• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: taky jedna firma polská šila bytelné podvazkáče, ale ta zkončila už před lety :(

Mě napadá má někdo z vás zkušenosti s podvazkovými pasy od WKD?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: Jo to bylo ono - sakra :(
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    ISCH: jasny, to chapu:)tak kdyby nahodu do budoucna..jsem tu, cekam na obzoru:))
    ISCH
    ISCH --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Mám, ale zase jsem do něj vytloustla a s ohledem na okolnosti ho teď nedám :D
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    ISCH: a ty nahodou toto jeste nemas ve skrini?:”))
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: já zatím šít nepotřebuju, nakoupila jsem u ní do zásoby ;)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DIABOLUS: Stockings HQ? Ti taky skoncili
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: zeptáš se jí ty nebo já? :)

MART1NKA: byla anglická firma která šila bytelné podvazkové pasy. Zkusím zjistit jestli to ještě dělají.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    MART1NKA: doufejme!:) a to ze jsi nesehnala nic podobne funkcniho me pomerene dost rmouti://
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: to je skoda, tie od Riwy su fakt uzasne, krasne a funkcne :( ona ten svoj atelier milovala, tak snad to znovu obnovi.
    a bohuzial neporadim, vsetko co som videla vobec nefungovalo. len tie od nej.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Napsala jsem to trochu blbe. Nemusi to bejt stejnej styl jako Riwa, ale potrebovala bych opravdu pevny a funknci podvazky, neco co udrzi i silnejsi puncochy a da se v tom bejt celej den..stahovaci klidne taky, at toho neni malo. S Riwou jsem si chvili psala, zkousela jsem jsem i dotaz, zda ma poneti, kdy se k remeslu vrati.. pockala bych si. Prislo mi ze na odpoved nemela uplne naladu (treba se ale pletu), tak jsem nechtela pokladat dalsi dotaz na tema konkurence.)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: předpokládám, že Riwa by byla ochotná se podělit o info, kde to sehnat, přece jen ukončila činnost, tak jí to ze zákazníků ubírat nebude
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: Ano to je to jméno. To je pravda nasnadě to časem vylepšit a zůstala u tohodle businessu? Můj první korzet vyb co se tvaru táče taky celekem propadák, ale jala jsem se to okamžitě vylepšovat.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: přesně! uplně pintlich stejně - nevím zatím ke je sehnat a na silikon a latex mám alergii.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DIABOLUS: Black Dahlia nebo tak nejak si rikala. Pak se celkem vypracovala a zacalo to mit i nejakej tvar.

Hodne podobne se taky prezentovala Victorian Catherine, ale ta jede fakt hlavne viktorianskej styl, u ty asi s podvazkacem clovek neuspeje
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: tak jako asi bych to zvládla taky, vzorů mám dost, potřebné mašiny včetně coverlocku taky, ale zejména ty velvety, co jsou látkové a ne silikonové nevím, kde sehnat, ze silikonových se mi dělají rudé svědivé fleky na nohách
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: já na to zatím nemám materiál vůbec, nic,éně kdyby někdo hodně chtěl, tak ušít to zvládnu - ale ten materiál....
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ADELHAIDA: zaznamenala jsem kdysi dávno jednu co šila "stejný" styl jako Riwa, nějaká black-něco. Ale ta šila spíš trubky než korzety aspoň teda ze začátku. Ale to je tak 15 let nejmíň
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ADELHAIDA: já to ani nezaznamenala
    ale zrovna ráno jsem přemýšlela, co budu dělat, až donosím ty pásy co mám
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DIABOLUS: Hele, já si to už moc nepamatuju, je to dost let zpátky. Ale nějaké děvče začalo šít korzety a web si udělalo hodně podobnej. Riwa to tehdy nějak řešila a vůbec nevím, jak to dopadlo, ale myslela jsem, že tady si to bude pamatovat víc lidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam