• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DIOM: no zacatek mel bejt 3AM PST

03:00 Tuesday, Pacific Time (PT) is
    12:00 Tuesday, Central European Time (CET)

tak bud je to jenom US server a u nas to bude pozdeji nebo se neco zesralo a patch nebude :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    tak že by ten patch nakonec dneska nebyl? ..jsem ve hře
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    vidim ze vam sem zase hodim neco z RAGE FORA :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    No ty dny, kdy nebylo poznat, jestli to hrajou hraci nebo krtci uz jsou asi pryc.

Zkousim ted experimentovat s tim cloakem u ganku. Cekam az se zacne neco dit, co odvede pozornost. Nehejbu se nejkratsi moznou cestou z nasi strany mapy k cili, ale ruzne oklikou, po okraji. Taky zkousim nehejbat se stejnou rychlosti, na kterou je clovek zvyklej, ze se ti hrdinove hybou, ale mnoooooheeeem pooomaaaaleeeejii.

Hodne casto jsou lidi netrpelivi a frustruje je, ze jen stoji. Tak daji jeden skill a odhali se. Lepsi je pockat si, protihraci zapomenou, ze tam vubec neco invis je, kdyz je nic predtim 5x neganknulo a zapomenou se.

Co mela spousta tech free week nov spolecnyho je, ze se dostaly na pozici, kde meli firing solution :) a daly snipe k nicemu. I kdyz, kdyby pockaly 10 vterin az se dostane zbytek teamu na mista, tak by meli jistej kill.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: já taky vidím skrz cloak. Včera jsem takhle málem killnul novu, co se schovávala u naší věže. Hodil jsem tedy Oracle, přihodil psistorm a než utekla tak měla tak 20 hp :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    protihraci*
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Nesouvisi, ale tim jsi mi pripomnel, nevim jestli to tu uz bylo, ale kdyz se vam odpoji hrac a mate bota, tak na nej pingnete a on bude chodit s vami. Je to lepsi nez aby ho nekde na mape svacili spoluhraci + boti vidi skrz cloak :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: já měl včera (teda dnes v jednu ráno) podobnou hru. Dostávali jsme čočku, hrála s náma Nova, co to hrála asi poprvý. Takže feedila a v půlce hry se odpojila. Neměli jsme už skoro žádný pevnosti a oni měli snad vše. Pak jsme ale dali první curse (celou hru jsme měli 2/3 tributy), vyhráli teamfight, pushli lajnu. Pak jsme dali dalši teamfight a golema na pushnuté lajně. Skončilo to base racem, kdy jejich Core skončil na 30%. Kdybych se portnul domů a nenechal obranu Nově-botovi, tak bysme to asi dali.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA:
    spoiler:
    druhá hra je přesně o tom, jak se dá vyhrát ztracená hra :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    J4C0B1M: byl jsem v platine, ale imo nazor na hru si muze clovek udelat at je v jakekoli divizi.

To se mi taky libi, ze stihnu mraky her v heroesech. V lolku si dam tak tri za vecer. Velka sance ze zkoncim nasranej.

Jinak jsem pro zajimavost mrknul a nejrychlejsi win mam s illidanem 10 minut 43 vterin :)

PS blizzard tvrdi, ze bany v ranked nebudou. Za me +.
    DIOM
    DIOM --- ---
    J4C0B1M: no zrovna koukám na záznam z turnaje co dával STAROJDA a hned v první hře měl Stitches ban..jinak já ho hraju asi taky nejraději..build mám svůj a zatím se mi celkem vyplácí
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    J4C0B1M: v tom mas pravdu, doly nemam moc rad, protoze team, co prohraje prvniho golema to vetsinou uz nerozdycha.

na druhou stranu v heroesech jsou mozny sileny comebacky. zasadne dohravam vsechno naplno. nejdulezitejsi je to nevzdat, udrzovat team spirit. nevypicovat hatery, delat brada pitta z united nations a zajistovat mirove reseni vsech flejmu. casto staci jeden teamfight, jeden objective v lategame na komplet otoceni hry.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DIOM: jako já jsem jedině rád, že má hook!!! jsem úplnej rybář, jen je mi jasný, že bude jeden z žhavejch na ban v rankedech, pokud tam teda bude ban

