• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BDOWN: to takhle nastaveny bejt musi, jinak by na vetsi zavody nestihal litat vrtulnik
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    SUBTITLES017: ono to asi bude víc věcí, když je ten sport nastavenej, že dostaneš za lehkej, ale dobře provedenej skok víc bodu než za těžkej s chybou, tak nemáš důvod se posouvat někam dál. Pak taky ten sport nedělá moc lidí, takže se na olympiádu dostanou ženský, který zrovna neupadly a zajely nejjednodušší jízdu co jde. A ještě mě napadá, že chlap když se vyseká pořádně, tak je tak blbej, že se zvedne a jde tam zase. Ženská si řekne, nato se můžu vysrat a jde na mateřskou :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jojo.. v tomhle mate pravdu.. zrovna vcera jsem se bavil s kamosem o tom, proc v tech disciplínách, který nejsou silovy, kde nehraje takovou roli telesna konstituce, jsou zensky o tolik horsi, nez chlapi..asi je to holt o hlavě. .nebo nevim..
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, me tenhle zavod prijde jako boj o holy zivot.... kdy jedou chlapi ? To by mohla bejt dost slusna show
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    SUBTITLES017: asi je to tak, ale nejak nechápu proč, ty skoky nejsou o síle ne, nebo o hmotnosti. Když tam pak vidim jak si zavodnice sebehne pulku kopečka, aby nejela tak rychle, tak to fakt nechápu. Když se bojim skákat, tak jdu dělat něco jinýho a necpu se na olympiádu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ono je to holt na některý ty zensky moc velky no..prece jenom je to trat pro chlapy..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale zase na druhou stranu, jsou to docela sympaticke baby, soupnete je do bikin a poslete je na kopec. Sledovanost stoupne o 100%

BDOWN: nechtel jsem to tak psat, ale ta Slovenka a i ta co jela hned za ni, tak mi prislo, ze videj takovejhle kopec poprve :)))
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    JOPS: je to divny, naky vypadaj, že to jedou poprvy v životě...........ale tak většina ženských spotů je o hovně
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUBTITLES017: ja to beru z pohledu, ze oni jsou profici, tak predpokladam, ze to tak i bude vypadat...

Ja bych se poblil uz nahore na kopci :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOPS: to bych te chtel videt :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted tu koukam na ten lyzarskej slopestyle bab a to je traparna, to muzou fakt zrusit.

ted vidim jet nejakou slovenku a to si dela prdel ne ? Nemam tu zvuk, ale sorry, s tim bych se stydel vyjet i ja, kterej naposled na lyzich stal pred 20ti lety :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MERTLAS: jojo, v Soči mu řikaj Létající Viking :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ROENICK: kamo, slopestle na lyzich je TOP sport. to je oproti prknu fakt parada. ulet nevjetsi. prosim pekne vsichni vstat a drzit dracaky Mariovi :-)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    me se na mogulech nejvic libil Per Spett... ten jeho superman a vzhled me proste neprestane udivovat :D
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ONDRA_99: pýcha, pytel, pysk. přepych.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KEIKIN: Jako O2 arena byla ulet financne, ale kolik z toho platil stat? Co jsem pochopil nadava se tu na stat, ze se to tu nepostavi, ale O2 arenu taky neplatil pokud vim spravne? Navic O2 arena ted generuje stabilni zisk, mela by zisk i ta rychlobruslarska arena? Z toho, ze tam bude par ceskych rychlobruslaru trenovat (a krasobruslaru) se naklady imho nepokrejou ani naklady na provoz, kdyby ta arena mela neaky potencial zisku, tak se urcite uz nasel investor, ktery by do toho sel. A stavet za (odhadem) 1.5 miliardy (O2 arena mela puvodni odhad 2.5 miliardy) pomnik Sablikove je velkej prepich.
    CONSPIRA
    CONSPIRA --- ---
    HWLLFFRDD: Se neposer
    NOIK
    NOIK --- ---
    :))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HWLLFFRDD: tvl co máte všichni proti hale pro rychlobruslaře ? To je taková pitomost nebo co ? Možná že by těch 14 hal vyšlo levněj než SAZKA arena.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    KEIKIN: Já bych jich postavil 14, v každým kraji jednu. Z příští olympiády by pak naši reprezentanti logicky přivezli 14 zlatých medailí.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RUTHLESS: proboa co řešíš gramatiku ? Někdo píše bez diakritiky a neřeší nic. A které názory ti přijdou zcestné ? Jakože bys ty nepostavil halu pro rychlobruslení ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam