• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMITitanfall [Your Titan is Ready!]
    SUMI
    SUMI --- ---
    TERZ: obří e-penis si nechám líbit! :3
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    TERZ: Skoda, tak aspon pro ten pocit, ze porad neco ziskavam...
    TERZ
    TERZ --- ---
    SUMI: Obří e-penis, pocit že v té hře pořád něco získáváš a vzácné burn cards :-) Jo a taky ikonku!
    SUMI
    SUMI --- ---
    TERZ: je za to nějaká odměna? krom tý ikonky a velikosti e-penisu?
    TERZ
    TERZ --- ---
    Jinak teda včera jsem začal dělat "prestige" tak kdyby někoho zajímal ten xp boost tak tabulka :-)

    Generation 1 x 1.0
    Generation 2 x 1.1
    Generation 3 x 1.2
    Generation 4 x 1.3
    Generation 5 x 1.5
    Generation 6 x 1.8
    Generation 7 x 2.1
    Generation 8 x 2.5
    Generation 9 x 2.9
    Generation 10 x 3.5

    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Skákání na titána je moje oblíbená strategie :) Ale jen když je v boji s jiným, jinak je to sebevražda. Když sem sám, hodím titána go guard modu a zatímco se kočkujou, skočím na načatýho a pumpuju tam olovo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TERZ: jako dva titani, kteri si navzajem kryji zada, to je vrazedna kombinace. Zjistil sem ze naskocenim na titana de rozsrackovat hodne lidi (malo kdo si opravdu vyskoci) ale jakmile narazim na tym, tak to ani nezkousim.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak mi včera asi 4* spadla hra, naštěstí jsem hned zjistil čím to bylo. Spouštím s atributy -windowed -noborder což je v poho, ale nějak si to netyká s alt+tabem. Jinak jsme včera s krastym a sumim projeli IMC kampaň zas a v tom týmu je to prostě bomba :-D Není nad to hlásit "Bachá, máš tam pilota" ještě než věta skončí tak je pilot rozsetý po celé mapě a ozve se jen "Co si říkal?" :-D
    KORAL
    KORAL --- ---
    DUBAS_: Ale o co jiného jde ? Právě o to aby to bylo hratelné ... nic nenaštve víc, než když máš rozjetou hru a spadne ti , protože to nemaj odladěné ... ;-)
    A Titan Fall ukazuje, že i ze staršího enginu, lze udělat super herní pecku :-)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    na jakym prostredi to jede? frostbite?
    tak jsem googlil a podle wiki to jede na source enginu to se nedivim ze je to hratelny po vydani kdyz za tim v pozadi stoji valve
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak to me ani nenapadlo zkouset s brokarnou nekoho zabit na vetsi dalku, musim vyzkouset. A souhlas, smart pistol je dobra tak max na xbox a nebo kdyz nekoho chcu zabit zezadu.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak musím říct, že ta hra je opravdu super. Bezproblémový hraní, variabilita bitev mi přijde na velmi dobrý úrovni. Včera jsem na chvilku pustil BF4 a musel jsem to odinstalovat, vůbec mě to nebavilo a dvakrát mi to crashlo. V Titanfallu jsem sice musel snížit efekty, stíny..ale pořád to vypadá poměrně dobře a hlavně se to velmi slušně hýbe. Některý momenty jsou neuvěřitelně intense a mám chuť zařvat něco japonsky. (defekt z mých oblíbených mecha anime :D)
    TERZ
    TERZ --- ---
    XANDERCZ: No tak DMRko bylo myšleno tak, že ve chvíli kdy je ta druhá sniperka tak nemá význam. Jestliže chce někdo sniperku na začátku než odemkne tu poslední tak jo, DMRko v pohodě. Hemlock nevím no, mě nenabízí vůbecn nic navíc oproti té karabině, akorát burst a zdánlivě horší dostřel, ale může to být klidně jenom tím, že mi nesedl.
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    TERZ: S tim Hemlockem a DMRkem nesouhlasim. S Hemlockem si to podavam na otevrenejsich mapach, a DMRko jsem pouzival ze startu jako prvni zbran - ted uz je, pravda, uplne zbytecna, ale predtim dobra na takovej ten stresni support.
    TERZ
    TERZ --- ---
    SUMI: Pokud do tebe musí střelit 3* tak ho máš čas zabít vším kromě Mk5

    Za mě je nejsilnější základní karabina. Brokovnice je fajn, ale na víc jak dvacet metrů je mimo hru, a za včerejšek jsem díky brokovnici neumřel ani jednou. SMGčka jsou neskutečně slabá (což je na druhou stranu dobře, když si vzpomenu na Black Ops 2). To DMRko je v podstatě úplně zbytečná neefektivní zbraň a Hemlock si taky neškrtá. Jediná použitelná je tak poslední sniperka ale kempit v Titanfallu je šílenost.

    Základním faktorem úspěchu je naučit se ten freeruning. Jakmile člověk pozná mapy a začne se pohybovat tak nemá smysl tahat sebou cokoli jiného než karabinu (což je škoda). Zbraň efektivní jak na blízko tak i na dálku bez jakéhokoli problému. Včera jsme s krastym dojeli kampaň za Militiu a musím říct, že hrát s někým je fajn. Na druhou stranu mě hrozně štve, když hraju sám a potkám proti sobě tým, to je v podstatě jistá prohra ať je člověk sebelepší.
    SUMI
    SUMI --- ---
    ULRIK: Mě právě taky, stál na střeše přes ulici, začal po mě střílet (zabil mě asi na třetí výstřel) a můj první dojem byl, že po mě střílel nějakou snipou.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    SUMI: Nebo tak. Když mě dá/ někoho dám na dva metry jednou ranou, OK. Ale tuhle jsem s tím běhal užnevímkde po plácku a sundaval na takovou dálku na ránu až dvě.
    SUMI
    SUMI --- ---
    ULRIK: ten dostřel shotguny mi taky celkem vadí, s dmg zas takový problém nemám...snad časem zvýší rozptyl
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mně prostě ta brokárna přijde moc. Jak silou, tak i relativním dostřelem. Ale možná je to proto, že si chci namaxovat stealth holku s nadupanou chytrou pistolí :) Mimochodem na lidi fakt nemá cenu, radši vzít tu automatickou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak zatim mi asi nejvic sedi brokarna. Smart pistol je dobra tak na camp, protoze je dost tezke zamirit kdyz o me cil vi. A assault mno, kdyz zacilim tak se nehybu a kdyz nezacilim tak to ma rozptyl jak brokarna jen ne tu silu :-D Takze dobre na popravy na dalku, kdyz se clovek nauci headshoty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam