SHASHA_KRASTY: Poklop se rve automaticky hned po naskočení a trvá to (na poměry téhle hry) docela dlouho, potom je ale zničení titána otázka dvou zásobníku z automatické pistole. (Hlavě nezapomenout vzít do ruky něco normálního, pilot má v ruce vždy stejnou zbraň jako měl než na titána hupsnul tudíž s vybitým raketometem to není dobrý nápad, odzkoušeno. :D)
Přijde mi to jako nejefektivnější taktika zničení titána bohužel je ale příliš jednoduché pilota na zádech titána zabít. Sám to dělám tak, že když mi tam někdo hupsne tak vyskočím, zastřelím a vrátím se v podstatě dřív než otevře poklop.
Last Titan Standing je super, včera jsme si tam krásně zařádili ale ve chvíli kdy na jedné straně budou 3 hráči, kteří spolu komunikují tak vyhráli.
Asi nejvíc mě baví Attrition nebo jak se to jmenuje, příjemná svižná akce a jakmile člověk dostane ten free runing do ruky tak si myslím, že se půjdou dělat neskutečné věci.
Gameplay je super, cod gunplay, který je zmiňovaný v mnoha preview tomu nijak neubližuje a můj strach z moci Smart Pistol se ukázal neoprávněný protože umět s tím pořádně střílet bude chtít skill.