• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JENUFKAUtajený svět pražský
    USP je inspirován počítačovou hrou The Secret World, která nejvíce prosazuje myšlenku, že všechny konspirační teorie jsou pravdivé. Stejně tak jsou pravdivé i všechny mýty, legendy a veškerá modernější knižní a filmová tvorba. Jsou tři hlavní hráčské frakce: Templáři, Ilumináti a Draci. Víc se o nich dozvíte na jejich samostatných stránkách v nabídce vlevo. Stránky obsahují i videa s titulky, která vypovídají o těchto utajených společenstvích nejvíce. www.u-s-p.cz
    rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    a jeden z méně vážných výstupů z tohoto larpu:
    Volejbal - Krípy vs. Účastníci - Letní kempy 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=TU6iZeK9Rvw
    REINITA
    REINITA --- ---
    se svolením správkyně malá reklama:

    Utajený svět

    V loňském roce došlo ve výzkumném zařízení v Lučkovicích k havárii, kvůli níž muselo být uzavřeno. Společnost zodpovědná za výzkum ubezpečila všechny důležité tajné společnosti o tom, že se nejedná o žádnou hrozbu odhalení konspirace před běžným světem.
    Dramatické události však přesvědčily Benátskou radu, arbitra mezi tajnými společnostmi, o opaku. Lučkovická laboratoř tak již nadále není zakázanou zónou a Draci, Ilumináti i Templáři k ní mají přístup.


    Larp Utajený svět proběhne na Letních kempech v Lučkovicích ve dnech 26. 7. - 9. 8. 2014. Staví na počítačové online hře The Secret World, která se odehrává v kulisách konspiračních teorií, městských mýtů a moderních pověr.
    Těšit se proto můžete na kombinaci moderních technologií, nerf zbraní a magie, současné prostředí a tahanice mezi nejvýznamnějšími konspiračními společnostmi.

    Již velmi brzy přibydou na www.letnikempy.eu další informace. Zůstaňte naladěni.

    Jistě jste zvědavi, kdo všechno pro vás letošní celokempovní larp připravuje. Prozradím vám jediné: někdo, komu věříte, je jedním z nás ;)
    REINITA
    REINITA --- ---
    MONTYB: ok.
    MONTYB
    MONTYB --- ---
    Přesně tak a taky se mu otevře v menu celá sekce pro Hráče. Tuhle část jsem podcenil, protože to co mě jako tvůrci všeho bylo jasné narazilo na to, že to není jasné obyčejnému člověku, co si nepamatuje ten kód zpaměti.
    Omlouvám se za to.
    REINITA
    REINITA --- ---
    mám takovou otázku - jak se pozná, že je člověk přihlášený...? že se mu objeví expová žížala...?
    MONTYB
    MONTYB --- ---
    Jak se už šíří tajnými kanály, tak je na čase to oznámit i veřejně. A sice všechny tři frakce mají své šéfy, kteří prošli přijímacím testem a pohovorem. A znamená to, že registrace na samotnou hru může začít. A začne tedy v úterý 13.5.2014 ve 21:00 přesně serverového času. Všechny detaily ohledně registrace naleznete na stránce: http://www.utajeny-svet-prazsky.cz/index.php/informace-k-registraci-na-hru a rozhodně se vyplatí nezapomenout ani na stránku http://www.utajeny-svet-prazsky.cz/index.php/tvorba-postavy-a-detailne-ohledne-settingu co se týče tvorby postavy.
    Samotná registrace bude tedy clickfest, což jsme vybrali jako nejmenší ze všech možných druhů registračního zla. Jenom to komplikujeme tím, že je potřeba mít aktivovaný účet na stránkách, aby bylo možné se registrovat, což minimálně znamená, že kdo to nechá na poslední chvíli, tak bude mít dost možná smůlu.
    Naopak pozitivnější zprávou je, že jsme se rozhodli to risknout a limit osob na frakci je dvojnásobný oproti původním plánům, takže 10 hráčů plus šéf. Výše registračního poplatku se ustálila na 500 Kč za dvoutýdenní běh a hlavně doufáme, že to vyjde natolik dobře, že nebudeme mít potřebu registrační poplatek případně na další běhy zvedat, ale nepředpokládáme to.
    A pokud jste si všimli, že jsem nezmínil, kdo byl vybrán k šéfování, tak máte malé bezvýznamné plus za pozornost, ale stejně vám to nijak extra nepomůže. Jedná se o informace, které volně kolují komunitou a pokud je chcete vědět, tak se je dozvíte. Nejpozději uvidíte jména šéfů frakcí na registrační stránce až se registrace otevře.
    Posledním bodem je, že snad ještě dnes budou opět veřejně dostupná pravidla, protože už snad budou v prakticky finální verzi a veškeré další změny budou především kosmetické. Můžete se ale těšit i na přesně definovaná pravidla komunikace organizace a hráčů, která znamenají slušný bič na samotnou organizaci, co vám jimi slíbíme, ale budeme chtít pak podobnou komunikační kázeň i od hráčů, tak uvidíme, jak to bude fungovat v praxi.
    To je pro dnešní den všechno a doufáme, že nám zachováte přízeň a pokud se nedostane jako hráči, tak budete ochotni vypomoct jako CP (možná bude i registrace pro CP, která bude bez omezení na počet, záleží jak rychle programuji).
    JENUFKA
    JENUFKA --- ---
    13. 4. ve 14:00 je sraz na tramvajové zastávce Divoká Šárka. V Divoké Šárce bude probíhat betatest pravidel. Pro přihlašování prosím využijte událost na FB.

    Zároveň hledáme ochotnou osobu, která by sebou vzala kameru, případně fotoaparát, který umí natáčet videa pro krátká videa z reálného užití bojových pravidel.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Klidně se mnou
    JENUFKA
    JENUFKA --- ---
    Připravuje se testování pravidel a neb USP betatest. Mělo by se jednat o jedno odpoledne někde v relativním klidu městského parku. S kým můžeme počítat?
    JENUFKA
    JENUFKA --- ---
    Pravidla jsou v první finální verzi a všichni přihlášení na stránkách akce mají možnost si je přečíst.
    Zatím ještě chybí seznam schopností. Jde o to, že ještě chybí kód pro zobrazování jinak než seznam a ještě jich hromada není přesně vymyšlená a sepsaná, takže si ještě počkejte.
    V současné době hledáme třetího člena organizačního týmu, protože je už teď jasné, že ve dvou všechno nestihneme a během hry nezvládneme. Stejně tak všichni zájemci o šéfování frakce se stále můžou volně ozývat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam