• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    naťukli jsme to ve fotbalovych auditkach..
    mate pls nekdo informace o hospodareni proste celkovym financnim vysledku v olympijskem parku na letny? dik
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Je zlato krasobruslařky Sotnikovové z olympiády v Soči pošpiněné? - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...asobruslarky-sotnikovove-na-oh-p1x-/sporty.aspx?c=A140326_210401_sporty_par
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Ruský vicepremiér: Olympijské hry v Soči vydělaly 1,5 miliardy rublů - iDNES.cz
    http://oh.idnes.cz/...-pry-vydelaly-duo-/zoh-dalsi-zpravy.aspx?c=A140324_192649_zoh-dalsi-zpravy_par
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Curleři Slovenska zaskočili zbytek světa — Paralympijské hry 2014 — ČT sport — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...ralympijske-hry-2014/265850-curleri-slovenska-zaskocili-zbytek-sveta/
    FREELA
    FREELA --- ---
    Putin předčí cenzuru v SSSR, říká producentka Putinových her | Kultura | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...entka-snimku-putinovy-hry-1ew-/kultura.aspx?c=A140307_130032_ln_kultura_hep
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jj koukal jsem jak to maj pruhledny a maj led i na stridacce...je jasny ze to ani jinak nejde :) ale clovek se nad tim nezamysli dokud to nevidi
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    sledgehokejisti maj jiny mantinely a stridacky, takze stejne nemuzou hrat v jedny hale zaroven s hokejistama
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Dneska naši hráli dobře, škoda těch penalt...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAN_SPRCHA, ROENICK: Podle me vychazite z predpokladu, ze se na to masy chteji koukat, coz nevim, jestli je uplne pravda. Ja je rozhodne obdivuju za to, ze se s tim takhle skvele vyporadali, ale nemeni to nic na tom, ze na to jak sportujou se koukat nechci, pac je to hrozna nuda. Videl jsem par zapasu a videl jsem i video ze sledgehokejoveho utkani a vubec me to nezaujalo. Takze treba u me kdyz by byla paralympiada pred, tak na ni stejne nekoukam, kdyz by byla spojena, tak bych byl nastvanej, ze tam mam o to vic sportu ktery me nebavi sledovat.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    PAN_SPRCHA: nejde paušalizovat, viz Jirka Ježek

Ukrajina trochu osabotovala ceremoniál. doufal jsem v záběr na Putina..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PAN_SPRCHA: jj to jsem psal taky, bud při nebo před. Ale po je ptákovina
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROENICK: spíš by mi přišlo logičtější, kdyby byla paralympiáda před olympiádou. fanoušci jsou nadržení, všechyn svěťáky už stoplý. Takhle po orgasmu už pozornost fanoušků upadá.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PAN_SPRCHA: pokud bys mi mezi olympiadu vlozil do primetime naky finale paralympijskyho zavodu, tak se rad mrknu...samozrejme by tam nemusely bejt vsechny kvaldy a semifinale jako jsou u OH, ty bych navic videt nemusel taky... poskladat by to slo
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tak že na sobě makaj víc než klasický sportovci.....kolega má dvě zlata z paralympiády a trénuje 3x týdně dvě hodinky jinak chodí normálně do práce. před paralympiádou si vzal 14 dní dovču a doladil trénink. Něříkám, že to není obdivuhodný, ale s tréninkovou zátěží nehandikepovaných sportovců se to srovnávat nedá.

Jinak s tim, že by to bylo ve stejnej čas je to kravina. To by mělo daleko menší sledovanost než teď. Už takhle se neustále disciplíny kryly ve stejnej čas jely na dvou programech a kdyby k tomu byl ještě sport handicapovaných ve stejný čas na třetím kanále, kdo by na to koukal?

Jediná možnost by byla aby se paralympiáda a olympiáda pořádaly na jiném místě v jiném časovém pásmu. ptom by šla půl dne olympiáda a druhej půlden paralympiáda, to by možná nějakou sledovanost mělo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HAVANA: ale prdlajs, jen si vem jak dlouho jsou tam sportovci ubytovaní. Jsou tam 14 dní na pokoji a startují jen jeden den :-( Při paralympiádě zas musíš zaplatitt lidi, energie atd...nevím jestli se takhle více ušetří.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak protahlo by se to... to by asi nikoho nezabilo. Aspon za zkousku to stoji a ten paralympijskej sport by se o dost vic zpopularizoval...ale na to asi MOV nema zajem
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    bezecka draha to samy...

kazdej den se tam jelo nekolik zavodu...biatlon, normalni beh, holky kluci, stafety, tymy...
    pak k tomu pridas paralympiky a hned ses v haji...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    hokej holky, hokej kluci, hokej kriplholky, hokej kripl muzi...

to do dvou hal najednou nenacpes, aniz by nedoslo k tomu, ze se nektery zapasy budou hrat v nesmyslnej cas (pozde nebo brzo rano..)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    to ubytování mě taky napadlo...a sportoviste muzes sdilet, bezecka draha nebo hokejova hala prece neni vyuzita celou olympiadu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    no hlavne je picovina tyhle dve akce spojovat, protoze by to mimojine znamenalo dvojity kapacity jak pro ubytovani, tak pro sportoviste (nehlede na dalsi prostory treba pro fanousky..)

navic, paralympiade se dostane mnohem vetsi pozornosti kdyz je solo (za normalnich okolnosti, ted z duvodu toho co dela rusko na ukrajine toho casu bude min..), nez kdyby byla dohormady s olympiadou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam