• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    ROENICK: GPSka v kapse.

Já jsem si na SNB naměřil 97 km/h.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MERTLAS: cim jste merili?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    my ted v lednu byli v Kitzbuhelu a na normalni sjezdovce (kde ale nikdo nebyl) jsem jel 114 km/h a kamosi na uzavrenym useku jeli 126 km/h :D a je to hukot!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JOPS: 139kmh jsem viděl nejvíc, v tom závodu na začátku OH. Jinak jezdi až 150kmh

Racers on a typical international-level course exceed speeds of 130 km/h (81 mph) and some courses, such as the notable Lauberhorn course in Wengen, Switzerland, and the Hahnenkamm course in Kitzbühel, Austria, speeds of up to 150 km/h (93 mph) in certain sections are common. The 100 mph barrier was broken by Johan Clarey at the 2013 Lauberhorn World Cup, in kit from Decathlon, beating previous record of 98mph, set by Italian Stefan Thanei in 2005.

prdel jsou ty rekordmani na rychlost, ty uz jeli az 250 km/h

Speed Skiing - Fastest Men in the World
    http://www.youtube.com/watch?v=FW5HtJ5tou8
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    a první padavka :)

ted píšou 1:53:24 má ten první a za nim je bank o 0,14, ten švýcar nevim co to je
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    D1RABBIT: no je to naše ostuda, že sme mu ještě nepostavili Alpy a musí trénovat v zahraničí :))
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    JOPS: jo, tak to nevim, na čt byl druhej Bank, když jsem koukal naposled
    JOPS
    JOPS --- ---
    BDOWN: 8 vterin rozdil ?
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    D1RABBIT: no nevim jak natom je se slalomem, ale je hustej, už jenom za ten sjezd
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    Lyžař Ondřej Bank útočí na medaili v superkombinaci na olympijských hrách v Soči, po sjezdu je druhý. O 14 setin vede Nor Kjetil Jansrud.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    JOPS: co se ti natom nelíbí?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BDOWN: povidej mi o tom, kdyz jsem jezdil ten nas kopecek za humny... tam jsem urcite vyvinul rychlost pres 20km/h a mel jsem toho plny brejle :)) jako tohle je nechutny :))

ale koukam, ze na idnesu tam maji asi nejakou picovinu ne ?

Jméno
    1 Viletta (Švýc.) 1:45,88
    2 Jansrud (Nor.) 1:53,24
    3 Bank 1:53,38
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    JOPS: hlavně taková rychlost tě posadí na prdel, to je takovej napor na stehna, že to nejde udržet
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty kravo, ted se tam objevilo na obrazovce 133 km/h.... to bych blil jak Alik...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JOPS: pres 130
    JOPS
    JOPS --- ---
    heeele, dotaz, jak rychle ta hovada pri tom sjezdu jedou ?? ja bych si asi ublinkl :)
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    BDOWN: Newton by měl radost, padali jak hrušky. Nebo jabka.
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    hlavně Verner, první skok .. a hned pád
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    krasobruslení je to samej padavka zase :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam