• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    neprislo vam taky divny, ze atomovka kamosum neublizi a vybira si jenom protivnika? asi nejaky atomy 2.0 :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: + tam byl zebriek toho kdo kolik zabil vlastnich... :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak to je uchylnej koncept... vis franto, radsi te zabiju ja, protoze nas protivnik by z tebe mel expy :)

(lol ani dotu sem nikdy nehral)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: deny minionu mi po pravde dost chybi... byl to challenge nenechat expit protivnika ;)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    YASHAMARU: Je to rozhodne vetší pruser než v HotS. Jednak jde o gold - hrdina co umre ztraci určité % goldu a ti co ho sejmuli dostanou goldy za kill. Takze kdyz je to nejaky jungler/mid/carry tak je to hodne problem, protoze tim ze nebude mit lvly. Zaroven, a to je stejne jako v HotS, prichazi o expy z creepu na sve lajne.

Tady Purge, muj oblibeny caster, resi rozdily http://www.youtube.com/watch?v=6ip3I-7H6CQ
    Ale je videt ze si zahral par her ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: To same jako kdyz nekdo umre v HoS... jsi na nejakou dobu vyrazen z kombatu + ztracis expy, presneji ztracis expy ty, ne celej team...
    + enemy kterej te zabil z tebe ma expy a prachy na itemy... :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    MEKKZ: Ja jsem do doty nikdy neproniknul, protoze jednak jsem uz byl zahackovanej na lolku a druhak mi prislo hrozne anti roleplaying abych popravoval vlastni miniony. Vzdycky mi jich bylo hrozne lito a nikdy jsem se s tim nesmiril. Libi se mi ale jak graficky vypada a ze tam jsou hrdinove zadarmo pro vsechny.

Jedna vec me ale zajima. V dote neni big deal, kdyz nekdo umre?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TRIPLT: Blizzard i kdyz vyda hroznou sracku tak se o ni stara tak dlouho az to bude prima hra :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TRIPLT: Blizzard je proste Blizzard... :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Musim rict, ze HoS prekonalo me ocekavani... dost me to bavi :)
    Kdyz jsem to videl 1st time byl jsem dost skeptickej...
    Mam za sebou dotu1, HoN, LoLko... a krome doty, kterou jsem hral VELMI dlouho jsem u ostatních vylozene dlouho nevydrzel... toto vypada dost slibne! :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Rhegar ownage proste :-D Taky se mi vas parkrat povedlo pekne topnout... :) Trosku vic to dostat akorat do ruky... pac se mi parkrat stalo, ze jsem to hodil a uz to melo tiknout (dokonce se mi zdalo, ze to tiklo) a zebnuli jste :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a vsechny ty healingy bych zakazal!! to je fakt sprosty sem uz mel nekoho na lopate a najednou cvak cvak a plny HP.. to se fakt neda jako..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no vcera bylo taky par ukazkovych pouziti void prisonu od kolegy zeratula, takze jo ono to proste nejak vcera nevyslo :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    YASHAMARU: Nebo ho dostat do stun locku a za tech par vterin sejmout. Treba ETC s jeho power slidem se dostane do chumlu a nasledne hodi mosh pit. Ale vsechno tohle je o focusu a kooperaci. Musi se to hlasit, koho prvniho a tak. Velmi dobre si pamatuji fighty v Dota2, kde jsem presne na tohle dojely.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: to je easy - rehgar je prioritní cíl iniciace. vallu je taky třeba sejmout, ale to jedině když je heal na cd
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    A jak se counteruje full hp heal rengar. Kde je mastermind overlord starojda? :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    mi to taky nepřišlo tak hrozný..ta druhá hra trošku horší, než první..tam mne fakt vytáčel ten Rehgar..vždycky jsem vlítnul na Vallu a ten šmejd mi jí těsně před KO vyléčil na full HP a tak pořád dokola..taky měli stun asi na třech postavách, takže se nedalo moc dobře utíkat, což obvykle zvládám..no prostě to měli dobře postavený
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CUZMAN: A tak... zas tak strasne to nebylo... jen nam to trochu nevyslo :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TRIPLT: Ja uz ne jen ty dve horrible games :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam