• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Tassadara si urcite zahraju, kdyz bude potreba, ale vite jak ja a support :-) jo jinak existuje nebo bude existovat neco jako dotabuff?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    STAROJDA: taky to tak vidim timto smerem na supporty, ale problem prespecializovat se na dps, ala Zerathul asi taky preziji :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: Brightwinga hraje synovec a docela ho to i bavi.. asi ho pritahnu sem na nyx taky :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: to je dobrá poznámka, "připravit se na objective". Já se připravuju psychicky, ale že bych se běžel vyléčit to ne. budu na to myslet.

DIOM: souhlas, TS je fakt potřeba. A souhlasím i s těma mincema - to funguje u sehranýho týmu a u profíků, ale na naší úrovni je to o hubu. Maximálně to udělat tak, že např jedna lajna se pushne trochu víc a zbytek už se ustřílí dělem. Ono stačí těm věžím i něco ubrat, pak tam pošle dělo míň střel.

YASHAMARU: tak jedna věc je zábava, nutit composition je trochu zbytečné. Jestli dáme dohromady NYXí tým na turnaje (nebo až bude ranked), tak to pak řešit budeme :D.
    Co se týče counteru na neviditelný = tassadar. Taky bych rád rozjel brightwinga. Chci mít healovacího supporta a tak jestli mi tento sedne, koupím ho. Tassadara by mohl pak hrát Raven. Tzn byl by Brightwing, Tassadar, dva tanky a DPS.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Co jsem cetl, tak se to automaticky prodlouzi.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a jak je to s closed beta, to nam to zase zavrou nebo ty co maj alfu jsou automaticky i v bete?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    + asi tanky champove. I ten loser illidan se tam snad vleze :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    A co fakt vymyslet nejakej dobrej team comp? Jako kdyz je free week volnej zeratul, tak je jasny, ze bude v kazdy hre. Stejne jako nova. Co vymyslet nejakej 4clennej team, kterej tvrde counterpickuje tyhle dva?

Maji slabinu v tom, ze nestihaji farmit vsechny lajny, pokud jsou 2 neviditelni. Proste gameplan by byl utect jim s levelama + kdyz tam budou champove co davaji vision, tak je i natvrdo zcounterovat. Pak se jim to rozlozi.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kazdopadne ze vsech tech supportu co jsem zatim zkousel me bavi nejvic uther a rheghar... :)
    Tyrande je sice fajn, ale nezda se mi tak dobra, ale nemam s ni zatim tolik nahrano...:)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jj to TSko by to chtelo... imho zlepsit tu komunikaci a je to tam :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Potrebujeme mastermind overlord starojdu prijit s nejakym superawesomehustokruteprisnym party compositionem :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: no vcera bylo znat, ze jsme moc nekomunikovali..asi to bude chtit zase zapnout TS..konkretne na Blackhearts Bay je to hodne dulezity..jinak taktika drzet mince a strilet, az kdyz jsou prvni hradby dole je na papire vyborna, ale v praxi dost nebezpecna..jsem tam vcera behal 5 minut s 11 goldy, az mne samozrejme dostali a okradli..souper strilel hned od zacatku a taky to nakonec vyhral.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Vcera nas ti smejdi vzdycky preexpili :)

Zezacatku je pekne drtime a pak se to posere.

Strasne velkej fail je, ze lidi se neumi nachystat na objective. Ted to myslim vseobecne, ale i kdyz clovek napise get ready for tribute/shrine/whatever. Tak lidi maj proste tunnel vision, jsou v euforii z dobryho startu a pak jsou vsichni prekvapeni s tim, ze se vyspawnuje objective. Najednou enemy team je full HP a jde z baze po wipu jako skupina a chyti 2 lidi od nas, kteri z nejakyho duvodu jeste pushujou studanku a zbytek teamu je s polovinou hp nekde na nejakym irelevantnim campu.

Pak jsou z toho vsichni otreseni, ale rikaji si, ze kdyz je individualne prehrali na zacatku, tak je opet prehrajou. Ale enemy team uz zjistil ze funguje taktika vlci smecky a comeback je na svete.

Todle se taky casem zlepsi, bude vseobecne lepsi povedomi o tech timerech a co se kdy spawnuje a kde ma kdo byt v jakou dobu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    CUZMAN: tohle ne
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    A vite, ze to musite mit sdileny na fb aby vas zaradili do slosovani..?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    MYKEZ: uz sem
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    YASHAMARU: Hoď se na nástěnku :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Bando hledame s DIOMem 2 lidi do doplneni party... tak kdo se prida? :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Tak mi napiste battletagy kdo chce. Ja sem 24 a beru vsechny :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: kdo bude mit lvl 20 a vyse, tak jeho flist ma sanci, ze dostane betu :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    MAGE: klidně sockuj.. :) dneska, nejpozději zítra budu lvl 30
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    MAGE: Ja sem ale nevim o co go?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam