• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYKam jdeme dnes na panaka, aneb usnadněte práci svému vrahovi
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Polák ve čtyři na DH, 17:30 restaurace Krlovství (kousek od Jiřáku, můžete přijít řešit věci, ale kdo me vyruší od jídla, toho utratím), okolo sedmé Elysium
    NICCI
    NICCI --- ---
    Nikola dnes celý den sedí doma a buší do klávesnice. Chvílemi cílevědomě, chvílemi zmateně a chvílemi vyloženě naštvaně.
    RAZNUTS
    RAZNUTS --- ---
    Krajdl dnes Elysium od 3 cca do 7-8 nejpozději.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Polák štáb DH
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Vclav Polák cca za dvacet minut štáb DH
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Lávková dnes od cca půl čtvrté na štábu DH.
    REINITA
    REINITA --- ---
    V patek 13.3. od 19:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. Jde o reinití (nikoli Eviny, akce je zcela neherní!) narozeniny. Pokud si budete chtít poklábosit a družit se mimo roli, jste srdečně zváni a ráda vás uvidím.

V sobotu 14.3. od 18:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. To už nejsou reinití narozeniny, tam nechoďte ;)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    SHANTI11: Díky za vysvělení, tady jsme se prostě dostali do bodu, kdy bylo třeba mít v tom jasno :D
    SHERD
    SHERD --- ---
    Díky za info. Jsem rád, že se to vyjasnilo.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Tak, ja se omlouvam, poradne jsem se zamyslela a jeste to cele vezmu trochu obsahleji.
    Tento klub je HRACSKY. To znamena, ze sem hraci pisou, kde se budou jejich postavy nachazet s vedomim, ze si to jini hraci prectou a se svymi postavami je pujdou potkat.
    Ano, zamer je, abyse hraci/postavy potkavali i mimo vyjezdy a mohli spolu interagovat.
    Pravda je, ze je to takove ziskavani hernich informaci nehernim zpusobem, ktere se da vyuzivat vselijak.
    Tim se dostavame k tomu, ze je to v podstate spis drbarna (tedy moznost b), SHERDE)
    Nikdy to nebylo treba prilis rozebirat a resit, ale zrejme budeme muset.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Tak to tady celé uklidníme.
    Alice Malenová NEBUDE zítra večer v Plamínku, plánovaná schůzka byla zrušena
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SHERD: nemá, dokud mu ji herně nezadáš...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ROWEN: Takovou akci si nenechají ujít ani noviny, čekejte i Lávkovou.
    SHERD
    SHERD --- ---
    SHANTI11: Díky za potvrzení. Tedy jen pro ujištění na konkrétním případě: Má herně Adam Koblížek důvod mi rozbít hubu, pokud si to SILENTBOB přečte zde?
    (A pevně doufám, že ne)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Čili ač je v záhlaví psáno, že klub poskytuje herní informace, neznamená to, že jsou to informace, které mají postavy, rozumím tomu správně. Má je hráč a pokud chce, může jeho postava pro ni nečekaně někoho někde potkat.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHERD: možnost a) je správně
    SHERD
    SHERD --- ---
    Hráč: Fajn, jelikož teď to je docela rozdíl mezi životem a smrtí (mojí postavy), tak se ptám: Tohle forum je
    a) neherní jen pro účely, aby se postavy mohly "náhodou" koncentrovat a lépe se interagovalo. (Moje teorie)
    b) Obdoba šeptandy, drbů apod.

Která z nabízených možností je správně? Ten můj příspěvek byl zamýšlen jako čistě neherní a slovní hříčka jen pro pobavení hráčů.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    PATR1K: třeba má pud sebezáchovy... i když jak to tu tak čtu... ne, nemá
    ROWEN
    ROWEN --- ---
    IWOOLORIN: Myslim ze tam bude spousta Jinych... Hlavne at tam neprijde Nikitin
    A ano, Novakovi tam budou take
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SHERD: nebudeš? Škoda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam