• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    PTT
    PTT --- ---
    SUBTITLES017: dneska je to nabite...pak jeste biatlon a mozna i ty skoky :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tak...Martina.. věřím!
    KYTT
    KYTT --- ---
    @sarkasnow odpovedela po zavode ve slopestyle na #zoh2014 3 otazky, pri ctvrte se ji udelalo spatne, jede na vysetreni"
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NOIK: cekam, kdy reknou, ze je neco cajk :)
    PTT
    PTT --- ---
    tu svycarku a anglanku nechapu :-/...ale hlavne ze sharki odjela po svejch
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    NOIK: příjde mi to jako kdyby Hemala moderoval Mighty Sounds
    NOIK
    NOIK --- ---
    "vychutnané triky" ..oujé Dusík chce bejt skejťácky cool:)
    STOOL
    STOOL --- ---
    "ouha, tady se něco porouchalo" To nepotřebuju vědět, když už má výsledky, chci prosté ten stream!!!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    a je to v piči.. ty woe.. zasrany rozhodčí!
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    auu
    PTT
    PTT --- ---
    SUBTITLES017: jsou to nervy :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    at to bylo jak to bylo, je to frajer.. :)

kazdopadne ted Šárka husta!!! doufam, ze vsechny souperky to v 2. kole poserou... :D
    PTT
    PTT --- ---
    SUBTITLES017: taky jsem se dival na live prenos
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tam slo o to, ze nebyli povoleny triky kdy ses hlavou niz nez nohy, coz neni pripad dinner rollu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PTT: to neni pravda...

dal trik kterej povolenej byl a byl za nej ohodnocenej

ale na 4. misto
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PTT: presne..triky s bocni rotaci do ty doby nebyly povoleny.. rozhodčí nevěděli, jak to hodnotit.. dodnes si ten zavod pamatuju, koukal jsem na to live v televizi a malem mi spadla celist, kdyz tam vystrihl ten Dinner roll.. neuveritelny.. :))
    PTT
    PTT --- ---
    HAVANA: tak tam dal trik ktery v te dobe nebyl povoleny a vedel ze ho za to neohodnoti - proto je to frajer
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    rozhodovani v boulich smrdi...viz moseley v salt lake city...
    Jonny Moseley Dinner roll in 2002 Olympics
    https://www.youtube.com/watch?v=HkeMYR-QeUU

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JOPS: v boulich je to opravdu tak ze se rozdavaji body za jmena, kdyby zajela jakakoliv jina holka tak jako kearney, nepostoupila by uz ani do finalovy sestky natoz po dalsich chybach jeste dostala medaili. vubec to hodnoceni neodpovida ani danejm srazkam co mela dostat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    stejne bych ty sporty, kde je rozhodci, ktery to muze takhle ovlivnovat zrusil... At si udelaji boule, ale nepridavaj do toho ty jejich radoby akrobaticke kousky. Ano, bude to nuda (coz bohuzel v zenskem podani nuda je), ale bude to spravedlive a fer. Kdo bude dole nejrychleji, vyhral :)

nebavime se o fotbalu, hokeji, ragby atd... tam to rozhodci muze posrat at vedome, ci nevedome, ale porad to neni takovy zasah, jako kdyz hodnoti krasobrusleni, skoky atd...

Treba vcera jsem nepochopil, proc ta americanka ziskala bronz (boule). Jenom proto, ze ma jmeno, ze je to zijici legenda ? tak ji dali na treti flek ? ja Vam nevim... v jednu chvili to vypadalo, ze si rozbije hubu a to vidim i ja jako naprostej laik, ktery tenhle sport vidi pouze na olympiade, protoze k lyzovani vazne moc netihnu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PTT: Jj, dvě jízdy a lepší počítat. To mi přijde férový, když s zkurví první, je to napravit a když první vyjde parádně, je možné zkusit ve druhé i něco pro diváky....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam