• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    bylo tam videt, ze ho pouzivali kreativne. Sem tady mel trochu zkrat :D

    Jinak souhlasim, ze si klidne muzeme rozhodit nejak ty role. Ja to zatim moc nechapu, ale v lolku jsem hral melee bruisery, tanky. Takze to je tady asi warrior. Ale tady mi warriori vubec nejdou. A pak jsme trochu hral AD carry a ta Valla je stejnej koncept. Tak to je trochu lepsi, ale co by byl podobnek champ ty Valle aby plnil stejnou funkci?

    Jinak nemusim blokovat jen ad carry spot pro ostatni, jsem ochotnej se naucit cokoli, akorad bych s tim ze zacatku sakovl. Jen na supporty nemam nervy. Ale co bych neudelal pro tym. Klidne bych se strelil do kolena a vzal si nejakej ten support, dost pomaha, kdyz se mi libi charakter model. Nejaky spekati jabba hutti me moc neoslovujou. Hraju jen pekny holky :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Myslim, ze bylo pekne videt, ze je rozdil mezi 4 a 5 lidma. Jestli to je podobny lolku, tak kdyz jsme 4 tak nam to treba da partu 2, 2 a 1 nebo 3 a 2 nebo 4 a 1 nebo vyjimecne 5. Ale kdyz jsme v 5ti, tak nam to haze prednostne taky party v 5.

    To bylo pekne videt, ze ty hry co jsme hrali ve 3 a 4 byly naprostej steamroll a v 5 jsme se dost zapotili.

    Ten posledni team fakt mazane vyuzival toho golema. Normalne ho lidi vysummonujou a pak jdou pushovat s tim, ze se neco stane. Klidne o nej prijdou vymenou za jednu vezku treba jen. No a oni ho vyuzivali jako tanka. Vzdycky ho chranili a pouzivali ho v teamfightech, ktery byly vzdycky 5vs4+golem a proto jsme je prohravali i kdyz jsme byli silnejsi jako hrdinove. Velkou roli hralo to, ze jsme se museli branit a tak nam s tim golemem ty teamfighty nutili.

    Pak tam byla druha situace kdy s golemem behal po jungli a hazel jen kytky na lajny a zdrzoval, aby dal teamu cas na respawn. to bylo fakt dobry a bylo tam videt.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jo Badass uz ma taky TS... tak snad to bude ok... A chtelo by to nak rozvrhnout team, fakt support aspon jeden, ale jinak dneska hezky hry diky kluci... A FUMO moc dik za poskytnuti koutku :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hosi davam se dokupy, naky kafe, guarana caje, zeleny caje, birell a zacinam mit formu :-D tak snad to vecir pujde :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hosi ja sem dneska marnej, tak marnej :-D Asi ta zmena tlaku nebo co :-)
    FUMO
    FUMO --- ---
    STAROJDA: mě teda taky nejvíc support ;-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TRIPLT: dobře že tě bavej supporti ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdyz tu tak pekne pisete ty vase oblibene, tak musim rici, ze me nejvice zatim bavil Rhegar (nebo jak se jmenuje ten orckej shaman...) a Uther...
    Kazdopadne se tesim az vyzkousim Tyraela, Zerathula, Arthase a Novu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Ja asi navzdy Tyrrael a Illidan :-) Pak vyzkousim neco jako Muradin a tak, ale tihle dva mi zatim sedi nejvic...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Hele nepojedu :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: jojo to jsem psal, ale viděl jsem že ho taky jedeš, tak sem to smáznul. Týkalo se to dnešního večera jenom. A jestli pojedes Arthase ty, tak já samozřejmě ne :). To víš, si takhle po sobě uklízím, aby tu nebyl balast :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Arthas se mi taky dost libi, zkousel sem jeste Kerriganovou, ale vratil sem se zase zpatky a vic z nynejsiho free poolu sem nezkousel.. taky jak uz tady padlo preferuju vic hrdiny, ktery se neslozi po jedny rane a neco vydrzi!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Mivam volno mezi 17-22. Ruzne se to posunuje a zkracuje, ale tak to je zhruba doba ve ktere si vetsinou dokazu zaridit cas.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: neco mi to tady probliklo ze budes hrat coop Arthase a nemam tady ten prispevek...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    A když si koupím specialistu hrdinu, tak mám už všechny kombinace koupený. Mám hrdinu z Warcraftu, Diabla i SC a mám supporta, warriora, assasina.

    -> Muradin, Tassadar, Valla
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: já denní questy hraju všechny, zlato se hodí. Supporta hraju Tassadara, ten je support spíš jen napůl, sic může jet storm build, kterej je hodně akční.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Du na toho Arthase, tak debilni questy sem jeste nevidel s prominutim, ja a hrat support hero :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: supr
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: jj teď hraju pravidelně už třeba i po osmý. v devět je to skoro jistota. S Dotou to takhle moc nešlo, protože tam si musím rezervovat časový okno i třeba hodinu. U HotS počítám max 30 minut (a většinou to je míň)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja se ucim co kdo umi bud hranim nebo pozorovanim protihrace :-) Build na Tyraela si delam vlastni a sedi mi, zvladam zatim na vs dva hrdiny Tyraela a Illidana, jenze Illidana jeste nemam koupenyho :-( ostatni zalezi na coop zkouskach... Arthas je ted muj target... Starojdu sem slysel perfektne a byla to super hra... Jinak STAROJDO pocitame, ze se zjevis dycky nekdy po ty 21h, jako vcera? Dneska uz by nas v tu dobu mohlo byt 5, cekejte na moje echo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam