• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    FREELA: to mi přijde velmi slaboučké. a tímto se hlásím o nástěnku :) rád se pokusím o nějaký zajímavý obsah.
    JOPS: ten názor je samozřejmě plně pochopitelný a srozumitelný. do téměř celé míry ho sdílím jen s tím rozdílem, že i tak doufám, že uspěje a budu jí neskutečně fandit :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HAVANA: Hrajou to na city.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JOPS: taky mi celá ta aféra okolo Sáblíkovy přijde trapná a hlavně nedůstojna
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Trikolora po Wiliemskach

JOPS
    JOPS --- ---
    FREELA: Budu asi za zmrda, ale doufam, ze je poslou vsechny i s ceskym cyklistickym svazem doprdele...

Splnili kvalifikacni podminky ? NE !
    Tak nevim co resej. Blby vymluvy, ze jsou nejasne a blablabla, to at zkousi na deti v materske skolce.

Rad bych videl Sablici na Olympiade, ale rozhodne ne timto stylem, to fakt ne.

A lidi co jsou za tohle na svazu zodpovedni maji taky tahnout od valu. Sami od sebe, tohle je bota jako blazen... Ctyri roky priprav v hajzlu.

FREELA
    FREELA --- ---
    Sáblíková mluvila u tribunálu. Je nám přátelsky nakloněný, zdálo se české straně
    https://sport.aktualne.cz/...unalu-na-vysledek-pocka-na-treninku/r~02f7ce8e5d8111e682380025900fea04/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    to logo v záhlaí má nějaký kontext, nebo jde jen o "vtipnou" grafiku?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    škoda toho labiláka Rosola, měl po prvním setu Benoita na lopatě....
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: no hlavně Venus byla očividně z formy. Bylo dost vidět, že má zdravotní problémy. Taky to holky hrály permanentně na ní.
    Serena hrála dobře, žádná únava na ní patrná nebyla
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FREELA: vůbec ne vysokej 3,75:1

tam je to nasazování dost nestandardní jak málo singlistky hrají debly. podle kursů před losem šlo o zápas jedniček se čtyřkama.

btw 1,2,3,4 favoritky jsou v jedný půlce pavouka

FREELA
    FREELA --- ---
    Jakej byl asi na S+Š kurz :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    nasazení v tenisu po prvním kole:

out: Djokovic (1), Herber./Mahut (1), Williams/Williams (1), Murray/Murray (2), Garcia/Mladenovic(2), Radwanska (4) , Venus (5)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ne H+H ale S+Š :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak prvni postrehy z toho co jsem videl po ocku,

zenska cyklistika, cumel jsem jako puk. Ten finis, to bylo neco co me jako laikovi vyrazilo dech a nevedel jsem, zda fandit te chudince, co jede sama vepredu, ci fandit tem trem, co ji dohaneji. Fakt super.

volejbal ITA vs FRA - ty voe, to si proste uzivam, trochu volejbal hraju a to co tam predvadej, to je pro me neuchopitelne, jak se tohle da vybirat nechapu....

serm - pro me strasna nuda, snazil jsem se pochopit pravidla, ale ani hovno.

Tenis - zatim super ne ? Krome Hradecke, ktera si neumi udrzet servis to celkem slo.
    Djokovic prohral nad del Potrem (to mi udelalo fakt radost) :)
    H+H porazili Williamsky, coz je prej jejich prvni prohra na olympiade
    no a Kvitova, mel jsem z toho zapasu dobry pocit. Nebyla to jeji klasicka vyhazovana, coz ona umi bravurne (to vyhazovani)
    FREELA
    FREELA --- ---
    Prejmenovano. Jestli se chce nekdo starat o nastenku/zahlavi, tak dejte vedet
    FREELA
    FREELA --- ---
    Lukáš Pollert: Olympijské hry jsou předimenzované a dostávají nezaslouženě velký prostor | LOH 2016 Rio de Janeiro
    http://www.rozhlas.cz/...ske-hry-jsou-predimenzovane-a-dostavaji-nezaslouzene-velky-prostor--1639087
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: ono se vzdycky neco objevi. napr. dnesni veslovani, byly asi nejzabavnejsi zavody co jsem v zivote videl. jako kombinovat veslovani s divokou vodou je genialni napad.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Btw dneska Rejman pri plazovem volejbalu posunul hranice komentatorsky tragedie. Celou dobu si plet zeme, jmena , skore.
    JOPS
    JOPS --- ---
    D1RABBIT: ja se tesim, atletika, volejbal, badminton, pinces, tenis, obcas fotbal, nejake to plavani :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam