• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    YASHAMARU: High-level raidy jsou typicky hodne dobre, ale na to tomu clovek musi venovat nechutne mnozstvi casu a musi mit hodne dobrou partu lidi (jinak je to utrpeni).
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: varuju te naposledy.. nedelej to!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: ork warrior! :)
    Ja si jej vzdy chtel doexpit hlavne s prichodem datace... no a pak jsem jako vzdy zustal jen u druida :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: To jsme se krasne vymenili :D

K tomu wowku. Dneska to stahnu, prej je tam do 20lvlu free trial :D Momentalne koumu co ze to mam vlastne hrat. Nesnasim magy, chci nejakyho namakanyho mlatice, ale spis dps nez tanka aby na me nejeceli v instancich. A neco co muze prochazet hru solo, protoze nemam zadny kamarady :D

Je to dobry jo. Snad bych do toho nespadl tak extremne, ze bych se prestal ukazovat v praci. Uz jsem zvyklej si sem chodit zdrimnout a procitat reddit.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: Nez to zapnes tak dej vedet... at vime co s tebou je... :-D a pak se tak za rok ozvi... drive te tu asi neuvidime.... :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: nedelej to, padz je to fakt dobry :) sice si rikal, ze nemas zadny kamarady, ale timhle ztratis i zamestnani :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: gratuluji k tomuto zivotnimu kroku :) ja uz mam tu tvoji cubku :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Me ty heroesy dost nechutne nahlodavaji k tomu, abych zkusil wowko :(.

Nikdy jsem to nehral a jak znam blizzard, tak to urcite ma kickass epickej pribeh a na to ja hrozne slysim. Hrat to poprve musi byt jizda.

Jak v diablu tak ve starcraftu se celkem vyznam, ale warcraft je pro me velka neznama a celkem by me to zajimalo se o tom svete neco dozvedet.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: Ta Zagara me taky prekvapila jak je akcni :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: nerf ale hrdinu nezkazí, jen ho vybalancuje. styl hry s nim se nezmeni. takže bych se nebál nákupu ;)

podobnej nerf vidim u reghara btw
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: Nic oficialniho nemam. Spis jen tuseni vzhledem k tomu, jak casto se pickuje a jakej ma dlouhodobej winrate. Ale necekam ze se to stane zitra :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: nejaky info k tomu nerfu? ..Anub je hodne akcni, ale zase Zagara nadela hroznou paseku, hlavne na zacatku hry se s ni luxusne expí
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: Anub ma nejspis pred nerfem, ale i presto bych bral spis jeho nez Zagaru :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    já pořád nevím jestli chci Anuba nebo Zagaru..samo časem koupím obě postavy, ale kterou dřív? :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Dneska koupim Zeratula :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PETERSIS: To uz nepomuze ;) musel byt v f listu pred vypuknutim teto akce ;(
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Prosím Vás - mohl by si někdo z místních lvl 20 - přidat battletag mého kamaráda? TheValda#2202. Byl bych Vám moc vděčný :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MLG 20:30
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Navic v Dote2 se LH profici resili pomocí "Animation Canceling" a co mam zpravu od kamarada, tak jeho skill to zvedlo o dost;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MEKKZ: Jj vez si pamatuji, jen u toho hrdiny jsem si nebyl na 100% jist
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    TRIPLT: nekecas v Dote2 mas Last hit/Denialj tabulku a zabiti vlastniho hrace nebo vlastní veze jde. Ale je to tricky vez/mob/hero musi mit pod určité % životů jinak to nedaš. Navíc je to dobrá strategie, když neberu ja nebere soupeř, za vež je snad 500g.
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: lol..i ženy hrajou hry, ta moje fakt hodně :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: Omg ja jsem noob :D

DIOM: celou dobu jsem si myslel ze mluvis o polovicce lidi na celem svete, co cekaji na betu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam