Na te Nove jedu zase tak nejak svuj build pokus omyl, libi se mi jeden talent, co rika, ze se strili 3x pomaleji ale dava to 330% damage. Je to jako kdyby mel clovek o jeden utocnej skill navic. Jen to potrebuje mit v teamu Vallu nebo nejake dobre dps, protoze s tim talentem uz clovek neubrani ani vlnu minionu natoz pushujiciho golema.
Ten jeji Orbital strike? Jeste si ty skilly nepamatuju. Je taky slusna nadilka. Je to globalni na cele mape, takze to chce cumet na minimapu kde se co deje. Kdyz treba Nazeebo nebo krava nekoho zamknou, tak jim to hnedka shodit na hlavu. Jde to pouzivat utocne i obranne, napr nekomu odriznout cestu pripadne si kryt svuj nebo neci ustup. Ma to takovej psychologickej effekt, ze treba i full hp pronasledovatel instinktivne zavaha a snazi se to dodgenout.
Musim si ji uzit nez ji kvuli mass QQ nejak zprzni. Casto ji lidi kombi s abathurem. Jako ale i sam jsem radsi, kdyz ji enemy team nema a jsem jedinnej invis :D
Jeste se mi libi, ze nekteri lidi jsou na ni uplne slepi a nekteri to hrajou jak kdyby meli radar hack. Tam jde krasne poznat kdo hral Starcraft a kdo ne :D