• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: dík, šup s tím na twitter :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Zarve you are not prepared a okolo postavicky se ti udela takovej zelenej kekel.

Pokud to clovek nestiha, tak klidne udelat panic blink :) better safe than sorry :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Jinak za zeracoola asi jedno classicky combo co vsichni znaji, ale zkusim :)

E Blink do boje, W+Q+AA, E wormhole blink zpet. Enemy hero dostane full combo damage a Zera 0.

Jinak na prvnim lvlu je super talent block, kterej nedoporucuje zadnej guide, ale imo je tam nejsilnejsi, kvuli Nova spamu a hot shots.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: a jak poznám že na mě letí?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Pokud vas targetne illidan svym huntem a mate blink up, tak blinknete a zrusite mu ultinu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sonya pripravena k nakupu...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIOM: Pekne sme zatancili :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak kdo nesleduje můj či blizzardí twitter (bo reddit), tak v pondělí bude nejspíš patch a s ním i Jaina ;). Bude zřejmě rovnou i ve free rotaci, takže rovnou hratelná pro všechny.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    QUARATH: ano ano, odpojilo tě to a pak naskočil tehnle dementní rejoin systém blizzardu. Dělají to tak, že se spustí v rychlém režimu replay hry až do bodu, kdys byl odpojen. V reálu se to ale nikdy nepodaří, takže máš prostě 15 minut pauzu, než se ta hra dohraje a ty můžeš dát další.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Hm, sem ted musel alt-tab ze hry, pak sem se vratil a prej "rejoin"...tak jo...a naskocilo mi "The server is 10:47 ahead." ..WTF? :-/
    DIOM
    DIOM --- ---
    nějakej MLG tanec s vlky dneska?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ETC 4 hry 0% win rate.

Cow,

We are done.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    The wolf is at your door.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    A ja si tu o hrani jen čtu:/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já mám docela v malíku tassadara, tak když pro mě bude večer/v noci flek, tak Novu rád pocuchám
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ok, ja mam Raynora uz docela dost dlouho koupenyho, sem netusil, ze se bude nekdy hodit.. a budou si s Tychusem urcite mit co povidat :))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Muzem zkusit to kombo Tychus+Reytard. Oba nezabitelni. Tassadar jako counter enemy novy. (+ taky nezabitelnej s tim stitem) A 2 warriori, kteri jsou tanky tak nejak prirozene. Nezabitelnej team a neprijde mi, ze by tam chybelo damage :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Jinak tassadar je dost safe pick, protoze enemy mam 99.9% nebo 90% Novu, podle toho jestli je ve free weeku nebo ne. Tas jen tim ze nastoupi zacne vyhravat hru :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: ja klido pojedu tassadara ale dneska mam chut na MLG Tyrael!!! .-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Ten tassadar je takova vyjimka.

On ve skutecnosti support neni. Ale je tak zarazenej, aby lidi co nesnasi supporty mohli plnit support questy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam