• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Ahoj poraďte prosím nějaký opravdu levný gimball (asi 2 osy) na amatérské natáčení kamerou typu gopro... DX nebo hobbyking? Klidně nabídněte jestli se Vám něco válí doma... Diky :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    DAN_F: jj jeden z nich koupim
    ten od dji ma jen 2osy gimball ale zas bude umet locknout treba typka na longboardu nebo motorkare coz u dji funguje asi nejlip, u toho od gopro je to prvni generace takze nevim ale vypada to dobre a dobrej bonus je jak muzes tocit z ruky...
    H1CKS
    H1CKS --- ---
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    CHORBON: Uvidíme do týdne co bude zač Mavic, pak se uvidí :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    WERT: Ale těch 23 a půl je to bez kamery, ne?
    WERT
    WERT --- ---
    CHORBON: 23.500,-
    Dobry je ze z toho jde vytahnout gimball a ze jde pouzit samostatne.

    https://shop.gopro.com/EMEA/karma
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Co na to rikate? Nezna nekdo cenu?
    Photokina 2016: Nový dron se na cestách snadno složí. Natáčet s ním lze i z ruky – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...-2016-novy-dron-se-na-cestach-snadno-slozi-natacet-s-nim-lze-i-z-ruky.html
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Ahoj vyměnil by někdo copter za letadlo ? Mám tu pár letadel na možnou výměnu. Nabídněte do zpráv, domluvíme se... díky :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DUCATIMONSTER: Litani s VR je sice super, nicmene dle zakona je potreba stoj vzdy fyzicky videt. Pilotovani s VR je v CR zakazne. Samozrejme pokud budes litat nekde totalne mimo lidi, nekde na louce a podobne, tak to asi nikdo resit nebude :)

    Pokud bys s VR chtel i tak litat, tak to P3A zvladne, jen je potreba vymenit modul na radiu, kde v zakladu neni HDMI vystup, ktery stoji cca 3k :)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    ONEHEART: bazar asi nechci, je mi jasný že phantom bude jinde, ale novej je tak za těch 15k, ne?
    O nic moc kvalitě videí na parrotu vím, 50m ho asi netrápí do teď lítal s vrtulníčkama za pár stovek, je to pro něj čistě hračka.

    MORPHLER: na ebay asi není úplně čas a bojím se, neznaje značek/výrobců, o nějakou podporu, díly apd..

    pokud by to bylo z alzy, tak bych to mohl mít bez daně, jinak se cenový limit snižuje..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    kdyby nekdo chtel koupit temer novy usb gps modul pro parrota zbyl mi tu..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MIKROM: parrot imho po zkusenosti ne. parrot je hracka na doma, ev. venku do 50m. muzes zesilit wifi, nebo prikoupit radiove ovladani (+cca 3K), ale ani s gps(1,5K) modulem to nebyl na venek moc pouzitelny dron. a video taky dost mizerne. to co pise ONEHEART je radove lepsi volba. taky asi neco jako ttp://www.ebay.com/itm/262564254793?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT by slo. zalezi jak moc jde o video. pro srovnani jaky je rozdil mezi timhle a Phantomem 4 traba tohle video, jde tam videt ten rozdil v sabilite a videu mezi dronem za 5 a za 40k: https://www.youtube.com/watch?v=E5fGT0iDwnc
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    Ahoj vespolek, dostal jsem za úkol vybrat drona pro tchána k narozeninám. Rozpočet je tak do 7 až 8 tisíc, čili to nemusí být úplná sra*ka, ale taky ne dron za 15+. Zatím mám v hledáčku Parrot AR.DroneAR 2.0 (power edition s náhradní baterkou a vrtulkama) - je to za ty prachy dobrá koupě v poměru cena/výkon/kvalita/dostupnost dílů, nebo se mám poohlédnout po něčem jiném?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    POORBOY: tak ale zase nějaký základy létání nejsou vůbec na škodu. Možná se mi to jen zdá, ale když chceš hezky točit, tak musíš i hezky lítat, ne? Vídám v parku lidi s phantomem a ti okamžitě, jakmile si to otočí podél svislé osy, tak jsou ztracený a mačkaj Home :)
    Investice to je tak max litr a může ti to do budoucna ušetřit hodně peněz.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    POORBOY: s tím mobilem mi to je jasné, ale Samsung gear vr jsou brýle pro vr. Profesionál určitě ne, už těch 25k za advanced je křeč. A co třeba yuneec? Taky maji drony kolem 25 k zajímalo by mě proč dji a ne jiného výrobce.
    POORBOY
    POORBOY --- ---
    DUCATIMONSTER: drona napojíš na jakejkoliv mobil co dokáže stáhnout aplikaci DJI Go. Doporučuju spíš Professional protože má 4K. Jestli nepotřebuješ 4K tak Advanced, na čínu bych se vykašlal:)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Včera mi kamarád přivezl ukázat dji phantom 3 advanced. Hodně se mi to líbilo, chvilku jsem i řídil. Přišlo mi to docela blbuvzdorne (pustis páčky drží ve vzduchu, ztratis signál nastoupa do nastavené výšky a vrátí se domu, něco se posere zmacknes tlačítko domů) Přemýšlím jestli jako první koupit dji 3 advanced nebo něco jiného (cinu nebo jinou značku) mají i ostatní tyto pokročilé funkce? Je možné drona napojit na Samsung gear vr? Je tu někdo, kdo by ji poradil? Díky
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    DEFECTED: mam na P4 objednanej Manfrotto (ted presne nevim model-ale cena kolem 2k)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam