• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: diablo a muradin jestli se mi to neplete s jinou hrou... :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TRIPLT: Jj. Ten Illidan byl jejich nejslabsi clanek. Raynor dat nesel kvuli stimpacku, Tychus kvuli Odinovi. Zbytek uz si nepamatuju, ale myslim ze to byli dva healeri nebo tanci, takze je nemelo smysl focusovat. Jakmile nebyl hned povesenej na me, tak uz to bylo ez :) Chtel bych tvar toho typka kdyz si uvedomil, ze se z huntera stal hunted :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    LET_ME_BE: je fakt, ze co jsme hrali v nedeli proti Illidanovi jsme dostavali drsne na budku dokud jsme si nezacli rikat targety a jako prvni sel presne Illidan... pak se hra otocila v nas prospech :-D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    YASHAMARU: Samozrejme kdyz to lidi umi hrat tak prvni co se zabiji jsou DPS postavy, takze muzes mit pocit ze toho moc nevydrzis :-D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    YASHAMARU: Jako co jsem zatim videl tak Illidan mi daval docela na budku prave proto ze mel docela drsny sustain, tj. docela dost vydrzel, takze 1v1 jsem nemel sanci a mel velmi slusne DPS.
    DIOM
    DIOM --- ---
    já včera v coopu testoval tanky Stitches a docela dobrý..dneska bych to zkusil na ostro
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Mate nekdo nejakej osvedcenej build na Illidana? Zkousel jsem ho stavet hodne tanky, ale nakonec mi prislo, ze nema damage ani neni tanky :)

Rotace vypada dobre :)

Falstad i Anub jsou oba fakt brutalni :) tier 1.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    STAROJDA: taky jsem nerozhodnej koho... ale ten Brightwing me zaujal asi vice :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TRIPLT: jj Reghara vítám, chci si ho zkusit, abych věděl jestli jeho nebo Brightwinga koupit. Podobně i Falstad a Anub mě zajímaj - oba dva se hrajou na turnajích. Celkově je tahle rotace o dost zajímavější než ta předchozí.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    STAROJDA: pecka... dalsi kolo na vyzkouseni Rehgara :) A Tyrael yeah... :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Hrdinové na příští týden: Zagara Rehgar Malfurion Valla Tyrael Falstad Anub

ještě že jsem dnes stihl ten lvl5 na Diablovi, už je tu další rotace. Na Zagaru se těším, ta mě bavila
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: gank = opustíš svoji lajnu abys na jiný lajně udělal přepadnutí. Tj gankeři jsou např Zeratul nebo Nova a další assasini. CC = crowd control, tj cokoliv co ovlivňuje nepřátele (slow, stun, attack slow, silence atd)
    DIOM
    DIOM --- ---
    jsem lama jo, tak se nesmějte :) ..ale co že to je gank a co se myslí CC ..nehrál jsem Dotu ani LOL, takže netuším
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Po 23h budu doma, tak pokud budete ještě pařit-přidám se...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: já mám večer dost bussy, ale snad se ukážu. musím dát diabla na 5

Jinak na twitteru další dvě perly, tak mrkněte ;)

Heroes lama (@heroeslama) | Twitter
    https://twitter.com/heroeslama
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Starojda nic? No tak jo dem pomalu na to jeste 13 min.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LET_ME_BE: Tak doraz...
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    CUZMAN: Ja bych klidne dal. Uz mam koupenou Tyrande :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak co sleze se nas dnes opet 5 na nejake MLG hry? Navrhuju osmou hodinu, pripominky do komentaru, vcera to bylo super ;-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Reknete mi pls komu z vas prisel mail od Blizzardu: Bring your friends to the brawl. Aniz by to daval na Face.
    Mne teda prisel, po tom co sem to tam dal ofc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam