tak jsem se kvuli tomu nedavnemu 30-40% propadu u nicehashe pustil do zkoumani alternativ..ja tusil, ze s tlacitkem "start" si nevystacim;]...prosim mistni matadory o reflexi, jestli neco nepocitam blbe:
===============================================
gtx1070 mi dela na EWBF zcash nvidia mineru 480sols/s, suprnova pool.
tech 480sols zadam sem (spolu s cenou elektriky a spotrebou compu):
Crypto Mining Tools
http://proudminers.com/tools.html
...a vypadne mi z toho aktualni predikce, kolik to vydela za mesic. pouziva tu nekdo tuhle proudminers kalkulacku a pocitam to spravne ? protoze mi z toho leze o dolar vic nez z nicehashe (tedy z EWBF aktualne $4)...coz je hned veselejsi. ale to se asi kvuli povaze nicehashe (a jeho fee) da ocekavat (?).
===============================================
a druhy dotaz: rad bych se vyhnul zavislosti na kurzu btc+moji bance a chtel bych mit moznost natezene altcoins rovnou vybrat v jakemkoliv bankomatu (tedy bez protazeni nejdrive pres btc a bankovni ucet). jsem v procesu zadosti o bitwala kartu (uz maji take moznost tu debit kartu nabijet altcoiny). ted jsem ale narazil na uquid, ktera se vlastnostmi zda idealni:
Altcoin Debit Card | Make Everything Simple
https://uquid.com/altcoin-debit-card
"World's first issue debit card reloadable with more than 40 cryptocurrencies including Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Monero, Dash, Augur, MaidSafeCoin, Steem, Dogecoin and more."
...proste by si na ni clovek poslal to co natezi (zcoin/eth...) a pak to v atm vybral. je mi teda divny, ze oproti ty bitwala karte nechteji zadej proof:
"No ID or credit check to obtain a debit card"
fees:
ATM Transaction International 3%, $1 mesicne, $3 atm vyber.
jestli koukam spravne, tak bitwala karta to ma podobne, akorat ATM Transaction International pevnych 2.75 euro.
= na male vybery/platby uquid kartu (3%+3%)
= na velke vybery bitwala (2.75e+3%)
mozna ale nekdo z vas uz pouziva nejake elegantnejsi/levnejsi reseni (fees z wbtcb.com pri vyberu z bitcoinmatu/na pobocce jsem zatim nezkoumal/nenasel)