btw vtipný je, že jsem si našel ňákej pro build na něj a až na jeden bod je to stejný co jsem si vymyslel sám :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    YASHAMARU: jo to jsou problémy lolka (btw jsi aspoň platina? :D ) v dotě neni hra fakt opravdu nikdy prohraná a taky jsem rád, že to neni klasická moba, protože na co další takovouhle hru, ale prostě nedám si víc jak 4 hry a to je kolikrát hra i proti lidem pod 20 minut, rekord mám zatim 31m, a přestane mě to bavit

z čeho se mi ale fakt chce blejt jsou židovský ceny hrdinů
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    YASHAMARU: jo, s většinou souhlasim, jen mi furt přijde, že to neni absolutně nutný a neznamená to tolik, furt můžeš nabrat jinde, dobrý ganky, dobrá farma atd...tady když daj v HM 80+ skulls na 1. otevření, tak si můžeš jít pomalu naobědvat
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Fakt docenuju jak jsou ty heroesy teamovy.

V lolku:
    Jungler si veme blue buff. Mid "ty kretene proc mi nedavas blue buff kdyz ho potrebuju?"
    Support si zabije creepa. ADC "ty kretene proc farmis creepy copak nevis ze ja jsem ADC?"
    Jungler prijde na bot zabit enemy champa a da uspesne kill. ADC "ty kretene proc jsi mu dal last hit? ted mam jen assist, copak nevis, ze se musim nafeedit?

Mohl bych toho napsat jeste mraky. Ve svy podstate je to na hlavu a o to vic ted docenuju blizz, ze se nebal odstranit vsechen ten bullshit a ukazat velky FU .I. hardcore gamer wannabies.

Podle me jim to vyslo a zase jednou udelali hru co je o krok napred.

Ja jsem si taky myslel, ze mi budou chybet last hity a itemy a ze jezdit na konovi je pro holky.

Nema smysl pro ne udelat hru co bude jako LoLko nebo Dota. Protoze lidi co chcou hrat neco jako LoLko nebo Dotu proste zustanou u LoLka nebo Doty. Jen si heroesy tyden zahrajou a vrati se.

To oni moc dobre znaji z druhe strany z WoWka a sedmi milionu WoWlike clonu co dela konkurence.
    DIOM
    DIOM --- ---
    J4C0B1M: já tomu rozumím..na druhou stranu v HotS jsou postavy inspirovaný postavami z jiných Blizzard her a pokud má Stitches hák ve WoWku (pokud to tak je), pak se dá předpokládat, že ho bude mít i v HotS, kam se jako postava náramně hodí...pak je otázka jestli byl dřív Stitches ve WoW nebo Pudge v Dotě, ha?

měl jsi namísto Butcher rovnou napsat Pudge z Dota 2 a mohli jsme to mít dávno za sebou :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    J4C0B1M: Me si nevsimej, ja toho vzdycky hrozne nakecam.

Jinak vim, ze odpovidas Salusovi, ale rad bych taky zareagoval.

Ten šulin ze zahrady a jine objectivy me prijde jako obdoba draka a barona z LoLka. Sry dotu neznam. A tyhle strategicky teamfighty je pro me to nejzajimavejsi co tam bylo. 1v1 na lajnach, ganky, counterganky, vsechno celkem nuda nuda. Az do doby, kdy se semele velkej fight o barona nebo draka, a team, co ho vyhraje ma vyhodu. Tydle epicky bitvy jsou prevedeny do hotsu, uplne stejnej system, takze ja jsem spokojenej jako zelva.

Ano, mas tam individualni 1v1 na lajnach, ganky a counterganky, to v ty hre taky je, ale to, ze to jedna strana posere neznamena, ze prohrali hru jako v LoLku, ani ze v prohrane hre musi jeste 40 minut smrdet jako v LoLku.

Takze me proste prijde ze vzali veci co me nejvic bavily a souply je sem. Odstranili balast, kterej nikoho kdo odmaturoval nebavi, protoze uz na to nema cas dvacet minut svacit creepy na solo topu, aby zjistil, ze to bylo k nicemu, protoze zbytek teamu prokaucoval hru a ted bude dalsich 40 minut dealovat s jejich shitem.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DIOM: jde o to, že Dota vychází (ta původní, dnes Dota 1) je z W3, tedy z Blizzard hry a pokud pamatuju, tak kombinace abilit udělali až tvůrci doty, takže u Stitchese Blizzard vykradl něco co je z jeho hry, ale neudělal to on :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Dneska je tu ale sranda :D Dokonce i Raven nas navstivil a prispel peknym bonmotem :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    J4C0B1M: no dyť jsem to říkal hned na začátku, že hraješ asi něco jinýho :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam