• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska super, Krpalek je od 22.00 prej, tak drzet palec
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    Krpálek je super!
    FREELA
    FREELA --- ---
    Tenis super!
    DASHANTASH
    DASHANTASH --- ---
    JOPS:
    TOP RIO 2016
    Anna Korakai
    zatím zlato a bronz z libovolné pistole 25 m a vzduchové pistole na 10 m

a Bouchard si nabouchej do špic :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Peknej pinces ted. Koukam na druhe semifinale a jako jo, obranar vs utocnik a dobre to bylo.
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    D1RABBIT: :-)..to nejsem ja...ale kamarad tam je jako atašé českeho tymu a ma volny vstup na vsechny sportoviste tak mam vse vicemene s prvni ruky :-)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: no podle mně bude záležet i na počasí, nakonec to může být loterie (při dešti)...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: A co Fontana, ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: Tak to si počkám až třeba PéŤa vyhraje MTB, jestli ti to třeba neujede...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KUDLA: kdo je ta slecna/pani vpravo ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: To je psychologie, ten kdo přináší aktuálně radost a úspěch je nám bližší než Novák, Sáblíková a tudíž je tendence zrobňovat a oslovovat familiérně. Nevěřím, že zrovna Jířovi by to vadilo.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    (a to mam Ronalda rád !)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    D1RABBIT: věc názoru :) mě to uši ani žíly netrhá. A tipnul bych si, že jemu taky ne. Ronaldovi taky říkám Kristýnka :)
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    KUDLA: zrovna sem nad tim premýšlel a chtěl to sem napsat podobně...
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Trošku jsem zklamaný se zájmem o hry brazilcu na tribunach..čekal jsem vedsi karneval
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HAWLIS: tak tam nejdes jenom na jeden zapas.ty zapasy se tam stridaj jeden za druhym.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    btw koukam na sedmičkové rugby... jeden zápas má 2x7 minut? to je neskutečně krátý... skoro nemá cenu na ten zápas chodit ani hrát ani se dívat. dyd se člověk ani pořádně nezahřeje nebo nevypije pivo :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    KEIKIN: slovák si to posral sám, stejně jako Jířa se zlatem. Líbila se mi kolocová ve studiu, kde to shrnula tak, že tu jednu svou drobnou chybu si tam udělá každej a v součtu by si pak mohl to zlato nárokovat skoro kdokoliv z té finálové desítky... takže jasně, škoda té penalizace, ale bronz je super.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HAWLIS: ale bylo mi líto toho Slováka, Prskavka měl vyhrát a Slovák druhý :-D)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam