• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    FUMO
    FUMO --- ---
    STAROJDA: Včera jsem ji hrál a hraje se skvěle!!!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: znesvětit Lili nezní špatně :). Taky je fajn, že dostala klepec, zvášť když si tak věří v traileru.

    Heroes of the Storm: Li Li Trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=tSzL_6_OH-E&list=PL9WtwA1r0_Ta0inrWJFt6bhB4tFgyMCga
    DIOM
    DIOM --- ---
    jinak včera mne fakt pobavil jeden moment..hrála se pirátská mapa a já měl smraďocha s hákem..zrovna jsme ládovali zlaťáky kapitánovi a asi 5-6 nám chybělo na další salvu..zrovna když jsem se rozhlížel, kde nabrat další peníze se kousek od nás vynořila z mlhy Lili z druhého teamu nakapsovaná zlaťáky..jak nás viděla, tak začala prchat zpět do mlhy, ale daleko se nedostala..jeden trefenej hák a byla naše i s pokladem..musel jsem se smát jako debil, jak jsme jí tam během pár vteřin znesvětili a oloupili :) ..tuším to byla předposlední salva, než jsme to vyhráli
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: to je fakt, těch 500 goldů se hodí. Musím to taky tak udělat. Aspoň jednoho hrdinu za týden :). Zagaru jsem stihnul.

    YASHAMARU: no vidíš a i tak jsem to musel tlumit. BTW ale když jedu přes TS Dotu, tak si nikdo nestěžoval, že to mám potichu a to jsem neměl mikrofon tak v hubě jako včera. Tj možná problémek i na straně přijímače :). Každopádně to tak bude pravidelně (ta moje potichost), protože hrát můžu jen večer když malej spí a mám všechny povinnosti hotový.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Nahlas? Vzdyt ja jsem te skoro neslysel, misty jsem si myslel, ze jsi usnul :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TRIPLT: Bacha na to, at pak nemusis hrat levou nebo nohama :P

    Jinak husty, to nas bude teda pet? Kdybysme se zvladali obcas schazet, tak by to bylo paradni, ted uz potrebujem jen nejake jmeno pro team.

    Ja navrhuju velke krvave odpoledni bourkove mracno, ale jsem otevren dalsim navrhum.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: já hraju taky všechny momentálně dostupný postavy..jedna si je chci vyzkoušet, abych věděl co dovedou a čeho se u nich vyvarovat a taky se je snažím dohnat na lvl 5 a shrábnout za každého 500 goldů bonus
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak bando ve ct... nejpozdeji v patek jsem ingame! :)
    Ruka uz je v celku funkcni jen to nechci uspechat klikanim na mysi :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak já jsem si definitivně ověřil, že rád hraju hrdiny, který dokážou jít solo - tj nechcípnou když na ně někdo plivne a i v 1v1 dokážou vyhrávat. Muradin je v tomhle docea ucházející, zvlášť s tím mým buildem (http://www.heroesfire.com/hots/guide/muradin-the-destroyer-stormbolt-build-222). Obdobnej by měl být i Tyrael nebo Arthas. Tj. Arthase si asi zkusím, když je teď free.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: dík :). Nicméně ono ani moc nejde o to, jak se velí, ale že se vůbec velí. Zvlášť v HotS, kde všechno stojí na teamfightech. Včera to ale byla dobrá hra - sic se mi to sekalo místy jak prase (přehřátej ntb) a žena na mě házela zlý pohledy za mluvení nahlas :)

    YASHAMARU: já postupně stuju všechny hrdiny tady http://www.heroesfire.com/. Dělám to jako když jsem začínal Dotu. Vždycky mě nějakej hrdina vyownil, nebo jsem ho viděl v turnaji a zajímalo mě, co to přesně bylo. Tak jsem si ho našel. Postupně jsem tak poznal všechny hrdiny. Obdobně už to mám i v HotS, kde jsem pročetl info o všech a jen si to musím občas připomínat.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: To je dobre.

    Musim si zahrat vsechny ty hrdiny v coopu, at vim co umej aspon trochu. Proti nekterym jsem uz hral tak 10 her a stejne porad nevim poradne jakou maji ultimatku :D

    Ten Thor co ho privola Tychus je hodne frajerskej :D

    Vala ma ty ultiny dobry, ale nemaj moc kulervouci animacky. Strafe mi pripomina starou Katarinu s bonusem, ze se muze clovek hejbat. To beru kdyz mam pocit, ze protihrace drtime.

    To privolani stunovaciho airstriku beru, kdyz mam pocit, ze jsme nastejno nebo behind, protoze vim, ze kdyz to dobre polozim, tak muzu otocit teamfight.

    Nejvetsi problem mi dela po tech 2 dnech nova a celkove invisibilita, protoze na to zapominam. Za chvili se mi to vpali do mozku, ale vcera jsem se zas nechal parkrat nachytat jak ucho.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak so far co sem se docet uz zadnej wipe nebude, ale muzu se mylit...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: Mastermind :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: pekne a STAROJDA velitel numero uno :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Tak to jsem necekal ze budem tak sehrani :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: Uz lezu, sel jsem se jen nasrat do hearthstonu na chvili.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: Aha asi vecere pred 4 minutama :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: sem tam tebe nevidim :-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: diom#2278 ..zrovna hraju, tak v party rychleji naexpíme
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: Soupnul jsem ti tam friend request. Tak az budete nekdy potrebovat Vallu tak napis :D Ja budu mezitim trenovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam