• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAGGAUPGRADE MUSIC BAR
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    STŘEDA 28/1
    VINYL SESSION - BREAKBEAT.CZ DJS + guests

JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    Děkuji za debatu, aspon se mohu vyjadrit k tomuto problemu. Bude to rok co jsme otevreli a jako u vsech rozjizdejicich klubu, jsou zacatky tezky a clovek dela i chyby, ale dobry je, ze se clovek z chyb nejrychleji uci. Verte, ze najit spolehlive a sikovne lidi neni vubec lehke (ja jsem si to naivne myslela). Tento problem jsem dosud resila a myslim, ze po dlouhem hledani tam mam fakt sikovne holky. (a barman o kterym mluvis, tam delal jen 4 dny a o mikyne nic nerikal a ja nic nevim, tak se k tomu nemuzu vyjadrit, ale kazdopadne se vsem omlouvam, jestli jste meli nejakou spatnou zkusenost u nas.
    NIGHTPHUNK
    NIGHTPHUNK --- ---
    MARECEK: mam podobnou zkusenost
    kamaradovi tam ukradli jeden vecer mikinu (nezapomel ji tam, opravdu ji hledal) o par tydnu tam sel a barman ji vesele nosil... ze prej mu ji tam nejakej clovek prodal za 3kila a tak udelal dobrej skutek a prodal mu ji za 2 zpatky. to uz je trochu moc napadny.. a pokud by ji opravdu neukradl, tak vi, ze ten clovek co mu sem tam prodava veci, ze mu tam chodi i krast - nevim proc by tam takovyhle lidi toleroval. me osobne se tam taky neco ztratilo.

mrzi me to, protoze jsem sem docela rad chodil a klubu dost fandil
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    VEX: no uprimne ja s kym jsem se bavil (a nebylo to malo lidi), tak mi rekl ze je to jeden z hlavnich duvodu proc na tohle misto moc nechodi - holky dost casto neumi pocitat, kluci druhy den chodi obleceni v zapomenutych vecech atd.. - proste veci co by se stavat nemely.
    Osobni zkusenost s tim nastesti nemam (az na vrcholne zpruzely obliceje, tim jak moc je to tam nebavi), ale je to obecny povedomi o tomhle miste, ktery mu urcite nedela uplne nejlip...
    VEX
    VEX --- ---
    JANE: Je to mazlik:)
    MARECEK: Jakto? žádný problém jsem nezaznamenal. Spíš naopak.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Jeste si vychovat barmany, kteri maji asi nejhorsi povest ze vsech klubu/baru v praze a bude to fajn....
    JANE
    JANE --- ---
    VEX: ja si ho pokazdy jdu pomazlit :-))))...je fakt vyborny...a jeste o to je v Upgradu lepsi zvuk
    JOPU
    JOPU --- ---
    Přesně tak nejlepší volba mixu, to se to teď oproti tomu pincku bude hrát.
    VEX
    VEX --- ---
    Co to tam je za nového krasavce uprostřed DJ pultu?:) Dávám 10/10 za nejlepší volbu mixu!
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    JANE
    JANE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam