• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak dnes večer budu grindit coop se Zeratulem, takže jestli budete taky trénit nové free hrdiny, tak dáme partu ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: Já ho koupil a nelituju. Je to s ním sranda (storm build). A proti cloak hrdinům je to fakt lahoda, to si uplně užívám.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jinak rikejte si o Illidanovi co chcete, ale kdyz ma zasebou supporta jako je Brightwing a vite jaky skilly si dat tak je strasnej killer...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: Uz si mame masirovat ramena rikas jo.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Mel bych pokrytou 90% q needed
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Premejslim jestli koupit Tassadara :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Top supporti jsou Tassadar, Brightwing, Malfurion, Rhegar, Uther. Máš pravdu, že Tassadar je spíš na dmg, ale dá se stavět i jako support (štíty a má i healing a taky Oracle). Brightwing je hodně pickovanej, protože má i dobrou map presence. Rhegara vídám asi nejčastějc, sic jeho Ancestral healing je dost masivní.
    Li li je asi prostě celkově o něco slabší, než ti nahoře zmínění a meta jí ještě plně neobjevila. Podobně to bude platit i pro Tyrande a další supporty. Musí se to víc začít hrát, aby se objevily nové finty atd. Teď se všichni radši drží při zemi a jdou na jistotu.

Role supportů bude hlavně healing, CC a kontrola objectives a mapy.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: Lili je jako skvela, ale ty jeji KECY!!! :-D A ja sni jen chodil a pricmrndaval, pripadne daval easy campy, jeste ze uz ji mam za sebou, ze me profi support nikdy nebude :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Kdyz uz jsme u tech specifickejch roli, jaci jsou top supporti? Vsichni si delaji prdel z lili ze je to hrozna 0, ale me prijde hrozne silna :D Takze mi sviti cervena vlajecka, ze tomu asi moc nerozumim.

Treba tassadar mi jako support vubec neprijde a spis ho beru jako "AP carry".

A trochu se ztracim v tom, co jako support ma delat, krome chozeni s nekym a celkovyho pricmrndavani. V lolku se support staral o vision z wardu, coz tady odpada, stavel support itemy, to tu taky neni. NeCSkoval, coz tady taky neni. Snazil se chranit ad carry, aby ho nevyhnali z lajny, coz je taky vicemene pase.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: máš pravdu v tom, že se situace pro neviditelný zhorší. Nicméně to jen povede k tomu, že za ně nebude hrát každej a že budou mít svojí specifickou roli. V Dotě taky když někdo pickne Rikiho, tak ho hned každej counteruje, ale i tak se s ním dá ownit. Takže bacha na to - tehdy budou hrát Novu a Zeratula jen opravdoví profíci a o to budou víc nasírací :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: nemám twitter no :) ..jinak tím Butcherem jsem si tak nějak byl jistej, hned jak jsem tu hru poprvé pustil
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: ano a ještě Butcher. To jsem taky měl na twitteru :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    jinak teď tu po očku sleduju stream Zuna z Cloud 9 a zmiňoval tam, že do hry přijde ještě Crusader a King Leoric
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DIOM: jojo... taky je zarucene zacnu videt az potom co mi zacnou zabijet probe :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    TRIPLT: vím..hrál jsem Starcraft, ale narozdíl od DTs z SC2 se tady moc nechytám..neříkám, že je nevidím vždycky, ale hodně často si jich všimnu, až když už je pozdě
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jde tam videt takove vlneni (jako vlnky na vodě)... tusim, ze tu nekdo podotknul (ať někomu nekradu myšlenky), ze to vidi hlavne hraci starcraftu :-)))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    To je divny...

Nejak mam zase 5000 goldu :D Asi si nasetrim na Sylvannas, ale 15 000 goldu je fakt pecka. :,(
    DIOM
    DIOM --- ---
    ale je fakt, ze s moji vadou barvocitu se asi neni cemu divit :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    ja je taky nevidim, a to si davam pozor a nehraju to prvni den :|
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Jo aha, ja te vlastne znam :D Ja porad premejslel co to sem chodi za hooligana. Mas pravdu a bude to jeste horsi, protoze se to lidi naucijou rozeznavat lip a lip. A taky s prichodem ranked her (jasne, nemusis je hrat, ale vseobecne) budou neviditelni automaticky counterpickovani enemy teamem, ze vemou treba Tassadara a nebo Malfuriona. Takze ted je doba, kdy se invisible nejvic dari, lidi jsou lamy, breceni na forech jeste nevyvolalo nejakej hroznej nerf a neni moznost je counterpicknout. Takze farmit, farmit, farmit, dokud to jde :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam