• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Poslano, wd je OP :-)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    rozehrál jsem witch doctora, řekl bych že je to skvělej univerzál, trochu slabší na low lvlu (prvni mine/zahrada/shrine/tribute je pain), ale jakmile se hra trochu rozjede má fakt sílu! na 10. lvlu solo hard campu, pozdeji solnu i bosse, brutalni AoE dmg, ale taky dost slusnej burst pres zombie wall.
    Díky talentu Death Ritual je s postupem hry čím dál silnější a dá se potom hrát i dost agresivně :)
    osobně jsem nepřišel na žádnou zásadní slabost, musí se jen zahrát opatrně začátek a nafarmit co nejvíc stacků Death Ritual a naučit se trefovat zombie wall :D
    jsem těžkej nab, ale kdyby někdo chtěl společnou hru pošlete req. info mam na nástěnce
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WE NEED ELEMENT LEAD!!! :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Já si ho taky poexpím a případně koupím. Je to top pick v turnajích, takže jistě má něco do sebe.

YASHAMARU: jj pravdu díš. Nicméně jde udělat i to, že Raynora harrasuješ natolik, až se dostane na 30% HP a spustí se mu heal. Ten má 45 sekund cooldown, takže pak na něj můžes vlítnout a uzdravení se nekoná.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Jinak asi to je ocividny, ale kdyz je v teamfightu raynor a treba jeste nekdo, tak je lepsi focusnout toho druhyho, pokud to neni vylozene tank. A nebo si schovat burst a raynova sundat burstem z 35 na 0, protoze kdyz se pizla autoattackama, tak se mu spusti to leceni a najednou je full hp.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Brightwing ma fakt kouzelny to namluveni :) A animace kdyz autoattackuje je taky super.

V rukou nekoho, kdo s nim umi musi paradni. Ma fakt velkou mobilitu a globalni pritomnost na bojisti. Muze se kamkoli naportovat a zmenit 1v1 na 2v1. Jeho ultina na R je taky teleport+heal s kratkym CD. Chce to s nim mit postreh a rychly reflexy. Mrstna jesterka :) Vecer ji doexpim a uz na ni nikdy nesahnu.

Jinak Raynorovi jsem krivdil, pak vys ma talent, kterej mu umozni si to Ecko mackat kdy hrac chce a nespoustet automaticky.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CUZMAN: 30min nez dorazim domu, ale pak na to vlitnem! :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TRIPLT: No ale uz pod Starojda dohraje a dem na to... :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CUZMAN: vyborne, tak to budem stridat :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tanks not Dead!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TRIPLT: NEEEE vubec, ja preferuju Tanky a Assassiny... klidne ti je prenecham :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CUZMAN: to se budem o ty supporty tahat jak tak koukam :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: jj diky tak zase nekdy, ja jeste poownim :-) zkusim tassadara na tvrdo :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Dneska dobry, zeratul a tyrael mlg plays.

Akorad teda ten jeden team to mel pekne postaveny jak meli spoustu tech healu.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak to ja dnes max po 23h na chvili :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Ještě si na mě počkáte.. Dnes se všechno nějak zdrželo, teprve večečíme atd. Tak uvidim jestli vůbec dorazím :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jo sme tri STAROJDO lets kill them all!!! :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak myslim ze sem nakoupil spravne, vsichni tri tipci me bavi a ted se na to vrhnem na vazno :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jo hosi mate stesti, Tassadar me bavi :-) az prijemne... Parkrat ho vemu do teamu kdyz se hodi...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: peknej vopruz :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam