udajne-chysta-velky-update-pro-kingdom-come-deliverance?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MINERWA: to je zase jurnalism na jedničku ...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Čeští autoři Kingdom Come trhli bank. Z obří ztráty se proměnil zisk, který bere dech - Aktuálně.cz https://share.google/OFMAiQsb74UUF6QSL
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Ke kostkám bych měl jinou poznámku:

Málem mě sejmul že židle cápek, který začal glosovat moji hru v kostky ve jméně cechu.

Odvyprávěl mírně osekanou ale přesto jasné rozpoznatelnou historku Arnolda Jidáše Rimera "... a pak jsem hodil dvojku a šestku" :D
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    ja si nechal poradit chatgpt :-D a jedu 3x svata trojice, 1x antioch, 1x kolacova, 1x zatizena ... so far so good, prohral jsem jen jednou cca z 12-15 her?

taky mam nejradsi zdvojeni nebo resurrection
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEVILL: já používal dřív 3x sv. antiocha a 3x lichá kostka, teď dávám 4x zatížená kostka a 2x šťastná kostka - tam velmi často chodí 3 nebo 4 jedničky.

tady je kompletní popis kostek a jejich pravděpodobností - dokonce to updatovali k patchi 1.4 (20.9.2025):
    Dice | Kingdom Come Deliverance 2 Wiki
    https://kingdomcomedeliverance2.wiki.fextralife.com/Dice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam