• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    DIOM
    DIOM --- ---
    J4C0B1M: tak to asi hraješ něco úplně jinýho :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    koukám, že někteří tu Stormy fakt žerou, moc to teda nechápu, protože sám to hraju z 90% jen proto, že tam je Butcher :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: ty už máš Kerrigan na 5? jsem myslel že ještě nebyla v rotaci..
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Tenhle week bude awesome pro reghara, protoze ve free neni zadny decentni healer a je tam kotel tanku a tanky postav.

Uther taky, hlavne ty stuny proti shenovi.

Nova to bude mit spatny, jedinny cil je Nazeebo a tyrande. Tyrande zaroven counteruje Novu visionem.

Z techhle mi chybi jen Shen a Arthas, takze si vydelam jen 1K goldu :,( A pak uz jen 4 postavy. (abathur, murky, siege tank a tassadar :) )

BTW hotslogs se neupdatuje, protoze borec co se o to stara ma dovolenou tyden v disneylandu :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: Jo to jo, fakt jsem si myslel, ze jsem pripravenej, ale bylo to hrozny. :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Takze kazda hra enemy team arthas + she. Muj team muradin. :D Uz to vidim.

Ne, ted vazne. Nova rotace vypada hodne dobre. Tesim se. Jeste, ze jsem si nekoupil toho Shena, tak nejak jsem tusil, ze ted bude :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: všechno lepší než free Nova :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Nova rotace vypada takhle:

Arthas
    Muradin
    Nazeebo
    Tyrande
    Chen
    Raynor
    Kerrigan
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: to není kvuli návodu :D, jistě že jsem zkoušel i variace. Přišlo mi ale, že nemá pořádnou dmg. Ale dobře, až zas bude zadáčo, tak ho zkusim ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: nelamej nad nim hul, zkus jeste nejakej guide, kterej ma vic nez 8 hlasu :)

Zkus:

Block (nova)
    Gathering Power (high risk high reward, pokud jses dobrej, jako treba ja :) a neumiras, tak je to hodne silny)
    Searing Attacks (dps boost), tady se shodnem.
    Void Prism (mnohem, mnohem lepsi, muzu vysvetlit, ale asi noseni drivi do lesa + kazdej si na to nakonec stejne musi prijit sam)
    Wormhole (s timhle udelas tolik plays, ze to nema konkurenci)
    Double Bombs
    Bolt of the Storm.

Podle me mnohem silnejsi build, ale vyzaduje, aby mel clovek se zerou trochu nahrano. Wormhole, void prism atd.

Zera je high skill champ a rozhodne dobra volba. Nelamal bych nad nim hul kvuli blbymu navodu :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    myslim ze mezi Zeratulem a Illidanem je mozno najit mnoho synergickych prvku, proto me asi bavi :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: jj však jo, zvlášt když tu máme mezi sebou mastera na lvl 10 :). Na tomto se mi líbilo, že tam popisuje ty kombíčka. I tak se mi ale Zeratul nezalíbil nakonec. To už mě víc láká ten Illidian, ačkoliv je takovej moc mainstream :).
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Jeste bych zkusil i nejaky jiny guides :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: to si dobře shrnul. Však taky se stačí podívat na turnajové hry, kde Abathur hraje - tam má snad 100% winrate.

ad Zeratul - zkoušel jsem ho podle tohoto buildu http://www.heroesfire.com/hots/guide/zeratul-master-assassin-guide-59
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Abathur jsem slysel neco o predelani ultimatky, ale ktere, tak to netusim.

Tipuju to na tu co klonuje ostatni hrdiny kvuli bullshitu typu 2x nova, 2x azmodan apod.

Celej ten A-team, abathur, anub arak, azmodan, arthas to ma nahnuty dle me :)

Abathur, ac silne originalni nema dobry herni design. Pokud je abathur spatny, je to opruz pro spoluhrace, pokud dobry, tak pro soupere. Pokazde nekdo trpi a to neni moc zabavny koncept. Pouze IMO. Jeste ho ceka hodne zmen.

Myslim ze i potencialni abathurovi zastanci museji uznat, ze na tom hrdinovi neco smrdi, kdyz se ho boji dat do free rotace.
    DIOM
    DIOM --- ---
    doufám že Arthasovi vezmou minimálně meč a bude tam běhat neozbrojenej :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a propos, jestli je to pravda, proz zrovna Abathur? s novou a arthasem (jak jsme si overili vcera :) se neda nez souhlasit..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Most likely will be large balance changes
    Abathur, Arthas and Nova are all confirmed for nerfs.

to se da nekde dohledat?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    uz je vecer? :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja se snazim hrat, tak aby to bylo zabavny a vitezny, no, ale furt mi to tam dycky nekdo zkazi :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam